Jump to content

• Topics

• Protiv Niksa i Lejkersa je delovao dosta dobro, pogađao je šta je hteo za 2. Šut za 3 ga još uvek malo zeza ali je prestao sa preteranim ispucavanjem.  
    • У сваком делу сезоне и на сваком скору сам тврдио исто — да је тренер најслабија карика ове Звезде уз место резервног плејмејкера јер је Јаго катастрофалан. С тим да Јаго и то што немамо резервног плејмејкера може да се сакрије ако је тренер довољно креативан да пронађе алтернативна решења. Из тог разлога можеш да ме прескочиш са тим етикетама критичара који селективно коментарише. Да је Саша наш најмање квалитетан актер утакмица ћу тврдити и кад победимо Фенербахче, и кад одемо у плеј-оф, и кад будемо прваци Европе, и кад изгубимо дерби, и кад изгубимо од Меге, и кад не освојимо ниједан домаћи трофеј јер сам тај став стекао гледајући га свака три дана на утакмици или сваких пет дана уживо. Не мењам мишљење према ономе што је популарно или на основу последњих 40 минута.   Кад тренер покаже да је превазишао дечије болести које га прате кроз целу каријеру, наравно да ћу се обрадовати и похвалити га. Само што је питање да ли сам ја тада променио мишљење о њему или је он променио себе, па самим тим и престао да нуди критичарима хиљаду разлога да га критикују. Неко кошаркашки школованији од мене и са чистим намерама би, сигуран сам, десет пута тврђе могао да нападне његов рад него ја. Ја причам искључиво о најосновнијим детаљима.   За нашу екипу не тврдим да је најбоља, тако да немој да ми трпаш речи у уста или да говориш у моје име. Оно што сматрам је да је најскупља екипа Звезде у историји и уједно топ10 екипа по трошковима на плате више него добра да би се од ње могло нешто очекивати. Нисмо ми више аутсајдер који треба да крвари да би се домогао 12. места. Имамо велики тим, скупе играче, пуну дворану и изузетне услове за рад. Скор 17-13 после 30 кола није ванвременски подухват, него реалност. Ја сам први који ће се сложити са Јанисом да ми немамо право да очекујемо плеј-офове јер нам то није традиција, али нису нам традиција ни ова улагања, тако да је демагогија у рангу оне да је доста да нам играч од скоро милион евра зна превести лопту преко пола то да причамо како храбра Звезда храбро стоји на осмом месту у борби са великанима.   Тако да — да, кочи нас тренер својим недостатком креативности, својом инертношћу, свом робовању шаблонима и рутинама и повремено (на срећу све ређе) својом сујетом.
    • Nisam ja nigde pomenuo zabranu religija, vec samo sam objasnio da verski evangelisti jesu fundamentalisti. Ali srecom posto ih je sve manje u Americi tezi ide nametanje njihove Amerike.   Dok pak u Saudijskoj Arabiji ili Iranu je daleko veca populacija fundametalista pa mogu da urede zemlju kako vole.
    • Njegov koncert u Areni mi je licno jedan od najlepsih kojima sam prisustvovao. Vidim da je neko postavio link na yt bas iz Arene pa koga zanima:          
    • Mislim da Netanjahu neće biti zadovoljan time, njemu idu sad izbori, ne stoji bas najbolje i sigurno želi da kampanju zaokruži totalnim padu režima u Iranu.
  • Popular Contributors

• Most Contributions

• Create New...