Miami vodio skoro celu utakmicu protiv Bostona i na kraju izgubio, dozvolili su da prospu sve sto su gradili u 4Q. Najbolja partija Sajmonsa od kad je stigao u Boston. Poceo je Spo da ubacuje i rukija Jakuconisa polako. Skoro nepostojeca minutaza za Verca, nikako da ga Spo integrise u rotaciju, pa nije se do sad snasao ni sa Heroom, uglavnom su gubili od kad se vratio. Bila je ovo prilika da se dobije jak rival sa istoka nakon lepe pobede nad Sunsima, delovalo je da ce tako biti, medjutim neprijatno iznenadjenje na kraju. Pritom Boston stvarno nista posebno nije igrao do te suterske serije na kraju. Nikako Heat da napravi neki iskorak, steta steta... Norman ponovo na visini zadatka, najbolji igrac Heata ove sezone bez dileme.
Planiram da gledam Lejkerse sada protiv Sarlota, ocekujem i nadam se pobedi. I pre svega boljoj igri i odbrani, i da Rui dobije vise minuta.
Posle Kalininog pasa za njihovu kontru sam ugasio tv i otisao da spavam.
Budim se, palim insta kad ono vidim pobedili smo ubedljivo. Nista mi nije jasno.
Nista, sad kafica pa pravac Parndorf.
Imam jedno pitanje, pa ako neko zna, da li je iko ikad isao u Pirej na utakmicu oly zvezda, gde je najbolje sedeti i neke preporuke cisto da znam, planiram da idem da gledam tu utakmicu.