Jump to content

• Topics

• Pa Trump je u to vreme objasnjavao kako da nije njega stvari po Rusiju bi bile daleko gore i da im je on zastitnik. Sto bi se reklo pravi delija.
    • Može Varaždin kvale. Jači će bit Osijek i Dinamo. Dinamo u svakom smislu, Osijek će igrati bolje, ali roster ne zbam kakav će bit. Hajduk nema manevarskog prostora jer su natrpani veteranima. Oni će bit jači za Garciu (njega bi htio u Dinamu), a s Rakitićem (ako ostane) i Livajom to ne bi smjelo biti loše. Rijeka će bit slabija, naravno. Kakvu momčad će složit, to nitko ne zna. Lokomotiva po starom, kupovina, razvoj i prodaja klinaca. Gorica sve isto. donji dio tabele. Ko uđe iz druge, odmah ispada. Opatija ili Vukovar. Ispadaju do 12. mjeseca. Jbg, Imamo Ligu 10 i 10 klubova sposobnih igrati istu. Slaven se vraća u zlatnu sredinu. Ni blizu Europi, ni blizu ispadanju. Rijeka uzela duplu krunu i pogurala dinamo direkt u skupine EL. Sad vidim da je stvarno istina da je Boban potjerao Petkovića. Nije mi jasan taj potez. Vidjet ćemo kako će ići prijelazni rok. Znam da Zvone nije tu da kokošari jer em ima para, em je radio na najvišim mjestima u UEFAi i FIFAi, te u Milanu. Da mu je do para, mogao je još 10 godina bit uz Čeferina. Čuo sam priče kakav trojac planira u veznom redu, i to mi nije jasno kako misli da je moguće. Ako nekako uspije dovesti dvojicu od trojice, skidam kapu. Nisam osobno to vidio, tako da ne znam jel istina. Po meni bi Dinamo trebao graditi što bolji odnos s Andyem Barom. Čovjek je Dinamovac, eli pomoći, a može na dobar dan u gotovo svaki veliki klub u Europi
    • Sledece sezone slobodno racunajte da ce i City biti ojacan, vec se odavno prica da je Rodrigo na putu, znaci bice jos veca konkurencija za titulu.
    • Indiana opasno zabagovala u prvom poluvremu, Hali non-factor
    • Ovo mi promaklo:   https://nugglove.com/nikola-jokic-turning-down-212m-might-be-exactly-what-the-nuggets-need-01jw1t6z6qam#:~:text=Draft-,Nikola Jokic turning down %24212M might be exactly what,latest comments prove as much.&text=Nikola Jokic is eligible for,the Denver Nuggets this summer.   Pretpostavljam da se ide na četvorogodišnje produženje sledeće sezone.
  • Popular Contributors

1. 1
      NMX
      NMX
      296
    2. 2
      Guru
      Guru
      292
    3. 3
    4. 4
    5. 5