Jump to content

• Topics

• e ovaj faul izundua jeste solidno preokrenuo tok utakmice mislim pisao sam vec, lose je bilo sudjenje i posebno to navlacenje za domacina na -16 da je je bilo normalno sudjenje tu bi otisli na -20 pre poslednju cetvrtinu i to se malo teze okrece ovako su ih te 2-3-4 sudijske odluke spustile na -10, mi stali sa igrom i jbg opet da kao trener nemas nikakvu ideju dok ti je vruci batler na klup a vuk hobluje...jbg da, pogurale ih sudije da ne ode na stoka razlike...ali onda je tekmu sale izgubio
    • edit: rispekt za devočicu i dečaka koji su na poluvremenu otpevali "oj Kosovo, Kosovo". Nisam ljubitelj tog ciklusa, ali ovo je baš bilo prelepo...
    • Menije delovalo da će Kalina ići na šut, Batlera maltene nisam ni primetio, kao da je otišao na tribine. Moguće je da je Bonga krenuo da se pozicionira za skok.
    • Ja bi rekao da kod pomfrita nije ni toliko fora u samom krompiru. Več u zadvoljavajučim nivojima sodijuma, i teksturi koja je vani lepo hrskava a unutra fino mekana. I dobro ide sa raznoraznim (i podjednako nezdravim 🙂 ) sosevima       Što se tiče pita, dobro reče Eddard. Više to ide kao neki tart sa tim krhkim testom. Slično je u americi i engleskoj. Samo što amerikanci preferiraju slatka punjenja. A englezi slana. Recimo steak &kidney pie, ili chicken pot pie. A ovo što je Dame spomenula je opet neka treča verzija, što nema veze sa gore spomenutim "pitama". Več nema nikakvo testo uopšte, več samo dole meso gore pire. Go figure... Bold2 @DameTime Sve dok ti neko ne donese pihtije sa jeguljom. Sa sve kostima unutra 😄
    • Elem, gledam onaj zadnji napad i ne mogu da verujem šta mi radimo.   Kao prvo, dobra prilika za faul nad Kalinom. Solidan, ali ne i perfentakn izvođač bacanja, kako god, kontra ostaje u našim rukama.   Drugo - Bonga, jeste odigrao perfektan meč, ali zašto bi pobobu pustio njihovog najboljeg šutera na ovom meču, da bi se spustio i zatvorio sredinu reketa? Pa sve i da je Kalinić mogao da zadrži dribling i krene ka košu, to bi bila eventualna dvojka, na par sekundi do kraja. I to treba d probije, pa bi ga preuzeo Tajrik, pa bi on eventualno spustio samom Odželeju, ali opet je to dvojka i previše potrošenog vremena. Sreća naša pa je Batler glumeo uvređenu mladu na drugoj strani i nije ni pomislio da se namesti za taj šut, pa posle opalio potpuno nespreman i iz očajne pozicije.   Ali kako god, Bongino spuštanje je čisti kriminal.    Naravno, ne mogu da ne spomenem sudiju slepca koji ne vidi Odželejevo kupljenje lopte iz auta, iako je staoa udaljen 30cm. Jeste Šejk pokupio tu loptu, ali to je moglo da dovede do još jednog šuta za produžetak.   
  • Popular Contributors

• Most Contributions

• Create New...