Jump to content

• Topics

• Панатинаикосу су прошле сезоне после другог пораза од Макабија сва четири преостала елиминациона меча + први дуел са Ефесом у овом плејофу судили Дифала и Белошевић и сваки пут је имао повлашћен третман, а онда овај црв после прве утакмице у којој нема њих двојице на паркету скаче по добро опробаном рецепту и лаје како је он жртва. Јанакопулоса треба ставити у СИ систем као основну јединицу за одсуство срама.
    • Nema šta da ćutiš, pre desetak dana sam u jednom hipermarketu čuo da tako nešto kenjaju baba i deda u redu iza mene, sparušeni, propali, jedva se kreću i okrenuo se i rekao da zavežu gubice jer im je ostalo možda 3-4 godine života _zajedno_ dok se deca u cvetu mladosti bore za svoj bolji život da ga ne bi morali živeti negde drugde kao 4/5 moje generacije.   Baba je pokušala da nešto odsere, ali sam joj samo rekao tišina, kako vas nije sramota. Zavezala je.   Ne verujem da sam toj matoroj sebičnoj stoci promenio mišljenje, ali sam se bar sa zadovoljstvom ispišao u njihov rigor-mortis-doživljaj-Srbije.
    • Šteta što se lako odustali od Vilbekina, bilo bi tu dobrih forica    
    • Tejtum, Porzingis, Batler, Morant, sve teške povrede a nije prošlo nedelju dana plej-ofa. Ne sećam se da je nekad tako krenulo.
    • Iskren da budem, ne vidim kako su Nagetsi mogli da postanu GSW, jer Jokiću se nije nudio TOP3 igrač lige da dođe da igra za smešne pare. To što su dobili Voriorsi je danas nemoguće. Plus im se poklopila situacija sa ugovorom Tompsona da je godinama igrao za smešne pare, tek kasnije je stigao na naplatu kada su stigle povrede. Eto koliko je Lebron zapravo imao sreće da u svom prajmu prajma mora da igra protiv takve ekipe...   Ja ne vidim nijednu grešku u vođenju Nagetsa, sem tih malih korekcija kao Šarić, Nađi itd, ali to se lako ispravi. Ovo leto je pravo vreme da deluju i da naprave velike promene.
  • Popular Contributors

1. 1
    2. 2
    3. 3
    4. 4
    5. 5
      Helena
      Helena
      140
  • Most Contributions

• Create New...