Daleko da sam jedini na ovom forumu koji isto tvrdi. Angeliju ne računam, sem nje ima najmanje 3 forumaša koji su slično tvrdili. Možda ipak tu ima nečega, i sam Newson se ogradio od trans žena u sportu. Al dobro, we agree to disagree, ne moramo da se složimo.
U međuvremenu je pretio Australijskom novinaru koji ga je pitao koliko se obogatio posle pobede na izborima:
Degenerik. Zapalio bi polovinu stanovnistva samo da dobije sta zeli... valjda Kubu da on bude Fidel.
I dalje gura pricu 'pucali levicari, ubili Carlija'... a i na njega pucala dvojica mage.
Doduse, na njega nisu ni pucali, to je bio deo predstave (brzo uvo zarasta, stara koza to obicno tako, sto si matoriji brze zarasta, cak hoce i novo uvo da naraste, da je bar Van Gog znao pa da saceka jos malo), ali valjda ni jedan levicar nece da se zrtvuje da on dobije cirkus koji prizeljkuje...
Moram da vam kazem, ovde je (meni) postalo nepodnosljivo ziveti - sa ljudima.
Pisem o necemu sto se zaista rijetko desava, a odnosi se na izrazito visoke kosarkasice.Naime,ZKA Novi Sad je predstavila tim za sezonu 2025/2026.Sta je neobicno,a pomalo i zacudjujuce?U sastavu imaju dvije dvometrasice Jelenu Mitrovic(svuda se vodi kao 205cm visoka djevojka)i mladu tek 15-godisnju Nadju Maksimovic,koja je iste visine.Ima slika na instagramu i fejsbuku.Meni se cini odokativno da je Nadja visa 1-2cm.Ovo pisem zbog toga sto je ovako nesto skoro nezamislivo i vrlo rijetko.Da bih to potvrdio reci cu vam da su u NCAA prvoj diviziji u sezonama 2023/24,te 2024/25.samo TRI djevojke bile visoke 6-7 ili 200.66cm i to Lauren Betts(UCLA),Clara Silva(Kentucky)- iz Portugala,te Kamilla Cardoso(South Carolina)-iz Brazila.Doduse Kina ima nekoliko kosarkasica preko dva metra(jednu cak od 220cm),ali za zemlju od 1400 miliona stanovnika,to nije nikakvo cudo. Ovakve igracice treba posebno cuvati,imati specijalne programe za rad sa njima,posebne individualne treninge,jer se one rijetko nalaze i radjaju.Brojke koje sam naveo u tekstu samo potvrdjuju navedene konstatacije.Nadja je dragulj i treba joj u buducnosti posvetiti posebnu paznju.