Jump to content

Kafana pod obručima


Kronostime

Recommended Posts

11 hours ago, Barkley#34 said:

 

Gledao sam pre nekog vremena neku emisiju o ovome. Samo se ne sećam dal na TV neki History ili Discovery ili NG,  ili sam naleteo na neki klip posvećen ovome na YT. Zanimljivo u svakom slučaju. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

u vezi sa podkastom :lol_2:

 
Nisam odgledao ceo podcast, nekih sat vremena. Covek je ocigledno osecao veliku nelagodnost, pogotovo na pocetku. Verujem da se kasnije opustio. Galeb i sam kaze da ga je dosta cimao za ovaj podcast, a verujem i da se Memedovic dosta lomio da li da dolazi jer verovatno pojma nije imao kako to izgleda dok nije pogledao neki. Iznenadjujuce za mene, malo je i 'pljucnuo' na RTS, pa mi je to nekako bio highlight tog dela koji sam odgledao.

 

Edited by MrTripleDouble
  • Like 1
  • Ha-ha 3
Link to comment
Share on other sites

Memedović legenda, otvoreno pričao kako na RTS-u vlada nepotizam, povremeno zna da izbaci neki polu-mizogini komentar, al u principu jako zanimljiva emisija jer se on oprobao u najrazličitijim formatima novinarstva pa su mu priče baš zabavne, a i ovako deluje kao prilično beskompromisan lik. 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Dva i po sata svog vremena mogu da dam Nolanu,Skorsezeu,Novak v Rafa mecevima..Jovanu Memedovicu puna kapa sahat vremena..tako da nisam ni zeleo da pustim snimak. Plus sto mi je precenjen novinar. Doduse,priznajem mu entuzijazam i strast sa kojima prilazi tim eko-problematika temama.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...