Jump to content

KK Crvena Zvezda 19/20 - "Sa Jadrana Köln se vidi"


Mairosu

Recommended Posts

54 minutes ago, Tamburinjo said:

Po tvom misljenju da li je bio faul na Lorencu u poslednjem napadu? 

neposredno pre suta, dodir kukom pre step back? To se definitivno u zadnjem napadu ne svira. A i ovako gledajuci, moze da se sudi, ali ipak ne. U granicama onog sto se moze ocekivati na ovom nivou. Ova trojica sinoc ni vruce ni hladno. Nista posebno.

 

Mnogo zesca glupost me je dovela do bana prosle sedmice kada je Panther u Kaunasu dosudila prestup Jenkinsu kod slobodnog bacanja, a on je bio na liniji za tri poena sa protivnikom koji je takodje bio u prestupu!! Nije da se to ne sudi, ali samo u ociglednim situacijama vidljivim iz aviona i sigurno ne na kraju kada se utakmica odlucuje. Kod takvih odluka se uvek treba pitati koliko sam to puta u zivotu video ili dosudio. Ako je odgovor u omeru promila onda znam da je odluka ili namerna ili donesena bez ikakvog osecaja za igru, vreme i vaznost momenta. Panther je ok sudija, po meni nije alibi sudijka u EL, ali ovo je bilo ispod svakog nivoa i moglo je da nas kosta itakako. Ne opravdava moje psovke, ali kad sam video sta je odsudila bilo mi je bas lose. I ne, nisam bio pijan ili na slavi kako su mnogi mislili... 🙂

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Gist je bio sinoc los, to su skoro svi videli, ali kao neko ko ga je dosta kritikovao u prethodnom periodu i ko nije bio zadovoljan time sto je pokusavao cesto da radi nesto sto mu nije posao, a svoje primarne zadatke znao da zapostavi, ne bih sada bio toliko strog. Sinoc to sto je gresio, tacnije promasivao, bilo je najvise zbog prevelike zelje. Mozda je jednom isilovao loptu, ali su uglavnom svi promasaji bili dobro prepoznate situacije, napadao je uglavnom tamo gde je jaci od rivala. E sad ipak, i nazalost, rade polako godine, vidi se da fali tu i spremnosti i brzine pa je promasivao nesto na sta je tokom karijere navikao da manje vise rutinski resava. 
A mozda je upravo naspram trenutnoj svojoj spremi odigrao i koji minut vise. 

Krajnji zakljucak, radio je sinoc posao centra/krilnog centra, posteno zaradio platu, samim tim imao doprinos ovoj pobedi

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Laki21 said:

Boriša je u drugom morao imati veću minutažu.

 

Sećam se iz Šakotinog prošlog mandata da sam dobijao nervne slomove od njegove nemogućnosti da prepozna igrača kome je krenulo.

Kuzmic takodje. Dzenkinsa je izveo iz igre bas kada je igrao odlicno i taman se zagrejao. Posle kada ga je vratio videlo se da ga je izmena potpuno ugasila.

  • Like 2
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Crni Bombarder said:

Jel kacio neko Nebojsin itervju za portal..espreso valjda?
Gde bukvalno iscitava postove sa ove teme?

 

De si Obradoviću, opet bančiš noćima :kece:

 

Prežvakasmo ga uzduž i popreko. To je Gazdin intervju RSB-u, koji je delom prenešen na Espresu.

 

Evo odavde čitaj:

 

 

 

Edited by NMX
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Crni Bombarder said:

Jel kacio neko Nebojsin itervju za portal..espreso valjda?
Gde bukvalno iscitava postove sa ove teme?

Video ali nisam mogao da citam,inace kad smo kod gazdinih pojavljivanja u medijima.Kad padne ova vlast,pregledao bi sva gostovanja svih gostiju kod Marica i Sarape te sve koji su bili u jutarnjim programima raslojiti na tuzilastvo ili psihijatra.Ne racunam vremensku prognozu,mada mislim da i tu masno lazu.

  • Like 3
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...