Jump to content

KK Crvena Zvezda 19/20 - "Sa Jadrana Köln se vidi"


Mairosu

Recommended Posts

Beron je prelomio utakmicu onom svojom serijom od 10 poena i ubio nade Himkija da mogu da stignu. Posle toga je bila rekreativna košarka.

 

Što se tiče Boriše samo jedna rečenica: "Release The Beast!"

 

Lorenzu se polako otapa srce od leda. Sa svakom utakmicom pred našim navijačima raste izliv emocija. Na proleće će i on da stupa nogama o parket slaveći neki potez.

 

Đenka ❤️ 

 

Gavrilović ne oseća tim uopšte. Pride nema ni osećaj kada treba da pozove tajm aut, da prekine niz protivnika, da smiri igrače,... Nula.

 

DeDa da počne da puši ponovo, ne ide ovako...

 

Kuzma i Gist na nivou. 

 

Stratosa upisati na neki team building sa temom kako baciti povratnu saigraču.

 

Gospodin Nebojša Čović da ostavi bakšiš za "Otpisane".

  • Like 12
Link to comment
Share on other sites

Borisa Unchained Simanic je porobio veceras. Kad je pogodio onu trojku nakon sto je podigao loptu sa parketa, moglo se osjetiti da ce ovo biti njegova noc. Radio je veceras sve one stvari koje obicno radi Faye, samo na jedan elegantniji nacin. Stratos odlican u prvom poluvremenu, bukvalno je sve uslo sto je bacio na kos. Beron je preuzeo odgovornost u 3/4. Cim su krenuli da ulaze sutevi dobio je i vise prostora za ulaze. Jenkins je odradio svoju standardnu partiju, gnjavio je Sveda cijelu noc, a bio dobar i na preuzimanjima protiv visokih igraca Himkija. Gist i Kuzmic bi mogli da budu opak tandem. I ova verzija Kuzmica je bolja od Oja, koji je bas netalentovan i limitiran igrac. Uvijek je fino pobijediti u EL, odigrali smo jedan kvalitetan mec, utisak malo kvari ta 4/4. 

Edited by Shunsuke Nakamura
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

13 minutes ago, NMX said:

Ali Lorenzo, imao je ono jedno iskakanje iz šablona, reakcija sa publikom...ali ostatak tekme, pritisak 120/75, puls 65. Emocije nula. Ravna linija. Deluje kao čudak (da li je mango, jebem li ga :lol_2:) ali mu treba dati vremena, biće sjajan, vidi se jebote. Nije sisica, zaleti se na veće i jače igrače, ume da pritisne u odbrani iako mu je to najveći problem za sada. Plus što je dosta tanji pnr tip pleja. Jovke na ovu ekipu, majko mila, ne smem ni da zamislim kakva bi to poezija bila...

 

 

To je onaj čuveni govor tela (Laki) :lol_2: ipak je to samo fasada, e sad, šta se u njemu dešava to je misterija.

Meni se sviđa kad je plej hladan i smiren, nije to loše. Dobar je Lorenco, dobar :smiley53:

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, NMX said:

Ma kakav crni Gurovic. Nit je Nebojša toliko lud niti je Gurović.

 

Pre mislim da je bacanje prašine u oči pred (i)nadam se neko dobro ime (ii)neki jovanović/alimpijević tip trenra

Dva coveka koje vodi racio,jedan sav išaran drugi tukao osobu sa posebnim potrebama.

Jel sto vidwli Irineja i Pahomija kako luduju posle trojke Berona.

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Potcenjuje se Gavrilovic. Mislim da je on trener koji zasluzuje sansu. On je stavio Simanica i prosli mec u petorku i sad mu dao sansu, kao i Kuzmicu sa ozbiljnim minutama. Stetocinu je udaljio cim odigra lose. TO u principu trazi na vreme i radi dobre izmene. Nije to sve zategnuto, ali vidi se napredak za ovo kratko vreme. 

 

Videcemo sta ce biti, ali ove zadnje dve EL utakmice daju nadu da ce biti mnogo bolje. Moj glas je odmah bio za Gavrilovica, sumnjam da ce doci kvalitetan stranac, a pre bih presekao vene nego da gledam Cicu Gurovica.

 

Odlucujuci momenat su vezane trojke Berona i serija 10-0 posto je Himki prisao na pet razlike. Duplo kolo je uvek tesko za ekipe koje gostuju, sa tim da mi nismo odigrali los mec u Istanbulu, kao npr Himki danas.

  • Like 4
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...