Jump to content

KK Crvena Zvezda 19/20 - "Sa Jadrana Köln se vidi"


Mairosu

Recommended Posts

Dobar mec. Pa Tomic nije spremio onaj mec, ovaj ocigledno jeste. Imao je vise odbrana, posebno onaj polupresing je bio dobar na pocetku utakmice. Neka zona u njihovom polju sa udvajanjem itd..Mi mozemo dosta da preuzimamo. Super sto je Braun pokazao da zna i da zeli. Dobra odbrana u stavi i rukama uvek da cackaju.  Malo nam je bio i dobar kriterijum sudjenja u drugoj cetvrtini, ali  smo ih sveli na samo tri poena. Bolje smo branili njihov post, nekim udvajanjem. Jednostavno ovo je pripremio,  ono ne.

 

Mo Faye i Lorenzo ubedljivo najbolji, Gist standardan i sa Beronom malo rezervisanim bilo je dovoljno da se ekipa probudi ovo rutinira. Dobra uvertira za Fenerbahce i  da se ciganija napali za mec!!!

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Pozitivan utisak je ostavo Lorenco koji je pokazao da poseduje sasvim solidno znanje. Videcemo da li ce to uspeti da kontinuirano prezentuje protiv ozbiljnijih timova u EL. Raduje i odbrana koju smo igrali u nekom momentima u u drugoj i trecoj cetvrtini, gde gosti nisu bili u stanju da pogledaju u obruc.
Derik je i danas delovao skoro celu utakmicu kao amater, ali kapiram da cemo njega morati da cekamo odredjeno vreme, ali kako stvari stoje ne bi me zacudilo da bude silbovan ako ne proradi uskoro. Filip i dalje standardno jeziv, tako da ne bih njega previse komentarisao jer svima je sve dobrano jasno. Nije mi se svidelo sirenje patke na Davidovcu, dok ovaj mali govnar zari i pali na terenu.
Jedan veliki naklon za Moa, kako covek ostavlja srce na terenu.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Nerviracemo se mi ove sezone, ali cemo se jos vise radovati.

Duga je sezona, u kosarci jos i duza od one u fudbalu (u smislu da se stvari brzo preokrecu i tesko ih je predvideti), tako da treba stedeti zivce 🙂 Samo polako, tocak je tek poceo da se okrece.

Edited by Duh koji lebdi
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Prodaja karata za Fener pocinje sutra od 12h

 

http://kkcrvenazvezda.rs/prodaja--karata-za-fenerbahce-od-ponedeljka-06-10-2019.html

 

Dileje definitivno iza kosa, sto je odlicna vest. Najverovatnije  zahvaljujuci pravilima Evrolige.

 

Quote

Klub će se do utakmice sa Fenerbahčeom dodatno oglasiti oko svih važnih organizacionih I servisnih informacija vezanih za ovu utakmicu na kojoj naši gledaoci mogu da očekuju još jedan spektakl, ne samo vezan za dešavanja I utakmicu na terenu.

 

Link to comment
Share on other sites

Posto sam prvi koji se pozalio na pristup brace Braun i pokrenuo lavinu (ali ih nisam silbovao :D), sad je red da pohvalim pristup brace Braun. Kod Lorenca je to propraceno i fenomenalnom igrom. Ipak pre svega agresivnost i igra u stavu u odbrani i agresivnost i konkretnost u napadu su za pohvalu. Kod Derika isto napredak u pristupu, ali svakako mora jos bolje.

 

Neka Faje bude etalon, i neka niko ne pada ispod 50% tog etalona i bicemo kompletno ratnicka ekipa.  A sa takvim pristupom nema zime.

Link to comment
Share on other sites

Faje kada se ovakav pojavi na parketu - zlata vredi.

Gledaš kako izgara i ako si pro, prvo se zapitaš koliko ti sam doprinosiš a ako si u minusu onda te sramota...to je dovoljno za boljitak.

A ako si Filip onda iz prodora baciš iza leđa prenisku loptu Odžu koji je okružen trojicom. I onda Odžo pije klupu.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Kankkunen said:

A ona Lazić parada ... ajde, ajde :lol_2: možeš ti to bolje.

 

Dobro je to bilo večeras. Daleko ozbiljniji pristup, očito mu je ovjašnjeno značenje pojma "Šilbovan". 

E sada, mene zanima hoće li preneti stav na sledeće mečeve ili će se kad pretnje izblede vratiti na početna podešavanja.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...