Jump to content

FK Crvena zvezda 2019/20


estrellaroja

Recommended Posts

9 minutes ago, Vidara26 said:

Pavkov na skuteru ne bi pobegao odbrani tako

I šta smo dobili tim? Isto tako Pavkov ne bi odigrao onakvu "povratnu" za protivničko krilo. I to mu nije prvi put da radi, imao je i na derbiju sličnu bravuru.

 

Od kad se vratio fizički je nespreman, a većinu vremena i povređen. Očigledno da ga boli tuki za fudbalom, pošto se finansijski obezbedio.

 

Simić iznenađujuće koristan nakon onog promašaja i saplitanja o loptu, imao je par finih poteza.

  • Like 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, prolup said:

Da ljudi likuju nad eventualnim porazom tima za koji navodno navijaju samo da bi dokazali neku poentu, ne mosh vjerovati stvarno. Milojevic je nevidjena budala ako sastavi jos sat na klupi poslije ove utakmice kako god da zavrsi.

Quote

Ne znam šta bih vam rekao. Sad mi možemo statistički da pričamo, kako god vi hoćete. Jednostavno, najbolje da ne odgovorim ništa. I možete to protumačiti kako god hoćete, ako hoćete da vidite... Jang Bojs prolazi grupu, Kopenhagen takođe. Ovo je Liga šampiona, ljudi! Igramo među 32 najbolje ekipe u Evropi. Ovde budžeti igraju", poručio je Milojević i dodao da niko neće biti kažnjen zbog rezultata protiv Totenhema jer "nema pohvala posle velikih pobeda, pa nema ni kazni posle negativnih ishoda".

budzeti igraju. Javorov mnogo veci

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Just now, marko_pantelic said:

Ja stvarno ne znam da li je toliko tesko pogoditi gol sa 16 metara. Ne mora to da bude bomba. Dovoljno je da bude malo jaci udarac i da promasi igrace na liniji ako je moguce.

Strasno

Jel si ti nekad igrao veliki fudbal? 

Link to comment
Share on other sites

Just now, Green23 said:

Jel si ti nekad igrao veliki fudbal? 

Kao mali 😄   Salim se, igrao sam za omladince, znaci do svoje 17 godine od prilike.
Naravno, amaterski nivo....

Ali hocu da kazem da su mi ovi udarci stvarno ili mlaki ili totalno neprecizni, a sve to sa 16 metara. Mozda i ne moze bolje, ali mislim da profesionalci to moraju mnogo bolje...

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...