Jump to content

U Zvezdu, zna se! 2022/23


Brat od Korneta

Otvaranje teme za 22/23  

140 members have voted

  1. 1. Koga bi ste da otvori temu za 22/23

    • WingWalker
      35
    • Devil
      14
    • Sarac
      53
    • Ridji
      17
    • Princeton
      20

This poll is closed to new votes

  • Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 06/22/2022 at 01:00 PM

Recommended Posts

2 minutes ago, Predragdjape said:

Da li smo mi kao navijaci spremni da pruzimo maksimalnu podrsku novom treneru i igracima koji dodju?

 

Зависи ко је тренер, мада нико нема бланко подршку.

 

Сво поштовање свима, али не би ми било мило да сада дође неки Влада Јовановић и да склапамо тим за првих пет у АБИ и сигурно дно у ЕЛ. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ne moze Kari da bude u Niikolic ulozi jer ce posle pet utakmica da popizdi, otera mladog tenera u tri lepe i sedne sam na klupu... Takav je covek, pojacan ego sto je i normalno za trenera tog ranga. Ako nam je gornji limit za platu trenera 500-600k znaci da nemamo dovoljno ni da ga pozovemo na kafu, ima on svoju tarifu.

 

Zvezdan svakako najozbiljnija opcija mada cemo tesko do njega, realno on je top 3 pika za svaki klub koji bude ostao bez trenera u toku sezone, ne bi me cudilo da se vrati u Monako nakon sto Obradovic pukne ko zvecka.

 

Ako se ne varam Dusko Ivanovic je trazio 600k onomad kad smo doveli Alimpija. Od tada on ima 2 neuspeha u Turskoj i Spaniji, kapiram da ne bi bio problem da se dogovorimo oko licnih uslova.

Nekako mi je on najrealniji, koliko je to dobro resenje za nas... jebem li ga, svakako je bolje od omladine ili Tomica koji ni juniore nije vodio od naseg razlaza a jos malo ce 50 godina.

 

Djordjevica necu ni da komentarisem, ne znam da li neko stvarno moze ozbiljno o njemu kao nasem treneru.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, NikadProtivKaline said:

necu se sloziti

ako je posao lizanje guzice vrhovnog da bi se dobio novac, ostoja to, cini se, bolje radi nego ovaj nas

da li mislis da ce zelimir do atine da putuje preko ciriha?

 

sto se tice titula, po meni je ove nase osvojio radonja + ekipa, ne covic

sto jasno mozemo da vidimo po broju titula koje covic ima bez radonja vs sa radonjom

Osvajane su titule sa i bez Radonje. Rezultati u EL sem one sezone kada smo došli do PO i nakon nje kad smo došli do Top 9™ su takođe slični.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Predragdjape said:

Eto, mozda uz novog trenera dodje nov nacin razmisljanja, mozda dodju igraci ispod radara ili neko iz NBA. Ko zna. 😁

Biće igrača i zvučnih imena ... al nemaš više temelj, kontinuitet ...

Gradiš čvrstu i pouzdanu kuću, onda je srušiš i kreneš od temelja. :smiley13:

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

41 minutes ago, Chaos Is Me said:

Ovi koji zameraju Čoviću ovo su valjda svesni da svojim stavom zapravo agituju za nekog Đuku Bizona na čelu kluba. Svakako da razlika između Čovića i Ostoje/bizona nije tako velika što se tiče moralnih skrupula, ali Čović za razliku od ovih brabonjaka koji da nisu deo kriminalnog kartela nikada ne bi bili tu gde jesu ipak ima iza sebe neke rezultate i output na košarkaškom planu. 

 

Godinama svi sami sebi na ovaj način objašnjavamo zašto je bolje da Čović bude u klubu od neke iteracije Ostoje. Ja više uopšte nisam siguran da je to OK pristup.

 

Kao prvo, koliko god iskustvo rada u košarci da ima iza sebe, Čović je omatorio, pregazilo ga je vrijeme i, što je najgore, skupio je solidan broj neprijatelja koji su sada i neprijatelji KKCZ. To što je Zvezda u posljednje vrijeme zakidana od države siguran sam da je posljedica i ličnih animoziteta prema NČ.

 

Kao drugo, Čović je autokrata na koga niko nema uticaj. Taj Ostoja ne zna košarku, ali doveo je jebenog Savića za SD. Ko je nama SD? Da li iko u klubu uopšte ima ikakav uticaj na klupsku politiku osim NČ? Nema. Kad jedan čovjek ima neograničenu moć i saradnike koji mu podilaze on gubi kontakt sa realnosti i neminovno donosi loše odluke. Siguran sam da je Čović u toj fazi.

 

Kao treće, kada gledam Čovića na TV kako priča o nekošarkaškim stvarima (unutrašnja politika, Kosovo, Rusija-Ukrajina...) ja vidim samo opakog SNS jurišnika. Kakav to moralni kredibilitet on ima, pa da nam je prihvatljiviji od bilo koje druge SNS stoke koja navija za Zvezdu?

 

Ne agitujem za nekog tamo Đuku ili bilo koga. Štaviše, ne znam ni ko bi mogao da bude iole prihvatljiva opcija, ako takve ima, ali mislim da bi promjena u klubu izrodila nešto dobro i razmrdala stvari. Ako je KKP već favorizovan, možda bismo sezonu mogli iskoristiti za unutrašnju promjenu i konsolidaciju. Sa Čovićam se vrtimo u krug.

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

38 minutes ago, Predragdjape said:

Da li smo mi kao navijaci spremni da pruzimo maksimalnu podrsku novom treneru i igracima koji dodju?

koji navijači?  ovi što nabiju glavu u pesak ili oni koji broje lovu od unosnih poslova?

Link to comment
Share on other sites

Sve to sto je navodno Radonja trazio, nije bilo neresivo. Ako nista, moglo je u hodu da se resava. 

Ako ni to, sta je tesko Covicu da kaze moze, nema frke . Pa posle jbg znas ... desilo se ovo,ono ... klasika, pa ti vadi kestenje. Vec vidjeno mnogo puta.

Mislim da je ovo Miskova posveta ... a to opet deo neceg iznad. Broj i kvalitet njegovih igraca u ovom prelaznom roku ce nam dati odgovor.

I ne, nisam nikad bio teoreticar zavere ali dobro znam da sabiram ...

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Chaos Is Me said:

Dejan Radonjić je više nego bilo ko personifikacija moćne KKCZ, redovnog evroligaša i regionalnog dominatora. Tako je i ovaj drugi njegov mandat obeležen uspesima i trofejima:

- prvo je uzeo tripletu sa sastavom koji nije selektirao i koji je doživeo mnoga pretumbavanja, neuspešne doselekcije i odlikovala ga je prilična haotičnost

- a onda je uzeo tripletu usput pobedivši jednog Željka Obradovića i njegov skupoceni projekat i ne samo da ih je pobedio nego ih je naterao na bedne poteze i bežaniju iz KLS

 

Srećno velikom Radonji i da nam se putevi jednog dana ponovo ukrste! Nema tu šta da se priča dalje, čovek je tražio konkretne stvari, nije ih dobio pa je otišao. Otišao je u evropskog (malo posrnulog) giganta, pa i za veće pare, tako da je i sa profesionalnog i sa platežnog aspekta njegov potez sasvim razumljiv i opravdan.

 

E sad, da li Čović nije dovoljno nalizao guzice kome treba (a lizao ju je svakako) ili je raspodela u kojoj mi ostajemo manje atraktivan evroligaš (na parketu izboreno) od komšiluka bez obzira na količinu guzolizanije manje je bitno. Ne vidim ja tu neku veliku krivicu Čovića, kod njega samo vidim krivicu kada nema stila i kada pokušava kurvinjski da napravi damage control preko grbače ljudi kao što je Dejan Radonjić, ali ne vidim krivicu što nije dobio više državnih i gradskih para. Privatne pare svakako teško da je mogao da namakne uz ovakav pravni okvir finansiranja državnih klubova, pa još u neprofitabilnom sportu. Ovi koji zameraju Čoviću ovo su valjda svesni da svojim stavom zapravo agituju za nekog Đuku Bizona na čelu kluba. Svakako da razlika između Čovića i Ostoje/bizona nije tako velika što se tiče moralnih skrupula, ali Čović za razliku od ovih brabonjaka koji da nisu deo kriminalnog kartela nikada ne bi bili tu gde jesu ipak ima iza sebe neke rezultate i output na košarkaškom planu. S tim u vezi, ja ipak navijam da i bez Radonje pokušamo da stanemo na rep svakome i da napravimo konkurentan tim. 

Što se mene lično tiče,ovo je suština trenutne situacije.Potpisujem svaku reč napisanu.

 

Posle svega što se ovde moglo pročitati unazad par dana ovo je jedan od retkih upisa u kojima sam se pronašao.

Jedini minus iz moje navijačke perspektive vezan je za novu sredinu DR.Nije baš morao u taj pacovski klub,koji baš ne podnosim.

Čovek je legenda kluba i po broju vođenih utakmica i po trofejima.naravno želim mu sve najlepše u životu i karijeri.Mada bih poželeo

da se ne proslavi baš i da ne postigne neke rezultate u ovom odvratnom klubu sa još odvratnijim presednikom.

 

Da ne bude svi generali posle bitke,ali stvarno nisam ni posle završene sezone mislio da će Kalina ostati.Više sam verovao u Radonjin ostanak.

Ali eto na žalost ostali smo bez obojice.Kad se tome dodaju Deda i Holins može se reći da je prošlogodišnja osovina ekipe i kluba okrnjena ili

skroz polomljena.Moje mišljenje je,da se fokus države koja je glavni finansijer okreće drugoj strani brda,jer tamo nema odlazaka ključnih i izgleda

nema nikakvih finansijskih problema usled već milionskih dugova.Mada,retko ko je mogao i zamisliti da je Željko došao jednu sezonu da bude istamburan,

sa svojim preskupim projektom koji je završni čin dobio i "bežanjem" iz KLS tamičenja.Tako da se dotičnom obećala i EL i vrhunski budzet .

S toga i ova nova teorija gde se i najveći menadzer okrenuo tamnijoj strani brda može tumačiti i kao relevantna i ne kao mlaćenje prazne slame.

 

Ono što ostaje meni kao pojedincu,navijaču KK CZ je da kupim novu sezonsku,zajedno sa mojim ukućanima,užom familijom i drugarima,da nastavimo

da volimo naš klub,da ga bodrimo,podržavamo i da se nadamo da će i ovaj turbulentni period za naš klub proći sa što manje "žrtava"  i loših situacija.

Verujem da ćemo opet imati dobar tim i da ćemo uživati u utakmicama EL i Aba lige takođe.

 

Razmišljanja tipa,videću da li ću kupiti sezonsku od imena trenera i igrača nas je donekle i doveo do ovakvih situacija .Jer volim CZ i kad su na parketu bili3

Drča,Tica,masni Majls,ali i kad je igrao Kalina,vodio Radonja ,asistirao MWill ili kucao Bobi.

 

Vidimo se u Pioniru ili Areni.

 

Edited by Siki
Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, NikadProtivKaline said:

koliko tacno?

meni je u glavi jedna ABA sa Tomicem...mozda sam nesto propustio

Bio je različit sticaj okolnosti koji nije omogućio više (prekid saradnje sa mladim i talentovanim trenerom nakon njegove debitantske sezone, prekid sezone zbog korone, teranje trenera koji je potpisao višegodišnji ugovor posle samo tri meseca). Što ne znači da ne bi osvajali titule sa Tomićem i u njegovoj narednoj sezoni , sa Obradovićem ili Alimpijevićem da se malo više sačekalo.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...