Jump to content

ABA liga


Knipex

Recommended Posts

1 hour ago, propolis said:

Mnogo je sportskih događaja bilo od početka virusa i do sada se ni jedan sportista nije zarazio. Virus nije opasan po život ni za jednog sportistu jer svi imaju imunitet iznad proseka bilo kog građanina koji se ne bavi sportom. Jeste nezgodno da se igra pred praznim tribinama, ali smataram da plej of treba da se odigra, bar za sada. Videcemo sta ce biti za nedelju, dve. 

 

https://www.cyclingnews.com/news/gazproms-dmitry-strakhov-positive-for-coronavirus-in-the-uae/

 

image.png.56286509e8d72efdab28bc9d0eb2219c.png

Link to comment
Share on other sites

On 3/10/2020 at 5:23 PM, pendulum said:


Za neutralne ljubitelje košarke se slažem da bi bilo bolje da gledaju interesantnije i neizvesnije duele u PO - ali niti si ti, niti smo Barkli ili ja neutralni tako da ne mogu da uzmem tvoje gledište kao neobojeno nekim navijačkim razlozima i očekivanjima 🙂

Anyway, Primorska je svakako out. Čekamo (KKP) Mornar ili COL. Tu nisam siguran ko nam je poželjniji. COL definitivno ozbiljnija ekipa koja nam nikad nije ležala, ali je trenutno u kanalu. Mornar, s druge strane, grupa građanja koja može svakog da sahrani ako bar dvojica spoljnih igrača uđu sa vrućom rukom u utakmicu (uz Lukovića dole). Svakako, i uz poraz u gostima, Partizan bi trebalo da iskoristi prednost domaćeg terena. Vidim da se spominje i opcija da Zvezda izgubi kod kuće od Zadra, pa da, uz pobede Mornara i Cedevite, bude četvrta ali mi je neozbiljno to da razmatram.

Drugo očekivano polufinale - prilično neizvesno. Čini se da Budućnost ima tu neku timsku hemiju kao u onoj sezoni ABA titule i par odličnih pojedinaca poput Kobsa i Martina i standardno naloženog Ivanovića. S druge strane Zvezda se diže i opravdava polako ulogu najjačeg sastava u regionu. Mislim da je realno očekivati da Zvezda ide all-in u toj prvoj tekmi dole i uopšte me ne bi iznenadilo da dobiju BUD i završe seriju u Beogradu. Ne očekujem neku dramu u hali u PG.

 

Ja sam skoro pa navijacki neobojen jer mi je zaista muka od svega sto su ove sezone priredjivali oba Covica i sva tri nasa trenera.

 

Samo zelim da gledam dobru kosarku, bez incidenata, rata saopstenjima i povreda.

 

U novonastalim okolnostima to sve pada nekako u vodu i ne znam kako ce se odigrati PO ABA lige bez publike. Partizan bas nema srece ove sezone, izborili su se posteno za prednost domaceg terena u oba takmicenja i sada ispada da je nece imati jer ce se igrati bez publike.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Zizu said:

Polufinale plej of a  ABA 2 lige:

Borac - Sutjeska

Split - MZT

 

Na poslednjem mestu je završio Novi Pazar pa sledeće sezone neće igrati ABA2, najslabiji su u troglu sa Dinamikom i Sparsima. U poslednjih 9 kola Sparsi su pobedili na 7 utakmica...

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

59 minutes ago, Laki Six said:

Jel.mogu ti isti kosarkase da se zaraze? Ili je tvoje glupo razmisljanje takvo da mislis da tek kada se desi onda da se prekine sezona?

 Zasto je glupo? do juce su se igrale utakmice kako u NBA, u Champions ligi u fudbalu. Znaci nije se moglo zaraziti? 

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Luchifer89 said:
2 hours ago, K.Dot said:
Jedino moguće rešenje je da se ova sezona restartuje. Da ove nema pobednika, pa sledeće sa istim sastavima krenuti ispočetka.

Može, sastavi sa početka sezone

 

Neka, onda bolje sada proglase pobednika i gotovo. Da se raspustamo.

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...