Jump to content

KK Partizan 20/21 - ŽIVA SVIRKA


Cooper

Recommended Posts

Mozli i Perkins zajedno na parketu manje od 2 min za celo poluvreme,  cini mi se. Velika glupost Filipovskog.

Just now, Xpert said:

Sta je sa Thomasom?

 

Uobicajeno. 2 faula u prvih 10 sekundi, onda sedne i ceka 2/2. To se toliko puta vec ponavlja da verujem da je to neka interna mantra u klubu.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Za sada sramotno sudjenje. Par nepostojecih faulova su svirani, dva puta umesto da sviraju faul na prvom koraku, oni pustaju igru i nakon toga sviraju nepostojeci faul za 2+1. Ono iskakanje centra na Perkinsu je faul u 95% slucajeva.
Plus na ovo sudjenje kad se doda da su pogodili par jako teskih suteva mislim da smo igrali dosta dobro. Ne znam sta drugo da se menja sem da se nadamo da ce ova trojica prestati da budu u prvom planu i da Perkins odigra svih 20min na kecu.

  • Like 1
  • WOW 1
Link to comment
Share on other sites

Mozli je produktivan u napadu samo iz pika, kada mu se da lopta u ruke da zida to je 90% izgubljena lopta. Mika potpuno suprotno od njega.

 

Mali Trifa je odličan danas. Bez respekta i sa dosta samopouzdanja. 

 

Ako se Pejdž ne uključi, sa nevidljivim Kodijem teško da će spoljna linija izdržati na ovom nivou jer poeni dolaze samo od Perkinsa i Trifunovića.

 

Imate odlično suđenje, što je retkost u Morači. I btw onaj faul u napadu Mozlija je ono što bi trebalo uvek da se svira, nije bila kompenzacija za nesviran faul Perkinsa. Kretanje u bloku. I ja sam pomislio vratiše odmah, ali kad su ponovili lepo se videlo.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...