Jump to content

KK Crvena Zvezda - prelazni rok 2020/2021


Gudura

Recommended Posts

2 hours ago, Šarac said:

Malopre sam imao komunikaciju sa "bazom" i pitao ne dva nego 10 puta, da li su sigurni da je on "done deal".

Kazu opusteno, samo da se i zvanicno zavrsi njihova liga.

Eto ako lazu mene i ja lazem vas. 

 

Pitao sam i  " a gde je pecat" ?

 

 

Jedno ohrabrenje s tvoje strane, iskreno palo mi je napamet da posle ovog Spanskog turnira stvari mogu da se okrenu.

Link to comment
Share on other sites

Ne, ovo je neki sasvim novi karakondzul.

 

Sto se tice Nnoka, cini mi se da ce nam dosta zivaca pojesti.

 

Lojd sa druge strane napadacka masina, na sto razlicitih nacina moze da postigne kos, a ni igranje solidne odbrane mu nije strano. Nije mi jasno kako smo uopste dosli u situaciju da dovedemo takvog igraca.

 

Nego, je l' spavaju ovi vasi insajderi? 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Eurohoops potvrdio Loyda...aferim. I dalje ostaje nepoznanica kako smo i čime ovako sobajle ušli u igrača koji je sigurno u tefteru 5-6 milijunaša: respektabilnih 193cm i 95kg...27 godina...nešto NBA iskustva i EU adaptacija u Valensiji koja nadam se ne zna šta radi. Pretpostavljam da je naš skauting tim procenio da ako se ne otvorimo momački i ubrzamo potpis...pokupiće ga neko od predatora. Loyd se večeras igrao košarke. Rispekt za cifre...ali kakav je to osećaj za tajming u svakom segmentu napada da sve izgleda lako i old skul jednostavno. Upregne li ga Sale kako valja i kada ga ciganija privije na skute jer se vidi da je ''on the stage'' igrač...i bez mamuzanja može biti bomba sezone. Ako je i Nnoko već potpisan na poziciji koju su nam godinama pokrivale sidraške petice a krenulo već da preliva...otvarajte se domaćinski i za zujalicu Pangosa jer smorijo se po barselonama pored ludog Dilejnija i hipstera Ertela. Željan je taj basketa. Posle njega ne pravim pitanje, može i taj Kalina...pa nek se jebe i mlada odostraga.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Like 10
  • Ha-ha 11
Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, Karakondzula! said:

Ne, ovo je neki sasvim novi karakondzul.

 

Sto se tice Nnoka, cini mi se da ce nam dosta zivaca pojesti.

 

Lojd sa druge strane napadacka masina, na sto razlicitih nacina moze da postigne kos, a ni igranje solidne odbrane mu nije strano. Nije mi jasno kako smo uopste dosli u situaciju da dovedemo takvog igraca.

 

Nego, je l' spavaju ovi vasi insajderi? 

 

Prostiji igrac od Nkoka ne postoji ako se upotrebljava normalno. Covek je pre svega vrhunski defanzivac, nece on jesti malu decu u EL, ali ce radi sav prljav posao u reketu i sta mu daju blizu kosa resice u visokom procentu.

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, Karakondzula! said:

Statistika iz prosle sezone govori da je u donjem domu sto se tice defanzive, doduse i Alba igra napadacku kosarku.

 

Alba od bitnih igraca eventualno Gifaj igra odbranu, od second unit Peno, Tieman i Ogbe ali oni nemaju minutazu iznad 10minuta.

Ovo ostalo je poprilicno slabo defanzivno.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Manu said:

 

Ukljucujem se na drugo poluvreme

Ispisi posle koji red i ti o njemu Shunsuke, da vidim da li nam se poklapaju utisci

Ozbiljan je napadacki potencijal, nema tu neke misterije. Krece se dobro bez lopte, moze da potegne iz izlazne kretnje. Sa loptom u rukama je jos opasniji, ima veoma brz prvi korak, relativno lako se oslobadja cuvara i stvara prostor za sut. Meni je on cisti SG, ali daleko od toga da nema osjecaj za asistenciju. Ima trenutaka kada mu se desi da izdivlja, ali ok je da neki igrac iskace malo iz sablona. Na papiru stvarno izgleda kao ozbiljno pojacanje. Meni je super sto dovodimo dobre igrace iz timova koji su otprilike na nasem nivou. Tu mislim i Nnoka. Dobra stvar je sto su Loyd i Nnoko nekako jos svjezi igraci u Evropi, zeljni dokazivanja, imaju jos prostora za napredak.

Edited by Shunsuke Nakamura
  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

25 minutes ago, Wingwalker said:

Eurohoops potvrdio Loyda...aferim. I dalje ostaje nepoznanica kako smo i čime ovako sobajle ušli u igrača koji je sigurno u tefteru 5-6 milijunaša: respektabilnih 193cm...27 godina...nešto NBA iskustva i EU adaptacija u Valensiji koja se može oprati samo ako ipak plati Beronu prilično masnu cifru. Loyd se večeras igrao košarke. Rispekt za cifre...ali kakav je to osećaj za tajming u svakom segmentu napada da sve izgleda lako i old skul jednostavno. Upregne li ga Sale kako valja i kada ga ciganija privije na skute jer se vidi da je ''on the stage'' igrač...i bez mamuzanja može biti bomba sezone. Pošto je i Nnoko već potpisan a krenulo da preliva...otvarajte se domaćinski i za Pangosa jer smorijo se po barselonama pored ludog Dilejnija i hipstera Ertela. Željan je taj basketa. Posle njega ne pravim pitanje, može i taj Kalina...pa nek se jebe i mlada.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Moze link od te potvrde Loyda? 

 

PS: Od svih igraca koje merkamo , najnerealniji mi je Ledday , prosto ne mogu da verujem da smo mi uopste u takvoj situaciji da smo zainteresovani za takvog igraca. Jos ako se kojim slucajem ostvari... Uh

Link to comment
Share on other sites

Gospodin Karakondzula vas je vratio na pravi put diskusije bez spama i trolovanja i sada ide da prilegne. 😁

Svidja mi se kako smo poceli da gradimo tim, a i Sale deluje kao neko ko zna sta radi.

Jesen nosi neizvesnost, ali na to ne mozemo da uticemo.

Edited by Karakondzula!
Link to comment
Share on other sites

On 6/24/2020 at 4:47 PM, leki bg said:

On je zver, ali zveeer! Ako mu se da prava uloga, ovo ce biti mozda i najbolje pojacanje Zvezde od Kvinsija! Kvinsija u nasem dresu naravno 🙂

Jbte sto sam pametan...i skroman.

 

Je l' uzeo on neki avans, potpisao neko ceduljče?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Čarli said:

Gotivna ekipica , oni su bese bankrotirali pre dve godine. Inace za njih je igrao i vlazni san forumasa Toney Douglas

 

Ekipa je igrala dobro zbog trenera, nisu imali neki super roster za turske uslove. Uz Noka i Daglasa je bio još jedan visoki crni igrac koji je bio dobar. 

Link to comment
Share on other sites

15 hours ago, Chaos Is Me said:

Chaos junior is in da house od jutros. Ne znam šta će sve biti, al po svemu sudeći ne gine mu da bude ciganštura. 

 

Cestitke!

 

Neka samo bude lep i pametan na tatu i mamu, lako cemo za izbor kluba i sve ostalo.

 

17 hours ago, Laki John Terry said:

 

Nisu definisani uopste. FMP zvanicno nije filijala Crvene Zvezde, de jure. De facto svakako jeste. Da je zvanicno filijala, ne bi mogao da igra u aba ligi zbog sukoba interesa. To je ono sto grobari ili ne zele da shvate ili namerno precutkuju. A sami imaju odlicne odnose sa, recimo Igokeom. 

Koliko je eticki sa takmicarskog aspekta ovo izmedju nas i FMP, o tome mozemo da pricamo. Ali zakonski nema niceg spornog. UPRAVO zato i nije definisano kako Zvezdi odgovara i upravo zato FMP dovodi Iliju Djokovica a ne razvija Aleksu Uskokovica. FMP ima svoje sportske ambicije.

 

Igokea je dobila Partizan jedno 7-8 puta u poslednjoj deceniji (mrzi me opet da trazim taj podatak), FMP Zvezdu nije dobio NIJEDNOM od dolaska Nebojse Covica na celo Crvene zvezde.

 

Da je filijala i nije i to je ono sto je lose za Crvenu zvezdu - FMP i treba da bude filijala, u FMP treba da se forsiraju talentovani igraci da bi se videlo da li mogu da igraju za Zvezdu ili ne. Sta ce Filip Covic u FMP i kakva je korist sto on da 15 poena i ima 11 asistencija i uputi 20 suteva ka kosu za 34 minuta u igri?

 

Prosto, bilo bi odlicno za nas da FMP bude oko 5. mesta u ABA2 jer to znaci da imaju bas neiskusan i mlad tim i zato ne mogu da pobedjuju u seriji, ali bi Zvezda mogla da dobije konacno igraca od 20-21 godinu koji bi mogao da uzme 5-10 minuta u EL.

 

Umesto toga, imamo Nebojsinu i Filipovu sujetu i svi cemo da se pretvaramo da je ovaj FMP osvajao 2 ABA lige i da je to nezavistan klub jer Nebojsi i Filipu tako odgovara, a sta odgovara Zvezdi i mladim igracima, to je u drugom planu.

 

Prosto, mi nemamo vec godinama mladje igrace koji su igrali u prvoj ili drugoj petorci, jos od Gudurica.

 

Sta sad imamo od domacih igraca:

 

1:

2: Radanov, Davidovac

3: Lazic, Dobric, Radanov, Davidovac

4: Simanic, Jagodic - Kuridza

5: Kuzmic, Jovanovic, Ristic, Jagodic

 

Ako uzmemo da na svakoj poziciji moramo da imamo 3 igraca koji to mogu da igraju (ukljucujuci tu i kombo igrace), nama nedostaju 3 igraca koji mogu na 1, jedan igrac koji moze na 2, 1 cetvorka i jedna petica sto znaci minimum 6 stranaca - jer mladjih igraca koji bi mogli da ulete iz FMP nema.

 

Eventualno kompromis moze biti da se krene sa 3 strana beka (Loyd, Pangos i CMM, kao primer), uz Radanova, Lazica, Dobrica i Davidovca koji bi pokrivali ostatak spolja, a onda dovesti startera na 4. Ili se kockati na 4, a dovesti 4 beka. Moram da kazem da ne shvatam sta ce nam Reath i kako on ide uz pricu "kupujmo domace", ali Boze moj, to je Covic, dobro je da je odustao od ideje da spasitelj ikada vise zaigra na poziciji drugog pleja razigravaca protivnickih ekipa.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...