Jump to content

KK Crvena Zvezda u sezoni 2020/21


Tomiprunet

Prognoza na dan 10.04  

65 members have voted

  1. 1. Da li KKCZ osvaja ABA ligu?

    • Da, bićemo šampioni
    • Ne, loši smo ove sezone
    • Ne znam, još uvek nisam siguran

This poll is closed to new votes


Recommended Posts

Realno biće pravi podvig osvojiti kls sa našom domaćom osnovom, bez sise i kružim kao kiša oko Kragujevca. U odlučujućoj utakmici nama je glavni igrač rupa, to dovoljno govori kakav nam je roster. Velika je greška što nismo uradili dodoselekciju i to ide Radonji na dušu. Preveliko kockanje je to bilo i valjda nam neće doći glave. Nadam se da će nas preveliko loženje na naše bivše igrače zaobići ovog leta, ali znam da se uzalud nadam.

Edited by Čvarkov
Link to comment
Share on other sites

Svaka cast Dejanu.

Da budem iskren, protiv Buducnosti sam ocekivao poraz, a znao sam da ce biti cupavo protiv Mege, jer smo bili desetkovani.

Dominacija se nastavlja. Uskoro preticemo Partizan po broju titula. Raduj se, Ciganijooo 🥰

Link to comment
Share on other sites

Da se ne lažemo, ima ovde i Obradović zasluge za ovu tripletu, evo npr. Hol koga je doveo iz Protametasa je pokidao ovu završnicu, sasvim dobar igrač za EL., pa onda Noko, Dobrića je opravio, Simon, JOB itd. Svako od njih se pomalo ugradio u ovaj uspeh ali ipak kapa dole jednom i jedinom Dejanu Radonjiću. 

Link to comment
Share on other sites

Za mene je Hol MVP! Naravno, Dobric je statisticki zasluzio ali danas kad smo se raspadali, u odlucujucoj utakmici nas je sam vukao. Radonja, jos jednom ti hvala za sve, veliki si i izvini sto sam sumnjao u pojedinim momentima, nema boljeg trenera od tebe za nasu Zvezdu. Radonjic Dejan! 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Честитке свима, врхунска сезона узевши све у обзир, не може се не бити задовољан. Радоња је чаробњак и свака част момцима што су десетковани успели да извуку све ово.

 

Жао ми је само што смо ове успехе крунисали овако срамним мајицама, не видех скоро нешто горе. Онај ко је ово смислио је зрео за отказ.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Dragi zvezdasi,ovo je ipak na kraju sve uzevsi u obzir bila uspesna sezona. Ceka nas restart i promena igrackog kadra. Protiv nekih momaka nemam nista licno protiv,davali su svoj maksimum i oni nisu krivi zbog selektovanja u ovaj tim. Hvala i Holu sto je povukao u ove dve tekme kada, Kuridzi na partijama s pocetka godine i u kupu, Simonu za prelomne momente drugog meca protiv Buducnosti, O Brajantu jer je ispostovao tim kada je pola ekipe bilo zarazeno i pomogao u osvajanju trofeja,Kuzmicu na nekim defanzivnim sekvencama... Posebno hvala momcima koji su izgurali na svojim plecima veci deo sezone, mozda najveci igracki bonus nam je Dobricev protagonizam u poslednje vreme(konacno je probio liniju i ima puno poverenje trenera), ali i Nokova rehabilitacija. Nadam se pametnoj selekciji i pristojnim partijama u EL dogodine. Nasi igraci su prikazali karakter ove godine u brobii za trofeje, neretko bili i bas oslabljeni. Kakvi su ,takvi su, nasi su, nekad smo bili i preostri u kritikama

  • Like 19
Link to comment
Share on other sites

Nit mucnije, nit trofejnije sezone...prosto mi tesko da se poradujem kako treba...mozda me malo iscrpelo sto sam sve ovo otpratio psujuci televizor, umesto u dranju u uvo komsiji u redu ispod hale😁Aj' otvarajte taj prelazni rok da zivnem malo😀

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...