Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/05/2024 in all areas

  1. Cestitke navijacima Lakersa!
    20 points
  2. Bolja je bila Minesota realno iako jesu ubacili neke usere, zaslužili su, momački su se šibali.
    16 points
  3. Odlični Vukovi, potpuno zaslužena pobjeda. Jokić očajan u defanzivi, na obruču ne postoji, šuteve ne brani. Mora Denver mnogo bolje od ovoga, ako želi dalje... Ant igračina!
    12 points
  4. Zasluzena pobeda Sote. Edwards odigrao kao superstar, za razliku od Jokica koji je odigrao pomalo embidovsku playoff partiju. Cesto je na silu pokusavao, odavno ga nisam video ovako nervoznog. Reid u prvom poluvremenu usao u kontra ritam, ali u drugom odigrao kljucnu ulogu i pokazao zasto je najbolji 6. igrac lige. Ima ovde puno da se igra, bice paklena serija. Nema razloga da Nugetlije padaju u nesvest.
    11 points
  5. Denver nije imao nikakve sanse.
    10 points
  6. Meni ekstra tekma. Ima onaj flair playoff iz 90-ih.
    10 points
  7. Novi mother fucker lige se rađa. Sota ipak bolja u ovom meču.
    7 points
  8. Dokle će suci krasti Denver? Niti jedan šampion nije imao ovakvo suđenje.
    5 points
  9. Marej povređen, povreda je takve prirode da mora da divlja inače će da mu se sloši ako je uzme svoj kontigent divljih šuteva
    5 points
  10. Reid, McDaniels, NAW, Conley, SLo Mo - živa beda u napadu za sada a itekako su doprinosili protiv Sunsa. Meni se opasno sviđa ova fizička košarka, malo su preterale sudije sa gutanjem pištaljke. Ant je momčina i spasilac US košarke ali Jokić je i dalje glavni tata ove igre.
    5 points
  11. Zanimljiv mec, ne toliko kvalitetan, ali dobra borba. Denver mora bolje da otvori mec, ovo je nedopustivo da se 6. put desava ista stvar. Dosta sitnih gresaka kad se lomio mec, i onda je krenuo onaj proliv, ne pamtim da sam video da ekipa ubaci onoliko user suteva sa istekom napada i o tablu u istoj cetvrtini. To i naravno Ant glavna razlika u ovom mecu, ali game 1, bice ovde dosta borbe. Vidim da je Jokarina dominacija ostavila ozbiljne, verovatno dozivotne frustracije na pojedince, svaki poraz se slavi kao titula bokte. Nazalost imam lose vesti za njih.
    4 points
  12. Arogantni nemač pojma @McLeod strikes again. Tu gde udari, trava ne raste. Dobra stvar je što osvajamo zlato na Olimpijadi
    3 points
  13. minesota je sjajna ekipa, bili su cele sezone odlicni, ne bi bilo nezasluzeno ni da su bili prvi na zapadu. imaju jednu od najboljih odbrana, vidi se da imaju opasnu hemiju u ekipi, rudi po meni igra mozda i najbolju sezonu u karijeri i ako danas i nije bio nesto specijalno dobar ali imao je recimo na kraju onaj tip in i odmah zatim prsekao vec vidjeno kucanje gordona. sjajno kontrolise reket, bolje se postavlja, prisutan na skoku, sve u svemu prijatno sam iznenadjen jer je bio obicno nepokretno drvo. pa imaju kat-a i od play offa poludelog edvarsa koji je sa ovim partijama lagano u top 3 igraca lige trenutno, pa rid je bio 6. igrac sezone. ne dobija se finiks ma koliko bio u raspadu slucajno 4-0. ekipa u najboljoj formi trenutno i vidi se da pucaju od samopouzdanja. naravno svega toga ne bi bilo da edvards ne kida i igra fantasticno, ali opet vidi se tiska hemija i jaki su fizicki, krpuni pod kosem. ukratko sa ovakvim edvardsom vise nego zajebani a nemaju nikakav pritisak da moraju, da su favoriti, da im je cilj titula... kod denvera niko osim jokare nije iskocio, a i jokic je bio onako meh za svoje standarde. marej nesto malo u trecoj, porter u prvom i to je to. gordon ceo play off nista specijalno, totalni prosek do nepostojeci. jel redzi igrao uopste u drugom? kcp nista, jos ga ubio edrvards. bice mnogo tesko za denver, sa povredeni marejem ako izgube i drugu ne bi bilo cudno ni neka metla da padne. relano protiv lejkersa su dobili dve tekme koje su mogli i da izgube, na jednu loptu plus je mpj igrao kao u trensu i sutirao 50% trojke sto nije odrzivo.
    3 points
  14. Imali sudijsku protekciju i ispustili šansu da povedu. Šta će li biti kada iste ne bude bilo? MPJ dobija bacanja na lepe oči.
    3 points
  15. Covek pogadja cele sezone dve trojke po utakmici sa preko 40% suta.
    3 points
  16. Sto pre ispadne Jokic, imace vise vremena da se spremi za Olimpijadu na koju nece da ide.
    3 points
  17. i onda neki tvrde da je davis pravi dpoy a ne gobert
    2 points
  18. Kad lik rasturi momčad za koju navijaš, a i dalje ti je car, znaš da se radi o igračini. Jedina igračina na Denverovom putu, u ovogodišnjem i prošlogodišnjem playoffu. Bol je prejaka kod članova Kulta Sunca. Tek je ušao u prime, a več porušio hrpu rekorda. Denver u 6
    2 points
  19. Ma ima mali sve, Jordanov i Kobeov nasljednik bez ikakve dileme
    2 points
  20. Prelomna tacka meca 5. faul Taunsa za 3+1 Mareja i ulazak Rida
    2 points
  21. Aj' barem malo satisfakcije. 😉
    2 points
  22. Rudi clutcher...😅 Zaslužena pobjeda Minesote. U Denveru se niko nije pojavio. Marej povrijeđen...a Nikola mora odigra iznad prosjeka da bi uopšte imali šansu. A igrao bas loše večeras. MPJ se ugasio u nastavku. Nema dalje...bez da se pošibaju, nema prolaza za Denver. S druge strane, Naz Rid nas zakopao u četvrtoj četvrtini...jest da je bilo usranih trojki, ali natrpao nas baš. Edvards je zvijezda lige...
    2 points
  23. Sta kazu statisticari ko ima vise slobodna?
    2 points
  24. brutalna utakmica morace jokic mnogo bolje
    2 points
  25. Kad Jokić ubacuje user trojke, onda je magija
    2 points
  26. Ovo svičovanje gdje na Towns-u ostaju Jamal ili KCP je ekstremno glupo.
    2 points
  27. koje djubre od tekme, ko da gledam tamis-zlatibor. ali kakvu sekiricu ne sude nad antom, smejurija.
    2 points
  28. Jest vala...čisti faul. Ne treba to...jebeš takvo suđenje...
    2 points
  29. Koja sudijska protekcija za debelog i posle vi pljujete Embida
    2 points
  30. Anderson radio kosu u Turskoj
    2 points
  31. Ljudi ako Đurišić uopšte ima ikakve šanse da igra u Zvezdi to treba da nam je prioritet broj 1. One fizikalije su elitne, NBA nivo, genetika isto. Kako je samo jednom fintom izbacio Gilespija i pljus trojka. Dečko je igrač.
    2 points
  32. šta je to s vama i nepodnošenjem najboljih na svijetu? Imate, po mnogima, najboljeg tenisača svih vremena, i u isto vrijeme hrpu navijača Nadala i Federera. sad imate i najboljeg košarkaša na svijetu, pola države ga ne podnosi. WTF?
    1 point
  33. Ant već sad ima skoro sve. Bog ga je podario atletikom. Fali jedino iskustva ali to će sticati igrom. Samo zdravlje da ga posluži. G2 je jako važan za Denver sad. Ne smiju to izgubiti ako žele unijet neizvjesnosti u ovu seriju.
    1 point
  34. Gubi Denver i drugu sigurno Jeste Edvards dobar igrac, ali realno , ovo je proliv nevidjeni.... Gober, Grin.....
    1 point
  35. Treca user trojka na isteku napada, ova o tablu preko ruke Morace Denver aktiviji da bude u napadu u narednim mecevima, tesko je izaci iz ovog ritma kad se naviknu na to. Protiv Lejkersa su bili primorani, ali sada se ostavlja vise prostora za katovanje kroz reket. Jeste da tamo ceka Gober, ali bolje se zadovoljiti flouterima i kontestovanim polaganjima nego konstanto jednim istim akcijama i Jokicevom zidanju,
    1 point
  36. Towns i glupi faulovi Antman je faca.
    1 point
  37. Kako mali igra, savrsenstvo
    1 point
  38. Smejurija kako se navlači za Nagetse. Minesota tvrda epski u odbrani. Ovako niko nije sabio Nagetse u odbrani još od Lejkersa i babla.
    1 point
  39. Kakav koš Murray-a Baš dobra utakmica, ovo je košarka a ne ono regular season sranje.
    1 point
  40. Ili da igra samo zadnju četvrtinu
    1 point
  41. Konačano prava košarka, bije Minesota ali i Denver pokazuje da ume i da bije
    1 point
  42. Možda i treba da odsjedi na klupi. Kontam da znaci za moral...ali bolje da odmori nego rovit da igra.
    1 point
  43. Reid strani placenik
    1 point
  44. Šampionska ekipa je Denver. Moraće majčino mleko da propiša svako ko hoće da ih izbaci. NAW uveo Vukove u nervozu, čovek je bukvalno svaki pas dao u ruke Nuggetsima, usro se kao grlica.
    1 point
  45. Murray igra los playoff do sada. MPJ igra fantastican playoff do sada.
    1 point
  46. Ne znam na sta je licilo prvih 7 minuta, ali evo malo zivota, na misice. U ovakvim situacijama Jokic mora da preuzme na sebe. Kako Marej izgleda na terenu, kako se krece, nisam video ni sekund koji je proveo u igri? Opusti se zmaju, nemo si nervozan
    1 point
  47. Dalas igra sve, samo ne organizovanu kosarku. Osim ako se pod tim terminom ne podrazumeva da malo vise Luka, malo manje Ujka organizuju napade tako sto u momentu smisljaju sta ce.
    1 point
  48. Srecno mu bilo sa Parizom, Berlinom i pogotovo Londonom. Bg je za njih kosarkaski gigant u svakom smislu. Moze on do sutra da zeli ta trzista kada to trziste tamo ne zanima proizvod koji on prodaje, tj kosarka im je marginalna stvar. Da nije tako odavno bi nas oduvali.
    1 point
  49. Da ga metneš ispred kupatila.
    1 point
  50. Regularka se završila i Lebron je ušao u klub 11k asista.
    1 point
×
×
  • Create New...