Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/22/2020 in all areas

  1. Njemu najviše fali publika, nije to isti čoek u praznoj dvorani ...
    13 points
  2. Navijas za Zvezdu a ne za Terzica I Covica
    10 points
  3. Koliko nam je u Radonja sezonama trebao igrač kao što je Lojd. Možda i najbolji napadač kog smo imali. Bravo, bravo, bravo! Velika energija tima. Nije ni kraj oktobra, a već su mi prirasli srcu ❤️
    8 points
  4. - roc sjebo - roc jadnik - loyd prevara dao 30, a preko njega primili 150 - teri EC igrac - trener prevara nek se spremi sledeci
    8 points
  5. Kad neko vec ponenu Stratosa, sta bi sa njim? Kraj karijere ili ne? Kakva je cast bila gledati takvog, pre svega, coveka a onda i igraca u nasem dresu.
    8 points
  6. Super je SK ovo odradio, pred svaki meč u EL, ima video sa nekim pitanjem 😁 Kako je Davidovac na keca rekao - Simanića I Lojdov komentar za Lazića 😁
    7 points
  7. Bravo ❤️ Inače, mali je 2007. godište, barem prema papirima 😁
    7 points
  8. Ne znam šta nije jasno kad je sam Tejlor rekao da će mu trebati vremena i da nije igrao utakmice od proleća. Prva EL tekma, protiv jedne od najboljih odbrana...teraj tog majmuna.
    6 points
  9. previse mracite igramo protiv evropskog sampiona koji je dobio po usima proslo kolo i dosao nabrijan u bg
    6 points
  10. Ubacuje li iko u racunicu ovu nakaradnu 'korona sezonu'? Meni je tesko da gledam utakmice bez publike, imam osjecaj da pratim malo jaci pripremni turnir a ne zvanicna takmicenja, mogu misliti kako je tek igracima. Mi smo prosle godine bili ratnicka ekipa kojoj je impuls sa tribina sigurno mnogo znacio. Ubjedjen sam da bi jedan od dva domaca poraza bio izbjegnut da je bilo publike, samim tim ni otvaranje sezone ne bi ovoliko lose izgledalo. Posebno me nervira sto se stav prema Vladi/ekipi zauzeo prakticno poslije prve tekme i sto ce se tesko promjeniti. Mika je npr sahranjen u startu a covjek definitivno nije drvo kakvim se ovde predstavlja. Ono sto fali ovoj ekipi je sut ali to smo najavljivali i prije sezone... Ja jos imam strpljenja za Japanca a ne vidim ni kvalitetnu zamjenu u ponudi.
    5 points
  11. Dragi forumski kolega, izvinjavam se sto cu otici u sirinu ili cak trolovati temu, mozda spada u filozofiju ili negde... Broj mrtvih od corone je "excess deaths" - tj. umrli od bilo cega, a direktno ili ne uzrokovano coronom. Jbg, jedan moj rodjak je nedavno imao problem i zavrsio na hitnoj operaciji (preziveo je!). Hteli su da ga smeste na intenzivnu, ali nije bilo mesta zbog ovih sa coronom... Svejedno, zavrsilo OK. A da nije, ne bi pripisali coroni... Mislim da je jedan od uzroka nerazumevanja generacijska razlika. Mi smo htejuci da saznamo nesto odlazili u biblioteku i kopali po knjigama, a mladji imaju sve instant na googletu. A moj deda nije imao ni biblioteku nego samo komsije u selu. Medjutim, dok se socijalna psihologija menja sve brze, nasa bioloska tela su jos uvek na stepenu razvoja mog nepismenog pradede i jednako podlozna bolestinama - koje se lakse sire zbog mnogo lakse fizicke komunikacije. Kad pitas o obavestenosti raje o smrtnosti od nekih bolesti, postoji velika razlika izmedju bolestina. Rak nije zarazan, ali svi znamo da je manje rizicno ne pusiti ili udisati azbest. Ipak, radnik sa azbestom koji pusi nece sjebati komsiju. Isto vredi za dijabeticara koji hoce ili nece uzimanti insulin na svoju stetu, ali nece nikako sjebati dedu ili unucad. Zato verujem da je obavestavanje o brojevima i smrtnosti svrsishodno jer nekako utura svest da nije samo pitanje kako ces se provesti nego i pitanje drustvene odgovornosti, tj. hoces li sjebati druge. Evo, imas na YouTubetu primer, snimak intervjua sa covekom. Republikanac, verovao Trumpu, heb'o demokratsku corona-propagandu. Napravio porodicno druzenje - samo 8 njih. On, zena, roditelji i sestra sa muzem. Ne zna se ko se prvi i gde zarazio, ali on, tasta i tast zavrsili u bolnici. On preziveo, a tast i tasta umrli. Pita ga reporter onako unaokolo kako mu je, a taj kaze da nije los covek, ali se oseca kao dobricina koji se slucajno napio i autom ubio dvoje pesaka. Bez zle namere. I savest ga ubija. Eto, tu je korist svakodnevnog izvestavanja o brojevima. Da, makar subliminalno, udje ljudima iz dupeta u glavu da nisu izuzetak i da ne rizikuju samo sebe nego i svoje bliznje. Za razliku od dijabeticara i srcanih bolesnika koji jedu slaninu i puse.
    5 points
  12. Evo da se i ja uključim u debatu o O'bryant-u. Svi su ovde napisali da mu je glava najveći problem, da je previše okrenut sebi i svojoj statistici. Ono što sam ja video (deo u Makabiju nisam mnogo propratio) najsvežije sa početka ove godine iz Lokomotive, jeste da nam je baš nešto ovakvo trebalo. Moj je utisak (uz svo dužno poštovanje prema doktoru Stratosu) da će mu uloga upravo biti slična njegovoj, izmišljanje poena sa istih pozicija sa kojih ih je i Stratos izmišljao. Šutevi preko ruke za tri, školovanje na niskom postu, fadeaway šutevi sa 3-4 metra. Nisu iste pozicije (znam da će neki da se uhvate za to) , ali mišljenja sam da će efekat biti sličan. I Stratos je upadao u crne rupe, ali je češće nosio i podizao ekipu. Ovoj Saletovoj neće toliko često trebati da se podigne, a kada bude trebalo O'bryant, Loyd i Rochestie su i više nego sposobna i raznovrsna družina za to. Koliko sam ja uspeo da vidim, a posle sam malo prelistao i njegov scouiting report, po pitanju asistencija je pismeniji dosta od Stratosa. Počeo je na tome da radi na koledžu, kada su počeli više da ga udvajaju. Imao je krajem prošle i početkom ove priličan broj utakmica sa 5as. Interesantno je da je sa centrom Williams-om koji je gle slučajnosti visok 201cm imao odličnu saradnju koja se često završavala zakucavanjem pomenutog posle dodavanja O' bryant-a. Nije zgoreg podsetiti se da je najčešće i sa Tyas-om igrao u paru...možda i tu leži deo odgovora zašto se za njega odlučilo. Ono što je meni bilo interesantno, a što bi možda objasnilo taj "problem" glave, jeste da je možda prerano "odrastao". Momak već ima troje dece sa svojih 27 god i verovatno je morao da razmišlja o tome da obezbedi dovoljno novca. Drugo, ogroman je ljubitelj mange, toliki da ima svoju kompaniju (evo sajta koga interesuje www.noircaesar.com ) koja pravi između ostalog i svoju mangu Degeneratez (o košarkaškoj ekipi) a u čijem kreiranju lično Johnny učestvuje, pa mu možda i ta kreativna strana malo odvlači pažnju. U svakom slučaju mi bi smo verovatno i Karl Melounu našli zamerku, tako da nam ostaje samo da se strpimo još koji dan pa da neke od nas Johnny (raz)uveri u ono o čemu pišemo ovde na poslednjih X upisa. Sutra CSKA...ko će dočekati... Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
    5 points
  13. Koliko sam potcijenio Kuridzu. Znao sam da je vrhunski igrac ali da je bas ovakav mamojeb to nisam znao.
    4 points
  14. Dobro je da su kosarkasi pobedili,sutra nece biti praznik u redakciji B92
    4 points
  15. Simonovic odapeo nadgrobni spomenik s ramena
    4 points
  16. Ovaj Admiral dres sa kraja sedamdesetih, za mene, najlepši svih vremena.
    4 points
  17. U onom SK podkastu (Srđan i Džile) gdje je Bogdan bio gost, komentarisali su uticaj korone i analizirali malo iz ugla Efesa. U fazonu, lakše bi bilo izgubiti i ispasti nego na onaj način okončati i "poništiti" sav uloženi rad i trud + sad opet krećeš u vrlo čudnim uslovima i nosiš to breme favorita na osnovu igrara od prije 7-8 mjeseci. Generalno baš bezveze situacija i rekao bih da se u određenoj mjeri preslikava i na nas.
    4 points
  18. Sve sve, ali prokleti Vil Klajburn...hodajući missmatch, maltretira nas godinama...
    4 points
  19. Ovo se često provuče, a mišljenja sam da je u pitanju baš pretjerivanje (sem ako nisam nešto propustio). Od sukoba sa igračima imamo očigledan clash sa Tomasom koji je rezultirao onim klupiranjem i još jednom propuštenom utakmicom, nakon koje Tomas ima maltene najveću minutažu i odličan pristup igri (mislim da je to više puta komentarisano na live temi). Iskreno, kada bih birao nekog igrača sa kim bi zbog stava/neozbiljnosti bilo koji trener mogao da ima konflikt, u ovom rosteru to bi definitivno bio Tomas. I drugi sukob je, 10 sekundi rasprave sa Gordom koju je eto kamera uhvatila. Možda stvarno nema kontrolu nad svlačionicom, možda je onaj ranije komentarisani prelaz sa pomoćnog na glavnog trenera prevelik zalogaj za Vlada u ovom trenutku, možda whatever ... ali smatram da ovo što imamo od informacija nikako nije dovoljno da se izvlače takvi zaključci.
    4 points
  20. Posle ljubitelja manga, dovedosmo i ljubitelja mangi.
    4 points
  21. Zasto ti odmah moras da ulijeces djonom u svakoj konverzaciji? I jos ubacis neki truli sarkazam i spocitavas ljudima nesto sto nijesu rekli.
    4 points
  22. 4 points
  23. Gasi FK, vraćamo se na basket
    3 points
  24. Podigao je toliku loptu da je pogodio otprilike igraca nedje u petu. Teski jadnik od igraca.
    3 points
  25. 3 points
  26. Zaslužili smo gol večeras.. Više nego pristojna partija...
    3 points
  27. najpre ovo što kažeš a zatim i to što imamo dva nova a relativno bitna igrača u rotaciji. to mora da se oseti u igri. isplatiće se za metar dana ali protiv cska teško, jer tu moraš da imaš tri igrača sa životnim partijama da bi došao u priliku da dobiješ tekmu meni se čak i dopao početak, sve dok klajburn nije rešio da ubaci u drugu brzinu. mike james i kada igra loše ne može da se uhvati na ulazu. bukvalno svaki put može do faula. shegeliju isto ne možemo da branimo - prosto nije cska naša mera i nema tu ničega za postideti se biće bolje kada se terry i rochestie integrišu plus ovaj treći baja koji nije u protokolu
    3 points
  28. Kako mozemo da uopste poredimo Evropu sa nekim izolovanim ostrvima u Pacifiku? Evropu sa otvorenim granicama, slobodom kretanja i. 800 miliona stanovnika... to je normalnost. Bez toga kolaps. Isto vazi i za USA.
    3 points
  29. Slaba poseta večeras. Verovatno zbog fudbala.
    3 points
  30. mali off najcesce ne ostavljas link. Sto se tice texta, pa malcenje prazne slame. Da nisu rekli da ne bi bio fer da Obama postavlja sudiju 8 meseci pred izbora - onda bi text imao smisla. Isto tako nema smisla ni demokrate da nesto previse histerisu jer je sve po zakonu. Kako bi tek republikanci padali u trans da je obrnuto ili da demokratskom predsedniku njie briga za ruske mahinacije - to bi bio kraj sveta za njih.
    3 points
  31. Krenuo si sa pivom malo ranije, Done? 😆
    3 points
  32. Dobijamo Švabe večeras. Samo pozitivno.
    3 points
  33. Ali jbt, vecito je basket u 19h, uvek jurim iz NS kad idem u hau da gledam i stignem na knap i sad kad ne moze da se gleda uzivo, oni stave termin 20:45 i preklope termin sa fudbalom
    3 points
  34. Kad vas mrzi da pogledate klip od nekoliko minuta ...
    3 points
  35. To im je godiste, ne godine... "Devet osoba preminulo je u KB-u Dubrava (Ž, ’41. god.; M, ’50. god.; Ž, ’37. god.; M, ’41. god.; M, ’43. god.; M, ’43. god.; M, ’49. god.; M, ’29. god. te M, ’35. god.), jedna u KIB-u "Fran Mihaljević" (M, ’69. god.) te tri u KBC-u Osijek (M, ’51. god.; Ž, ’39. god. te Ž, ’34. god.)." '41 je 1941.godiste
    3 points
  36. Heb'ga, ne mozes pobeci iz proslosti. 26. april 1986. Kako ne bih znao - ozenio sam se tog dana. Prvo, background/poceci. Odrastao sam u dedinoj ulici, sve porodicne kuce - od 50-ak brojeva/adresa, bila samo jedna "zgrada" sa 6 stanova. Dva broja od mene, zivela fantasticna cura. Jos uvek je volim, tu Dubravku, mada samo kao prijateljicu - nikada nismo imali nista vise. Razlika u dobi, samo mesec dana. Igrali se zajedno od malena. A ona imala sestru, Dijanu, mladju oko godinu dana. Isla nam na nerve neverovatno, nama "velikima" a ona dete. Prodju godine, Dubravka se udala i odselila, a i ja sam. Ipak, na neko vreme se vratim i sredim stan u kuci vec pokojnog dede, sada vec caletovoj - ima mesta, kuca preko 350 kvadrata. I zenim se. Te subote, obavljam nekog djavla u gradu, sretnem i drugara i kazem da se zenim pa svratimo u kafanu i popijemo (previse). Vracam se kuci, a tamo, ni 30 metara od vrata moje kuce, Dijana cacka nesto. Po svojem Pony-Express mopedu. Ne mogu protiv sebe, stanem i pomognem. Sta ces, motorista. Moped previse dimi i slabo ide, problem je u karburatoru. Skinem i rastavim karburator, izvadim dizne - i jedna mi ispadne i odleti. U, jebote, trazimo gde je - kad se pojavi moj cale i kaze: "Gde si, majmune, za pola sata se zenis!?" Usr'o se. Trk da se istusiram i presvucem, pa cale juri i vozi k'o Fangio da se nadjemo pred opstinom/maticnim uredom. Vencanje proslo OK, i vecera i te formalnosti. Sledeceg jutra, ja ustajem a zena pita gde cu. Kazem, treba da zovem Dijanu da vidim je li nasla diznu. Zena popizdi a meni nikako nije jasno - pa zar ne razume sta je odgovoran motorista!? Prosle su decenije. Moja draga Dubravka je vec baka, Dijana je uspesna u svojoj profesiji i autorka par knjiga, moja zena je sve to vec zaboravila, a ja nikako da zaboravim. Kako da zaboravis/ignorises curu od 20-ak godina koja sama rasturi i slaze svoj moped!?
    3 points
  37. Džoni je u najboljim godinama za apgrejd svoje karijere prešao iz EL Makabija u EC Lokomotivu a odatle je, po nekim pričama, do septembra pregovarao sa nekim japanskim timom i na kraju došao u KKCZ. Za Loko je verovatno potpisao zbog masnijeg ugovora, Japan razumljivo srcem, zbog saso mange...a sada je prelomio da dođe u Zvezdu jer je još na koledžu slušao priče o derbiju i ćevapima od Jokićevog brata. Teško da igrač koji povlači ovakve poteze sanja neku napucanu karijeru i igra za statistiku koja će ga odvesti u top milijunaški klub...verovatnije je jednostavno takav...mangav. Da je on nama živ i zdrav, da mu lepo stoji dres...i da Sale retko viče na njega.
    3 points
  38. Možda ima smenu u Matijeviću pošto su mu dobri ljudi tražili posao.
    3 points
  39. Ode čovek po 1629 put sa topica.
    3 points
  40. A inače Nikola Jokić raste na grani pa je svaki pik druge runde kao on. I gde sam ja to agitovao za Luku Mitrovića a kamo li da sam imao nešto protiv njegovog prelaska u Budućnost? Ajde vrati se lepo kod gazda Čove da ti promeni baterije.
    3 points
  41. ulazi moja žena u sobu, donosi sendviče i kaže: ''...pa kako sad četrnajs razlike...?'' a ja iskuliram: ''ma pusti sad to, nego... jel ima još neki Carlsberg...?''...šta ću ?
    2 points
  42. Ovaj Sarac koliko dobre informacije ima iz kluba toliko su mu odvratni svi postovi u kojima pise o bilo cemu drugom osim o pomenutim informacijama.
    2 points
  43. Loyd mora biti primarna napadačka opcija a ne O'Bryant, koji nije bio nikakav top prospekt, biran je u drugoj rundi drafta i relativno brzo išutiran iz lige. I u NBA i u EL na nivou karijere ima 40% šuta iz igre što je za takvog bivola bedno. On je više intrigantan na papiru nego u praksi.
    2 points
×
×
  • Create New...