Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

  1. Yesterday
  2. Radoye

    RIP

    https://pitchfork.com/news/steve-albini-storied-producer-and-icon-of-the-rock-underground-dies-at-61/
  3. Bojdo

    NBA 2023-24

    Sad ima ukupno 5 različitih MVP priznanja u posljednjih pet godina. 3 MVP regularnog dijela, MVP finala Zapada i MVP velikog finala. Plus 1 prsten. Fin rezime u ubjedljivo najjačem svjetkom kosarkaskom takmičenju sa tek 29 god.
  4. Pravi: Organizacija i plejmejking kao i uvek vrhunski, u odbrani ubio MVP-ja, ishaslovao skokove i 50-50 lopte, sa 6.5 ppg u regularnom delu sezone skok na skoro 12 u plejofu uz dobre procente i onda još kao višnjica na šlagu dve klač trojke za plasman na F4...
  5. gggggggg

    NBA 2023-24

    shaq koliko je samo salty da jokic ima vise mvpja nego on.
  6. U principu se slazem, nece jedan igrac sve pokriti, ali nije jedan jer si zanemario BB-a koji je ipak ne moze da se svrsta u grupu Mitra, Dede, Plavsica, Ilica i ostalih zakrpa. Prosto, ne mozemo da se oslobodimo svih gluposti koje smo napravili (dugorocne ugovore sa losim igracima). I onda vidim prostor samo za jos jednog visokog igraca ako je Plavsic done deal. Onaj cije se ime ne sme pominjati, da ne bi razdvajao narod 😄 salim se, 'bem li ga. Nije da ih nema... Necu da licitiram imenima da me ne bi banovalo 😄
  7. Igrac na poziciji 4 se vise trazi nego desni bek u fudbalskom klubu. Nama je taj kapitalac na poziciji 4 vec par godina mlohavi Davidovac
  8. Angelia

    Bliski Istok

    Objasnjeno sta je Hamas "prihvatio" iako I'm nikad nije ponudjeno: https://www.timesofisrael.com/sinister-hamas-deal-would-let-it-keep-most-hostages-win-the-war-inflame-the-west-bank/
  9. Voleo bih da gledam kako Oli prolazi Real i dobija PAO u finalu.
  10. Jeste, ali u tri termina 2x u 69' , 2x u 81' i 90+10. Sigurno bi Tuhel izveo Pavlovica da je mogao. Velika krivica ide njemu na dusu, usrao je sve. Nije sacuvao izmenu za povredjenog Pavlovica a izveo je najvaznije igrace.
  11. Zar nije Real napravio 5, a Bajern 4 izmene?
  12. Ko je to u Makedoniji ruska partija kao što je to u Srbiji sps( ove naprednjake ne računađ u partiju) Ako pratiš tamošnju politiki postoji pokret Levica koja siguran sam nije ruska a ni ove ostale koje učestvuju na izborima nisu. To prišivanje etikete jeste da donosi potičke poene ali je u ovom slučaju slično onok prljavoj kampanji "miloš francuz". Kao državljanin Makedonije mogu sa sigurnošću da kažem da u toj državi nema ni 3% stanovnika koji sanjaju Rusiju kao svog gazdu.
  13. Slazem se sve, nisam mogao da verujem kad sam video da izvodi Kejna, sve ovo sto si pomislio ja ispricao ocu koji je gledao sa mnom i predvideo ovaj brodolom. Izvodis igraca za potencijalni produzetak i najsigurnijeg penaldziju na svetu, + Musialu, totalno si usrao sebe ako dodje do nepredvidjene situacije a doslo je brzo jer je Nojer napravio pocetnicki kiks. Na kraju gubitnici nisu uspeli ni u produzetak da udju, a sto kazes Pavlovic se povredio --> Mislim da nisu imali pravo vise na izmene jer su potrosili 3 termina -> Alfonso je morao u prvom pol da zameni povredjenog Gnabrija, pa je Korejac zamenio Sanea, i na kraju Kejn i Musiala izlaze. Izveo je sve najbolje igrace luzercina od trenera.
  14. Nisu ih spasili ni Milo ni Zaev, nego glasanje vecine u obje zemlje da udju u NATO. Rusi od tada nemaju priliku da ih okupiraju, ali imaju priliku da rovare i otezavaju im zivot. Next step - EU.
  15. Ali znao sam da bez Modrica ne mogu nista da urade - lik je em gradio igru, em spasavao kontre Nemaca, a kod prvog gola Reala je on bio taj koji je oduzeo loptu i od koga je krenula akcija. I uopste ne deluje da se umara. Anceloti ce napraviti gresku ako ne pocne sa njim protiv Dortmunda. Btw, Pavlovic je usrao kod gola Reala, kasno je izasao u ofsajd zamku, bolje da je ostao, presekao bi taj centarsut. Ne znam zasto ga Tuhel nije vadio kad se povredio, a imao je pravo na jos jednu izmenu.
  16. A da zaboravio sam tu izlizanu priču da su Rusi hteli da okupiraju Crnu Goru i Makedoniju ali hrabri milo i zaev oterali putina i kgb za čas posla. Samo što blage veze sa stvarnošću nema ali izgleda što bi rekao Dritan buckastom Čanku "još ta priča vredi 500eura"
  17. Ko je nametnuo Zaeva? I ne brini - nece biti oruzanih sukoba u zemlji clanici NATO. Mogu Rusi rovariti i nasprajcati budale na neke proteste i eventualno nerede ali nista ozbiljnije od toga...
  18. Baš zato ove sudije treba kazniti barem da ne sude na EP ovog leta
  19. Ovaj dečko što mu piksi još ne zna ime odigra polufinale LŠ protiv velikog Reala. Ali zato zna piksi da se vozika sa av pizduljanom.
  20. A zašto Ronaldo i Nejmar igraju u Saudijskoj Arabiji, a ne u lizi šampona?😛
  21. Opet trajalo kraće nego prosečan NBA tajmaut
  22. Kejn je jedini igrac u sve 4 ekipe u ovim polufinalima, koji ima onaj old-school gol instinkt, kao Van Basten, Nistelroj, Pancev, Inzagi... uz to i odigrao savrsenu asistenciju za gol. I sta Tuhel radi? Vadi Kejna u situaciji kada vodi 1:0, a igrac je koji je uvek opasan da dokusuri protivnika koji mora da ide na sve ili nista. Usput, kocka se i izbacuje igraca koji odlicno sutira penale, ako do toga dodje. Samo ovo ako se pogleda, zasluzili su da ispadnu zbog nerezonske odluke. I nije da to pricam sada, kada sam pametan, to sam odmah pomislio kada sam video izmenu. Ajde Sane sto je izasao, igrao je kriminalno, ali lik jos vadi i Musialu, i ubacuje defanzivca. Iako se sranja desavaju svakodnevno u fudbalu, ipak pobedjuje hrabriji i srcaniji, jos uvek. Pa makar i na gurku sudije, kome bi zabranio da sudi ovako velike utakmice.
  23. Teoretski.... Činjenično je više od pola golova zabio u Championshipu, te srpskoj i saudijskoj ligi. Meni osobno isto nije jasno zašto nije imao ponudu nekog Premierligaša, ili nekod drugog kluba iz Lige 5. Jedino što mi pada na pamet je igra s loptom u nogama, odnosno nepostojanje iste. Van 16 metara nije baš pretjerano koristan.
  24. VMRO može da naprabi koaliciju sa obe albanske "partije" koje su u i same koalicije. E tu leži golema opasnost pošto Ali Ahemti ima više od Taravarija i očekuje da on bude u Vladi a pred izbore su Taravari i VMRO bili baš bliski.Taravari je inače pion malog envera iz Prištine pa to dodatno komplikuje situaciju pa se očekuje da i Rama kaže koju pošto mu se ne dopada da mali enver bude novi "otac nacije". Socijalisti su zasluženo kažnjeni od glasača ubedljivim porazom. Valjda će se tamo pogledati u ogledalo i promeniti čelnike koji su upropastili Makedoniju.
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...