Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

  1. Past hour
  2. Nisam ja bio nesretan zbog toga, dapače, nego me je pojela blamčina u njegovo ime a osjetio sam i izvjesnu nelagodu u donjem dijelu prepona u vidu bola u testisima. Nego je cijela konferencija bila neki cringe, osim što je Željko potpisao i što i dalje ima istu želju i žar za radom (što je na kraju i najvažnije, jelte), sve ostalo je bilo jedan tužni performans čovjeka kojem su jaja u procjepu a koji pritom, čini se, nije nimalo ni nesretan ni zabrinut zbog toga nego još nas ubjeđuje da mu je super, i da je sve super i samo još kad bi mi shvatili da je i nama super sve bi bilo super… Što bi rekao Sliniša Najmanji u Srbiji se danas mnogo bolje živi iako to ljudi ne vide.
  3. Očekujem Covica sutra na Pinku sa dokazima da je primao mito da sudi protiv Zvezde... A na forumu ekstaza.
  4. Uzasni su Pelikansi. Cudno sto OKC nema vecu prednost.
  5. Lepa partija Orlanda, nadam se da prolaze Kavse.
  6. gggggggg

    NBA 2023-24

    ovi igraci pelicansa kao da su pijani izasli na teren.
  7. Today
  8. Admiral

    NBA 2023-24

    Ako izuzmemo garbage time , 35:4 odnos poena sa klupe u korist ORL
  9. Pogledah ostale, odnosno ono što smo dobili do sada : Hrvatska - Manje više isti nastup kao na Dori samo pevač ima drugačiji kostim Poljska - Ona i tri igrača na bini, vidi se da će video bim iza imati neku grafiku, ništa posebno. Ukrajina - Jedina promena koja se vidi, kadrovi su prilično loše odabrani, je da nose sive kostime. Irska - Imaće jednog densera, šminka odlična ostalo se nije dobro videlo. Misim da će ona proći u finale dosa je unapredila nastup od onog njihovog takmičenja a i spot joj je bio pun pogodak Litvanija - Manje više isto kao i u njihovom finalu Kipar - Ovo je neki miks prošlogodišnje Izraelke i one što je promašila visoku notu. Bode oči da drži mikrofon u ruci što će biti loše dok igra ali možda je to samo za probu. Bojim se da je i ovo 100% u finalu Kod naše sam primetio neke manje izmene na video bimu iza nje. Realno svi su se poboljašli osim Poljske, biće ovo jako napeto za naš prolazak.
  10. Pregledati kamere na aerodromima ima li gde Javora. Deluje mi da preferira farmerice Naked & Famous i Baobab mirisne sveće.
  11. Dracarys

    NBA 2023-24

    Kakav potop Klivlenda. Neverovatno.
  12. Fat Zadd

    Bundesliga

    A jbg, Franco se rodio u pogresnoj državi. P.S: Jako bezobrazan i omalovazavajuci komentar .
  13. Ma gdje da izgube, gotovo je ovo odavno. Franz je sjajan igrač!
  14. Pošto vidim da si tu @Fat Zadd ukratko...utakmica je tekla onako kao što rekoh da će teći. Još za "nesreću" Sindjelić povede i onda kreće igranka....5-6 žutih kartona, Trayal svaku akciju završava, ako ne šutne na gol, vraća se zbog faula....na 1:1 start poslednjeg igrača na napadača Sindjelića, ako je bilo unutra, penal, ako je bilo napolje crveni karton za odbrambenog igrača...ni faul Vranjanac da svira. Onda postiže gol Sindja...golman kiksa, lopta mu prolazi kroz ruke, kroz noge i prelazi liniju, sudija kaže igraj....Trayal je pobedio na kraju 2:1, i oba gola su mu regularna. Ponašanje igrača Traya, kriminalno...psovanje s publikom i sl. Ne znam šta će to Gašićima, več su ušli u PLS i kakava im je ta bolesna ambicija da udju i viši rang sa svim pobedama....a sudija, Ja ne znam kakav karakter treba da budeš, da te svi pljuju, psuju, ti da znaš da su u pravu i samo ih gledaš belo. Strah, ali i ambicija su jači kod sudija od časti...izgleda.
  15. Rang Aston Ville i Brightona.
  16. gggggggg

    NBA 2023-24

    bolje bi im bilo da ne izgube ako vec isaac ima tri trojke od cetiri.
  17. Naravno, van terena dekra po aerodromima, ali kad sudi postaje castan i posten, i taman posla podmitljiv. Bukvalno te dve stvari su toliko direktno povezane, da ne znam ni sto repliciram dodatno. Pritom je dokazao na terenu da je grozan sudija, ali sve i da je perfektan, ne vidim kako ga to abolira od toga da je jajara koja krade, te da je njegov posao na terenu da bude castan, posten i pravican, sto covek koji krade, logicno, nije. No, nisam ni sumnjao da ce i za ovu temu da se nadju borci za prava kleptomana. Ne znam dal mi je to smesnije ili ovi sto na KKCZ temi pravdaju to sto ih je Covic po ko zna koji put namagarcio i odlucio da utera tuki sezoncima, time da je u Pioniru vrelija atmosfera. Bice vrelija kad budu gledali na strimu ispred Pionira utakmicu.
  18. Admiral

    NBA 2023-24

    Ludacka energija Orlanda. 5.30 min Cavsi bez kosa.
  19. Jedna i druga ekipa su u stanju da upadnu u duboku crnu rupu...
  20. Težak raspad Cavsa u trećoj četvrtini. Ozbiljan je Orlando, manjak ofanzivnog talenta nadoknađuju fizikom i borbenošću, protiv njih mora da se ''rilja'' 48 minuta.
  21. Fat Zadd

    PDF FUDBAL

    @Don Juan "ponovo" je dozvoljeno vredjanje Milojevica?
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...