Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

  1. Past hour
  2. DameTime

    NBA 2023-24

    Naravno da je fer. Bila su dva dodatna kontakta s njegove strane, potpuno nepotrebna. Kurčiš se tu nešto a gubiš 2:1 u seriji, dva najbolja igrača tvog tima su out + znaš da si u ovoj konstelaciji vrv drugi najbitniji igrač u ofanzivi.
  3. Dracarys

    NBA 2023-24

    Pa nije fer da samo Portis dobije isključenje
  4. Dončić za sad slab baš ali je zato Irving tata, uživanje je gledati ga. Harden možda i najzreliji plej of u karijeri igra
  5. Ja ne znam zasto Piksi ne zove Cirkovica iz TSC - on bi bio jedina dobra alternativa Kosticu: brz je, ume da da gol, razbio je Partizan svaki put kada su igrali, i ima iskustva igranja austrijske i ruske lige za jednog vrlo mladog igraca.
  6. Mnogo je važno drugo mesto. Ne samo da zbog kvalifikacija na leto, nego ne možeš dve sezone zaredom da prospeš drugo mesto na ovako glupav način. Ovaj bi bio još gljuplji nego lani. Igramo ko kurac, ali sam očekivao. Dva derbija, dva poraza, mnogo drame, mnogo tenzija, mnogo trošenja i očigledno mnogo loša pripremljenost za utakmicu. TSC je delovao daleko zrelije, organizovanije, konkretnije. Duljaj je jako blizu da se potroši, ali i da ga klub potroši, ne priča sa prvim pomoćnikom, jednog je najurio pre mesec dana, srčan je, sva je prilika da će proći kao Stanojević. Igrači su morali bolje, ali trenutno je loše biti igrač Partizana. Nemaš upravu iza sebe, imaš jednog trenera, kojeg uprava odavno razmišlja da liferuje. Izlišno je pričati šta dalje. Kompletan reset u foteljama, pa onda možemo da pričamo o Iviću, Duljaju, nekom igraču. U suprotnom je ponovo ista priča. Možda se napravi neki bolji rezultat u Evropi, možda se ispadne u drugom kolu, sve bih prihvatio ali da krenemo od temelja. Od toga nema ništa. To ti je što ti je.
  7. Važi da ću da stvorim soft spot za westbrook-a. Bukvalno njega i Skip Baylessa bih zatvorio u istu prostoriju, i izgladnjivao bih Kendrick Perkinsa ako ne pomaze Skipu.
  8. DameTime

    NBA 2023-24

    Možda to i bude dobro, s obzirom na to da se odbrana Pacersa svodila na double team ili triple team Dejma i njegov blitzing. Aj da vidimo... Daaa, baš ovo. Pogotovo Brada i Wbrook (mada je včrs bio očajan). Iskreno, da. Nakon epizoda u Celticsima i Netsima ovo je totalni preporod.
  9. Horium

    NBA 2023-24

    Moram da priznam, i meni. Ja zapravo osim trenera nikoga od ovih Klipersa ne volim, ali toliko su pljuvani da sam stvorio soft spot. Vredelo je ovo vece odvojiti vreme za kosarku. Harden meni nikad nije bio bolji. Kajri se covek transformisao otkad je u Dalasu. Drugacija mu aura. Kao da je nasao dusevni mir u Teksasu. Samo basket i madjija.
  10. Today
  11. Nice try za ovaj comeback Dallasa al kad se pusti i u G1 i nocas da se onako otvore mecevi i da kroz citav mec sutiraju 60% za 3 onda ti ne moze ni biti zao sto se nijesu ovi vratili pored svog truda koji su ulozili. Plus Kiddu na kraju sjede i Lively i Gafford a na Hardena ostavlaju ISO da igra sa kim god oce dok Kleber ni bilo ko drugi ne dolazi da pomogne dok ih ovaj ko cunjeve obilazi + aj da su ga bar na slabiju stranu usmjerili no ni to pa covjek mogao da radi sto oce i na kraju iskoristio sve to i donio pobjedu i brejk LAC. Kapiram da ce opet odje biti 7 utakmica, vjerovatno opet sa istim ishodom kao i prvi put.
  12. Dracarys

    NBA 2023-24

    Ne mogu da se otmem utisku, nego da su Klipersi bolji sa bez Kavaja, nego sa. Večerašnji aut bi trebalo dosta da zabrine dugoročno.
  13. Crni

    NBA 2023-24

    Kaze moja zena, kako posle ovog mozes da gledas nasu kosarku😆
  14. Admiral

    NBA 2023-24

    Ako nista drugo, barem je za seriji bolje sto je otislo na stranu Clippersa. Ko god da prodje, isterace OKC. P.S Baksi bez Janisa i Lilarda.
  15. Bas mi ie drago zbog George-a. Nije imao srece, tokom karijere, da završi u smislenom timu. Good guy i hipoteticki idealan 2nd ili 3rd igrač. Svakako ove ekipe su… nedovoljno ozbiljne.
  16. gggggggg

    NBA 2023-24

    irving i harden dominiraju a navijaci netsa averuju
  17. Volter

    NBA 2023-24

    Najvažnije da nije bila dosadna.
  18. Nenormalna trojka Georgea prelomila. Ostajem pri stavu da je utakmica bila prilično ružna i my turn your turn superstarova pa ko pretekne.
  19. Dracarys

    NBA 2023-24

    Lepotica od serije, mislim da ću se truditi da ne preskačem njihove utakmice. Zaista, žao mi je videti da će jedna ekipa ispasti.
  20. DameTime

    NBA 2023-24

    PG13 sa ovom trojkom kao Nedović protiv KKP Sad pa ko zna kad, a stvarno sam mislila da će promašiti... That was a bad good shot.
  21. Suprise bitches Paul George be like!
  22. propolis

    NBA 2023-24

    U seriji Dalas LAC se sve svodi ko bolje šutira trojke taj pobeđuje. Pj Washington u odbrani ništa bolji od Luke koji ima 5 penala, Harden kao da stolicu obilazi.
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...