Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

  1. Past hour
  2. Zahtevan je, puno je to kilometara za velikog momka, a ocas se obali sa splava u hladnu reku Misisipi Taru 😄
  3. Pa i ja sam pomislio ali izgleda da nije. Nigde nema takvog podatka. Diskutujemo 🙂 Da se razumemo, meni je Dozet gotivan lik ovako, deluje kao neko ko je zabavan da budes s njim u drustvu. Pozicija SD kluba kao sto je KKCZ svakako nije zajebancija osim ako nisi tu da ti vire pertle iz doktora... jbg nije mi delovao kao takav lik (ali nije ni Keselj, Tipsa, i mnogi, pa vidi ih sada). Ako to sto mislim o njemu kao SD KKCZ ne odgovara istini, onda Dozet mora malo vise da poradi na svom PR-u. Nemoj da se ljutis Dozete 😄❤️
  4. FP1, Palu ispred Patoa i Herte: https://racer.com/2024/05/31/palou-leads-opening-detroit-practice/ Rezultati: https://racer.com/wp-content/uploads/sites/85/2024/05/indycar-results-p1_2678ff.pdf FP2 sutra ujutro.
  5. McLeod

    RG 2024.

    Prevare me moji Kanadjani stalno brate po Tipsi nema vajde od njih
  6. Igra on i na cetvorci povremeno ali njegova pozicija u profesionalnoj kosarci je na poziciji pet. Navuce on kvalitetnu masu , tu je vec dosta napredovao za godinu i po dana koliko je u Partizanu, Evo na sta je Milutinov licio u istom zivotnom periodu a pogledajte kakav je sad. Ne tvrdim da ce Dimitrijevic postati hulk, malo su drugcije fizonomije ali Dimitrijevic nije ni Gacic ex Zvezda sada Mega, kada je u pitanju fizionomija. Plus ni Dimitrijevic kao Milutinov se ne boji kontakt igre, dosta je fizikalan u duelima. Ovaj video iznad je sa poslednje reprezentativne akcije. Vide se da kvalitetno radi na telu, poveo je misicnu masu, lepo se razvija.
  7. Ja za ovo imam drugačije mišljenje. Tu mora da postoji tesna saradnja. Trener mora jasno iskomunicirati kakvi igrači su mu potrebni na odredjenim pozicijama. Na sportskom sektoru je da iskopa te igrače i predstavi moguča rešenja stručnom štabu. A stručni štab da onda vidi koji od tih igrača im se najviše dopadaju. Jasno je da svak mora da radi svoj posao. Ali mora i da postoji neka jasna zajednička vizija i da su svi na istim talasnim dužinama.
  8. Ponovo tripl dabl Bozica u pobedi nad Splitom i 2-2 u seriji. Kuci za titulu.
  9. Jos jedna pobeda Reala u nizu i Kalina zavrsava sezonu, 👀
  10. Today
  11. delgado

    RG 2024.

    Jeste. Banjac mu vec prognozira top20 do kraja godine ;D McLe, eto ti, Hurkac vodi 2-0 protiv Shape 😛
  12. bolje da se vratis odakle si dos'o 😆 Najjaci komentari sve ludi cigani
  13. Ide neki snimak meča turske lige na AS1, i pominje komentator neku ozbiljniju povredu Gudurića, čak i da su OI pod znakom pitanja. Je li bilo nešto zvaničnije po tom pitanju?
  14. I Brendon potvrdio da mogu da koriste usa oruzje, pisu svi za sada u okolini Harkiva . Cekamo himars , mada je pitanje kada ce i atacms delovati. Danska je vec potvrdila da mogu njihove f16 da koriste za ciljeve po Rusiji. Gloves off
  15. alcesta

    RG 2024.

    Je li Mute poslednji Francuz u žrebu?
  16. Zanimljivo finale Saudijskog kupa. Mitrović slavi, Ronaldo u suzama. Plače kao da je izgubio finale svetskog pevenstva.
  17. Otaljava posao, jedva čeka da se pridruži drugarima.
  18. Kalina se raspada u poslednje vreme, a i u ovoj seriji sa Realom, sto nam povecava sanse da cemo ga gledati u najlepsem dresu. 😁
  19. Dobi Real i drugu. Loša Barsa. I kada su povezali nekoliko dobrih sekvenci i prišli na -8, Ljulj ih je ugasio trojkom sa pola za kraj treće. Barsi definitivno fale poeni u rukama. Možda se to po večerašnjem konačnom rezultatu ne bi reklo ali je evidentno (tokom cele sezone) da im fali konstantniji strelac, pa i dvojica. Ja prvi volim "pass first" plejmejkere, ali Barsa ih ima 3 komada - nepotrebno. A Grimau čak ima tendenciju da drži dvojicu u isto vreme na parketu (Rubio i Satoranski), kao što je to radio i večeras, i gušio prvo njih dvojicu, a onda i ekipu napadački. Pritom im na 2 igra Laprovitola, koji je poenterski nekonstantan i inicijalno više plej nego dvojka. Parker je ozbiljan napadač, ali i on ima svoj limit. Još kad se dodaju "prašinari" poput Kaline, Da Silve... Tanka sezona za Barsu, kako god da se završi ovo finale. Možda bi neki iskusniji i bolji trener umeo da izvuče više od ovoga što ima Barsa, ali svakako diskutabilna selekcija.
  20. Kažu da je ovaj majski baš zahtevan.
  21. Razume se da nema pravila ovde - Možda je u celoj priči jedina zaista čvrsta tvrdnja ona, da u NBA treba što pre otići pogotovo ako se u ligu dolazi iz Evrope, bilo direkt sa drafta bilo drugačije. Sigurno je npr, da je elitnim euro talentima bolje da se ako već ne idu na college, dovoljno kratko zadrže u Evropi takoreći, radi brže i bolje adaptacije jednom kad odu preko (Koji god da je put u pitanju, sleeper kao Jokićev ili skroz suprotan Lukin primer, ili kakav god). Uzima se zdravo za gotovo anomalija u ovoj generaciji vrhunskih igrača, na jednoj strani veličine s' ove strane bare, odnosno manjak paritetnih amera na drugoj strani, pogotovo što se tiče svih tih '90s godišta, pa se često kroz tu neku prizmu posmatra i ova college ili ne rasprava. Ovde isto vredi napomenuti i to, da svakako treba jasno razlikovati one koji su otišli tamo, i ostvarili respektabilnu karijeru bez obzira na godine, i one koji su se tamo razvijali i de facto tamo i postali profesionalci.
  22. L' Imperatore

    RG 2024.

    Moutet skupio sebi ravan trenerski štab. Evo ga Petar Popović vodi navijanje, samo što se nije na šipku popeo i megafona dohvatio 😄
  23. Do nas stiže jako malo informacija, isto važi i za SD-a ...al OK, forum je pa možemo da sudimo, ocenjujemo i t.d. jer tako smo u mogućnosti, šta nas košta.
  24. Možda se ja varam ali čini mi se da je Vuk nasledio Dozeta i da su u jednom momentu zajedno radili . Moguće da sam pogrešio
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...