Jump to content

Recommended Posts

Posted

S pažnjom ću da pratim ko od bivših ili aktivnih sportista/trenera će smeti da progovori javno o tome što se osvajač olimpijskih i svetskih medalja, dugogodišnji reprezentativac, hapsi na sred ulice, u gluvo doba noći, u svom gradu. Pičke su svi redom dok mi podrškom i javnim reagovanje ne dokažu suprotno, što se mene tiče

• Like 20
  • Thanks 1
Posted

Živ nisam da li ce Kešelj ili Tomaševic da se oglase. Mogao bi i Kari Pešić da se javi,  ma morali bi svi da se oglase, od Bogdana do Jokica 

• Like 1
Posted
10 minutes ago, berti said:

Živ nisam da li ce Kešelj ili Tomaševic da se oglase. Mogao bi i Kari Pešić da se javi,  ma morali bi svi da se oglase, od Bogdana do Jokica 

Baš će se pi.kice da se oglase! Da su smeli i želeli, odavno su trebali da stoje uz BigV

Posted

Mogu misliti o Stimcu sta god hocu ali kod ovih situacija puna podrska momku.Svoja ledja je dao i sad ga hapse zbog toga.

Vladimire puna podrska a za ovu vlast samo pljuc.

Inace bilo bi lepo da se svi njegovi saigraci nekako jave i pokazu da im se ne svidja sta ova vlast radi.Al znamo da neki nece...

Posted
49 minutes ago, berti said:

Kešelj i Tomašević mogu da se oglase samo da bi čestitali policiji na hapšenju. Kari Pešić bi se oglasio samo za novac. Jokić i ne zna šta se dešava, a Bogdan će se verovatno oglasiti. 

• Like 1
Posted (edited)

Ko da su mi brata uhapsili, retko koga volim kao Štimca, a nominalno je vaš, mada realno je naš, čovek svih nas. Redak primer lika koji je sve u životu postigao radom i trudom, primer za sve kojima sudbina nije dala masu talenta... Ma šta i ja pričam, sve znate. Pred zoru se mrzne, vidi se kraj, što reče neko, crni dani naše policije, a nije kao da je iko ikada bio ponosan na nju 

Edited by Dzep
  • Love 6
Posted (edited)

Kada sledeci put budu imali docek ispred skupstine, neka dovedu cacije da im aplaudiraju. Ne mogu da verujem da niko sem Lazica nije pruzio podrsku Stimcu, kakva olos i bagra

Hvala Branko sto si bio kapiten kluba za koji navijam od malena

Edited by Mile1
  • Like 14
Posted
3 hours ago, Dzep said:

S pažnjom ću da pratim ko od bivših ili aktivnih sportista/trenera će smeti da progovori javno o tome što se osvajač olimpijskih i svetskih medalja, dugogodišnji reprezentativac, hapsi na sred ulice, u gluvo doba noći, u svom gradu. Pičke su svi redom dok mi podrškom i javnim reagovanje ne dokažu suprotno, što se mene tiče

Baš to. Njegova supruga ih je već lepo prozvala - ako se ne oglasite danas, sutra se već ne morate oglašavati.

• Like 4
Posted

Po stavovima koje javno iznosi Branko i pojavljivanje na protestima nakon izglednog odlaska iz kkcz, jasno je da je ono brisanje price sa Ig prosle godine  i izjava da je hakovan nalog bili direktna instrukcija Covica 

• Like 3