Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
  On 12/30/2023 at 11:16 AM, uini said:

realno, nije ni petrusev bas ozbiljan lik

da je neko drugi, ne bih imao dilemu da je samo chovke-klub

nije on toliko dobar koliko se misli

Expand  

Za naše okvire u ovom trenutku bi bio premija. Ali generalno se slažem sa konstatacijom. Ima on dosta mana ali opet možda bi mu bila to breakthrough polusezona. 

Edited by bodo
Posted
  On 12/30/2023 at 10:43 AM, bodo said:

kako se samo Petrušev igrački gledano zeznuo odlaskom u Oly gde ni protiv raspale Albe ne uspeva dobiti niti garbage time minute. baš moraš biti lumen za tako nešto a u Zvezdi ti se otvara mogućnost da si prva 4. sa minimum 20-25 minuta . pa već si to prolazio u EFES-u.

Expand  

Misko koliko god zna poluigrace dobro uvaliti toliko ih zna i ukanaliti. 

• Like 1
Posted
  On 12/30/2023 at 11:16 AM, uini said:

realno, nije ni petrusev bas ozbiljan lik

da je neko drugi, ne bih imao dilemu da je samo chovke-klub

nije on toliko dobar koliko se misli

Expand  

Dobar je igrac sa potencijalom da bude bas odlican. 

Nama bi itekako radio posao, posebno u petorkama sa Teom i Bolombojom gdje bi imali ozb sirinu.

• Like 2
Posted
  On 12/30/2023 at 11:38 AM, Miki28 Teoljub said:

Dobar je igrac sa potencijalom da bude bas odlican. 

Nama bi itekako radio posao, posebno u petorkama sa Teom i Bolombojom gdje bi imali ozb sirinu.

Expand  

I ja ga vidim kao nekog tko bi nam unapredio igru u ovom trenutku. 

Posted
  On 12/30/2023 at 12:01 PM, djurava said:

Stimara na Terazijama

Expand  

Sve mu je oprosteno, svako polaganje pleja preko njega, svako promaseno bacanje i poludistanca, svaka odbrana od pnr na nivou juniora...Stime ♥️🤍♥️🤍♥️

• Like 3
Posted
  On 12/30/2023 at 12:02 PM, leki bg said:

Sve mu je oprosteno, svako polaganje pleja preko njega, svako promaseno bacanje i poludistanca, svaka odbrana od pnr na nivou juniora...Stime ♥️🤍♥️🤍♥️

Expand  

shtimara je sada konzervativni libero, sukob dva mishljenja u jednom coveku.

• Like 2
Posted
  On 12/30/2023 at 12:53 PM, uini said:

shtimara je sada konzervativni libero, sukob dva mishljenja u jednom coveku.

Expand  

Vazno da nije na ONOJ strani, a on jeste vise za SPN nego DSS, lomi se, neka ga, dobar Stime

• Like 1
Posted (edited)
  On 12/30/2023 at 1:23 PM, leki bg said:

Vazno da nije na ONOJ strani, a on jeste vise za SPN nego DSS, lomi se, neka ga, dobar Stime

Expand  

ma samo sam pomislio na onu chupri kako je shtilike defanzivno libero a sada i konzerva

Edited by uini
  • Ha-ha 1
Posted
  On 12/29/2023 at 11:46 PM, Howie Roseman said:

Koliko sam uspio da prevedem sa nekog grčkog sajta, Barcokas je odlučio da ne ulazi u igru. 

Ne mogu reći da mi je žao, da je ostao u Zvezdi bio bi među najboljim visokim igračima EL. Miško odlučio da uništi karijeru i njemu i Simonoviću, a i nama sezonu.

Expand  

Aj za Petruševa će se još videti, ali gde se može reći da je Simonoviću uništio karijeru. Odveo onakvo kljuse u NBA da uzme lovu i još ga posle vratio u EL. Predviđam mu razvojni put jednog Zagorca, ako bude sreće kraće će vreme provesti u Zvezdi nego Rade u Partizanu.

• Like 1
Posted (edited)

U pravu si, na snimku mi je izgledalo da je pukla noga ali sad vidim da je “samo” zglob. Užasno je izgledalo, i noga i njegova reakcija nakon toga.

Nadam se da se vraća brzo.

Edited by Bad