NMX Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Bjelkan, Minja, Štimbe, Nedović, Kikan....a ovo bi trebalo da je Videnov a brata stranca ne znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Jeste Videnov a pored njega je Majk Tejlor 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Znao sam da ćeš ti da se javiš Mada sam mislio da nije Dzamar Jang...očigledno da nije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Džamar Jang je igrao u Uvalinovoj sezoni, ovo su ipak neka "srećnija" vremena. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 2 hours ago, Carl Johnson said: Meni je Kikan bio gotivac skroz i voleo sam ga kao igrača. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 2 hours ago, Carl Johnson said: Dodati dva dobra stranca i borba za F4... Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 33 minutes ago, Chaos Is Me said: Džamar Jang je igrao u Uvalinovoj sezoni, ovo su ipak neka "srećnija" vremena. Mozda Bili Tomas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Bejli ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 1 hour ago, pepe sancez said: Mozda Bili Tomas? Bili je davno prošlo vreme Šakota 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Moris Bejli, ili momak bez tetovaža, kako ga je predstavio Opača ... Kratko se zadržao ... odigrao najbolju utakmicu protiv komšija koju smo dobili pola koša njegovom trojkom na isteku vremena, odmah posle utakmice uručen mu otkaz ... eto. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Ljudi,ako je @bekrinjo rekao da je to Tejlor to je to. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted November 6, 2019 Author Share Posted November 6, 2019 Moris Bejli, ili momak bez tetovaža, kako ga je predstavio Opača ... Kratko se zadržao ... odigrao najbolju utakmicu protiv komšija koju smo dobili pola koša njegovom trojkom na isteku vremena, odmah posle utakmice uručen mu otkaz ... eto. #tad se nije smeo pobediti Partizan[emoji12] 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 I meni više liči na Bejlija nego na Tejlora (koji je došao umesto njega iste sezone). Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 U pravu ste, ipak je Bejli... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Bejli...ritnuše ga iz tima kao gluvu kučku posle trojke od tablu sa 7 metara u derbiju. Sećam se tog meča kao juče da je bio, vodio nas pokojni Aco Petrović. Bio je i prenos na b92 čini mi se. Bugarče Videnov je sad valjda neki političar u domovini. Opak šuter je bio, Bili Beron tip igrača. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Just now, MrTripleDouble said: Bugarče Videnov je sad valjda neki političar u domovini. Opak šuter je bio, Bili Beron tip igrača. Na polusezoni nam ga otelo ono djubre iz Zeleznika najveci neprijatelj Zvezde sto stavi cenu karte 1000din kad gostujemo tamo... htedoh reci presao je svojevoljno u fmp. P.s. ne pamtim da je neki igrac sutnut kao Bejli. Lik se borio, doduse nije bio ekstra klasa al koliko me secanje sluzi sutnuli su ga preko nekog saopstenje ceduljice tako nesto. I doveli Majka Tejlora crnog Igora Rakocevica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 7 minutes ago, MrTripleDouble said: Bejli...ritnuše ga iz tima kao gluvu kučku posle trojke od tablu sa 7 metara u derbiju. Sećam se tog meča kao juče da je bio, vodio nas pokojni Aco Petrović. Bio je i prenos na b92 čini mi se. Bugarče Videnov je sad valjda neki političar u domovini. Opak šuter je bio, Bili Beron tip igrača. te godine je aba isla na kosavi/hepiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Cini mi se da je rezultat bio 81:80,tako nesto 😄 Odakle je Bejli dosao kod nas? Jel bese igrao za jos nekoga u aba ligi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Olimpija Ljubljana 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Bejli je bio baš skroman igrač, a i skromne reputacije. Većina ljudi nije bila zadovoljna kad je doveden u KKCZ. Delovao je kao fin momak, prosrala ga i ta trojka o tablu protiv KKP al jbga, Opača je bio surov. Majk Tejlor je bio manje više cirkusant, atraktivan i zajeban na prvi pogled, al dosta glup igrač i nikakav PG, više neki skraćeni skorer. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted November 9, 2019 Share Posted November 9, 2019 zna neko gde je Marcus Williams? Nije više na rosteru Stocktona, a ne iznalazim nikakve abrove o njemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted November 9, 2019 Share Posted November 9, 2019 44 minutes ago, Mairosu said: zna neko gde je Marcus Williams? Nije više na rosteru Stocktona, a ne iznalazim nikakve abrove o njemu. Jedno sigurno znam, a to je da pika NBA 2K20 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted November 9, 2019 Share Posted November 9, 2019 Koliko sam ja video ne igra košarku jer je skoro dobio sina. Pre neki dan je okačio sliku košarkaške lopte i napisao "miss you" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted November 10, 2019 Share Posted November 10, 2019 9 hours ago, Green23 said: Jedno sigurno znam, a to je da pika NBA 2K20 😁 da ne znam da igra košarke, mislio bih da samo to radi kakvi su mu soušli... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts