Šiljokapi Posted yesterday at 06:43 PM Posted yesterday at 06:43 PM 30 minutes ago, srlepajce said: Bas to sto vise nije u klubu a moze da iskaze stav govori dosta o funkcionisanju unutar kluba Ja uopste u te spiskove ne verujem. Znam dosta privrednika cije se ime naslo a da nikad nisu dali potpis Kod ove vlasti je sve fejk. Kulise za kaubojce, tek kad ih se rešimo, videćemo da iza lepih fasada nema ič ništa. A svaka čast svima koji dignu glas. Posebno sportistima, glumcima, muzičarima.... Tezge i poslove dobijaju samo poslušnici čast izuzecima 1
TB Told Posted yesterday at 06:43 PM Posted yesterday at 06:43 PM (edited) 2 minutes ago, Don Dusko said: Znas sta.Svaka podrska trenutno dobro dodje.Kasnije cemo da gledamo ostalo. Ja i nisam rekao suprotno, samo sam rekao da nema mesta hvalospevima, jer smo zbog kratke pameti i vratili na vlast ove. Edited yesterday at 06:44 PM by TB Told
Šiljokapi Posted yesterday at 06:46 PM Posted yesterday at 06:46 PM E da, ja bih voleo da čujem npr Tomaševića ili V.Udovičića ili Stankelu... to bi značilo da im se mafijaška organizacija raspada
SuperTraktorko Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 20 minutes ago, TB Told said: Pre 28. juna nije. Tad je već bilo poznato da se na njega ne računa. Meni je malo cepanje dlake na cetvoro ovakav stav. Svako ko se usprotivi neljudstvu je dobrodosao. 1
Sinnerman Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Na listu koji su digli glas su Luka i Kuzma. U današnjem podcastu su značajno vreme posvetili što Štimcu, što ludilu u kojem živimo. Rispekt 8
Chaos Is Me Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago I koji je na kraju rezime? Lazić, Lučić i nešto stidljivo Nedović. Svi milioneri nikom ponikoše. Koliko mi svi precenjujemo te šabane. 6 2
YAO Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 17 hours ago, Sinnerman said: Na listu koji su digli glas su Luka i Kuzma. U današnjem podcastu su značajno vreme posvetili što Štimcu, što ludilu u kojem živimo. Rispekt Jao Mile podkast,gosti mu Otasevic i Darko Plavsic. Kaze Mile podrska za Stimca,kaze Otas pridruzujem se a Plavsic dupelizac muk! Jebala ga Arena i posao,kakva nula od coveka 1
Recommended Posts