Dzep Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago S pažnjom ću da pratim ko od bivših ili aktivnih sportista/trenera će smeti da progovori javno o tome što se osvajač olimpijskih i svetskih medalja, dugogodišnji reprezentativac, hapsi na sred ulice, u gluvo doba noći, u svom gradu. Pičke su svi redom dok mi podrškom i javnim reagovanje ne dokažu suprotno, što se mene tiče 20 1
berti Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Živ nisam da li ce Kešelj ili Tomaševic da se oglase. Mogao bi i Kari Pešić da se javi, ma morali bi svi da se oglase, od Bogdana do Jokica 1
Šiljokapi Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 10 minutes ago, berti said: Živ nisam da li ce Kešelj ili Tomaševic da se oglase. Mogao bi i Kari Pešić da se javi, ma morali bi svi da se oglase, od Bogdana do Jokica Baš će se pi.kice da se oglase! Da su smeli i želeli, odavno su trebali da stoje uz BigV
Don Dusko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Mogu misliti o Stimcu sta god hocu ali kod ovih situacija puna podrska momku.Svoja ledja je dao i sad ga hapse zbog toga. Vladimire puna podrska a za ovu vlast samo pljuc. Inace bilo bi lepo da se svi njegovi saigraci nekako jave i pokazu da im se ne svidja sta ova vlast radi.Al znamo da neki nece...
Volter Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 49 minutes ago, berti said: Živ nisam da li ce Kešelj ili Tomaševic da se oglase. Mogao bi i Kari Pešić da se javi, ma morali bi svi da se oglase, od Bogdana do Jokica Kešelj i Tomašević mogu da se oglase samo da bi čestitali policiji na hapšenju. Kari Pešić bi se oglasio samo za novac. Jokić i ne zna šta se dešava, a Bogdan će se verovatno oglasiti. 1
Dzep Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Ko da su mi brata uhapsili, retko koga volim kao Štimca, a nominalno je vaš, mada realno je naš, čovek svih nas. Redak primer lika koji je sve u životu postigao radom i trudom, primer za sve kojima sudbina nije dala masu talenta... Ma šta i ja pričam, sve znate. Pred zoru se mrzne, vidi se kraj, što reče neko, crni dani naše policije, a nije kao da je iko ikada bio ponosan na nju Edited 4 hours ago by Dzep 6
Grobarcina1992 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Banana država puna podrška bratu Vladi,bruka I sramota će biti ako se ne oglase bivši saigrači. 2
srlepajce Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Svaka cast Lazo 💪❤️ Davno sam pisao da je lik posebno osetljiv na porodicu Edited 3 hours ago by srlepajce 9 4 1 1
Mile1 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Kada sledeci put budu imali docek ispred skupstine, neka dovedu cacije da im aplaudiraju. Ne mogu da verujem da niko sem Lazica nije pruzio podrsku Stimcu, kakva olos i bagra Hvala Branko sto si bio kapiten kluba za koji navijam od malena Edited 3 hours ago by Mile1 15
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 hours ago, Dzep said: S pažnjom ću da pratim ko od bivših ili aktivnih sportista/trenera će smeti da progovori javno o tome što se osvajač olimpijskih i svetskih medalja, dugogodišnji reprezentativac, hapsi na sred ulice, u gluvo doba noći, u svom gradu. Pičke su svi redom dok mi podrškom i javnim reagovanje ne dokažu suprotno, što se mene tiče Baš to. Njegova supruga ih je već lepo prozvala - ako se ne oglasite danas, sutra se već ne morate oglašavati. 4
srlepajce Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Po stavovima koje javno iznosi Branko i pojavljivanje na protestima nakon izglednog odlaska iz kkcz, jasno je da je ono brisanje price sa Ig prosle godine i izjava da je hakovan nalog bili direktna instrukcija Covica 3
Kosjan Willavić Posted just now Posted just now Javio se Lucic posredno oko Dijane Hrke, nije vezano za Stimaru. Ali opet, kapa dole
Recommended Posts