SuperTraktorko Posted Thursday at 09:35 AM Posted Thursday at 09:35 AM Kakav belosvetski idiot. I on I zena. 5
Nellthe Posted Thursday at 09:45 AM Posted Thursday at 09:45 AM 9 minutes ago, Don Dusko said: To su cobani, budale.Jbt. Igrac sa onakvim plafonom kao sto je igrao kod nas, da tako brzo propadne i postane neki lijevi igrac rotacije, i da mu se takve stvari u glavi desavaju zbog zena ili cega, mora da bude dileja velika, tako da ova vijest nista cudno.
Jeremija123 Posted Thursday at 09:54 AM Posted Thursday at 09:54 AM 26 minutes ago, simaspass said: Evo nam pojacanja, ove godine nam igrac samo zbog ovoga jos nije odsustvovao😂 https://sportando.basketball/en/shocking-news-from-bologna-luca-vildoza-arrested-with-his-wife/ Come to Red Star bro. Ovde možeš da razbijaš ljudima glave i ništa da ti se ne desi, a ne metiljava Italija koja ima kao neke zakone. 1 2 2
El Duderino Posted Thursday at 10:35 AM Posted Thursday at 10:35 AM Treba da se vrate oboje i da da kod nas regulišu nenamensko korišćenje ambulantnih kola.
NMX Posted Friday at 08:20 AM Posted Friday at 08:20 AM (edited) Gudura juče Žalgirisu spakovao jednu trojku pred kraj, maltene identičnu kao grobarima pre 10 godina, step bek, malo u desno i o tablu Edited Friday at 08:22 AM by NMX 1 1
Čvarkov Posted Friday at 08:26 PM Posted Friday at 08:26 PM (edited) On 10/15/2025 at 12:02 AM, Geronimo said: Prvi putevi: Zvezda (sa Karijem) protiv Bajerna, predsezonska + Lokomotiva u Areni. Jel ovo tekma kad je trebalo da Miličić debituje/dobije koverat na poluvremenu po bloodsu ili sam nešto pobrkao? Edited Friday at 08:39 PM by Čvarkov 1
Geronimo Posted Friday at 09:37 PM Posted Friday at 09:37 PM 1 hour ago, Čvarkov said: Jel ovo tekma kad je trebalo da Miličić debituje/dobije koverat na poluvremenu po bloodsu ili sam nešto pobrkao? Ta prica :) koverat je 'dodeljen' na utakmici sa Renom. Boze, sta mi pamtimo... 1
JPM Posted Saturday at 07:10 PM Posted Saturday at 07:10 PM 3 minutes ago, liv7 said: Vildoza moze na obe pozicije.Samo kazem.😁 Verovatno se salis, ali ako si ozbiljan, samo da te podsetim na to kako je Vildoza izgledao nekoliko meseci u Zvezdi zbog ljubavnih jada koje smo morali svi da prozivljavamo sa njim. Nula profesionalizma. 12
The_Big_S Posted Saturday at 09:23 PM Posted Saturday at 09:23 PM (edited) 2 hours ago, JPM said: Verovatno se salis, ali ako si ozbiljan, samo da te podsetim na to kako je Vildoza izgledao nekoliko meseci u Zvezdi zbog ljubavnih jada koje smo morali svi da prozivljavamo sa njim. Nula profesionalizma. Liku riba odvela kera, on se raspao po šavovima.. najgori na terenu ubedljivo bio.. Uporedite samo sa Kalinom, kome žena odvede dete, ne da mu da ga viđa i on igra sa onakvom energijom!!!! Jedan je Kalina! Vildoza bi na Kalininom mestu verovatno otvorio terasu apartmana u Beogradu na vodi i skočio jednu laganu lastu na glavu. Edited Saturday at 09:28 PM by The_Big_S 8
DameTime Posted yesterday at 06:05 AM Posted yesterday at 06:05 AM (edited) 8 hours ago, The_Big_S said: Liku riba odvela kera, on se raspao po šavovima.. najgori na terenu ubedljivo bio.. Uporedite samo sa Kalinom, kome žena odvede dete, ne da mu da ga viđa i on igra sa onakvom energijom!!!! Što samo implicira da se njih dvojica sa onim što im izaziva tugu (i druge negativne emocije) bore na potpuno različite načine. Nikad mi nije bilo jasno to prozivanje Vildoze zbog njegove privatne situacije. Kod većine igrača se takve stvari i te kako odraze na ponašanje i igru na terenu. Nije ni Kalinić imun, on je u drugoj polovini prošle sezone bio iritabilniji nego ikad, a nastavilo se i početkom ove. Ne postoji neki on&off switch koji će košarkaši da pritisnu u takvim okolnostima, pogotovo oni koji više igraju "kroz emocije". Edited yesterday at 06:13 AM by DameTime 7
quentin Posted yesterday at 06:18 AM Posted yesterday at 06:18 AM 7 minutes ago, DameTime said: Što samo implicira da se njih dvojica sa onim što im izaziva tugu (i druge negativne emocije) bore na potpuno različite načine. Nikad mi nije bilo jasno to prozivanje Vildoze zbog njegove privatne situacije. Kod većine igrača se takve stvari i te kako odraze na ponašanje i igru na terenu. Nije ni Kalinić imun, on je u drugoj polovini prošle sezone bio iritabilniji nego ikad, a nastavilo se i početkom ove. Ne postoji neki on&off switch koji će košarkaši da pritisnu u takvim okolnostima. Ne bih prozivao Vildozu, ali ne bih ni poželio u timu igrača za kog znaš da lako gubi fokus zbog privatne situacije. To je isto kao injury prone igrač. 4
DameTime Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 3 hours ago, quentin said: Ne bih prozivao Vildozu, ali ne bih ni poželio u timu igrača za kog znaš da lako gubi fokus zbog privatne situacije. To je isto kao injury prone igrač. Lol. Dečku se desila jedna situacija, kao i npr. Kaliniću, ali se za drugog ima razumevanja, dok je on označen kao labilan. Poenta je da čovek teško može da zna kako će se osećati ili reagovati u nekoj situaciji, dok mu se ista ne dogodi. Ono što je za nas "lako gubljenje fokusa" ili "nije dovoljno ozbiljno", za drugog je veoma destabilizujuće. Zbog toga je bitno da trener razgovara sa igračima, a bitna je i uloga timskog psihologa. 1
Stefi88 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 2 minutes ago, DameTime said: Lol. Dečku se desila jedna situacija, kao i npr. Kaliniću, ali se za drugog ima razumevanja, dok je on označen kao labilan. Poenta je da čovek teško može da zna kako će se osećati ili reagovati u nekoj situaciji, dok mu se ista ne dogodi. Ono što je za nas "lako gubljenje fokusa" ili "nije dovoljno ozbiljno", za drugog je veoma destabilizujuće. Zbog toga je bitno da trener razgovara sa igračima, a bitna je i uloga timskog psihologa. Bitno je da se zna da te dve situacije nisu ni blizu za poredjenje... 3
DameTime Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 3 minutes ago, Stefi88 said: Bitno je da se zna da te dve situacije nisu ni blizu za poredjenje... Za tebe. A ne znam ko si ti da bilo kome određuješ šta je za njega emocionalno važno? 3 4
Stefi88 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 5 minutes ago, DameTime said: Za tebe. A ne znam ko si ti da bilo kome određuješ šta je za njega emocionalno važno? Jako je vazno i emocialno to sto je izasao sa tri devojke u provod i opustao se do jutarnjih sati i sto ga je zbog toga ostavila devojka... Dusa, evo suzu sam pustio. Uostalom postoji tema o bivsim igracima. 8
DameTime Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 6 minutes ago, Stefi88 said: Jako je vazno i emocialno to sto je izasao sa tri devojke u provod i opustao se do jutarnjih sati i sto ga je zbog toga ostavila devojka... Dusa, evo suzu sam pustio. Uostalom postoji tema o bivsim igracima. Ne zanima me šta je radio. Prokomentarisala sam ovaj momenat da bilo ko sa strane određuje kome je teže i u kojoj situaciji je opravdano biti tužan, a obe situacije su se desile nekom drugom. 3
Don Dusko Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Nije problem da se kaze da nam treba pojacanje, problem je sto vi izbacite 1000 imena i sve to 10h posle pobede nad Realom. Umesto da se pise o pobedi nad Realom vi ispisete 100 stranica o igracima koji se uopste ne povezuju ni na bilo koji nacin sa Zvezdom(tviterasi stop). I onda se tema pretvori u zelju i razibrigu.
SuperTraktorko Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 7 minutes ago, DameTime said: Ne zanima me šta je radio. Prokomentarisala sam ovaj momenat da bilo ko sa strane određuje kome je teže i u kojoj situaciji je opravdano biti tužan, a obe situacije su se desile nekom drugom. Ne moze i ne treba neko sa strane da odredjuje da li neko ima pravo da bude tuzan, ali naravno da moze "neko sa strane" da proceni kome je teze, ili sta bi apstraktnom prosecnom coveku prosecnih senzibiliteta teze palo od ponudjenih scenarija. Da iskoristim plastican (i ekstreman) primer, mozda bi nekoj individui teze palo gubitak numizmaticke kolekcije nego smrt deteta, ali takvi ekcesi nisu relevantni.
DameTime Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 2 minutes ago, SuperTraktorko said: Da iskoristim plastican (i ekstreman) primer, mozda bi nekoj individui teze palo gubitak numizmaticke kolekcije nego smrt deteta, ali takvi ekcesi nisu relevantni. Osim što ovo uopšte nije tema. Ne pričamo o jednoj istoj osobi kojoj su se dogodile dve situacije, već o dvema osobama i dvema situacijama, koje su obojici očigledno značajne.
Don Dusko Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Problem je sto je Vildoza igrao u formi zivota taj Novembar-decembar i nema sanse da bi ponovio to i bez tih problema. To se potvrdjuje i u kasnijim sezonama gde mu igre uopste nisu ni blizu od tog perioda. 3
SuperTraktorko Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Just now, DameTime said: Osim što ovo uopšte nije tema. Ne pričamo o jednoj istoj osobi kojoj su se dogodile dve situacije, već o dvema osobama i dvema situacijama, koje su obojici očigledno značajne. Nebitno je. Sta je teze za apstraktnog pojedinca prosecnih senzibiliteta I prosecnih karakteristika, odvajanje od deteta ili od kucnog ljubimca? Mi ne mozemo da znamo ni ne treba da nas zanima da li je jedna osoba ultra-mega-giga hipersenzitivna a druga neosetljiva. To je pokusaj relativizacije.
DameTime Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 4 minutes ago, SuperTraktorko said: Nebitno je. Sta je teze za apstraktnog pojedinca prosecnih senzibiliteta I prosecnih karakteristika, odvajanje od deteta ili od kucnog ljubimca? Naravno da je bitno. Za onog ko (još uvek) nema dete, gubitak ljubimca je verovatno najgore što može da mu se dogodi (pored gubitka drugog člana porodice). Poređenje dva gubitka kod dve različite osobe je zapravo relativizacija. Poenta cele ove priče je da su i košarkaši ljudi kao svi mi. To što primaju milione ne znači da nemaju privatne probleme i da im to neće uticati na performans na terenu. Pogotovo mi je problematičan taj navijači stav - uh oko čega se on raspao, sram ga bilo. 2
JPM Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Nevezano za to, Vildoza je splavar i plejboj, ne profesionalac, nestabilan lik a takvi su u daleko vecem riziku da imaju privatne probleme. U to koliko i za sta ko pati ne ulazim, to je svakome drugacije. 1
Recommended Posts