SuperTraktorko Posted Thursday at 09:35 AM Posted Thursday at 09:35 AM Kakav belosvetski idiot. I on I zena. 5
Nellthe Posted Thursday at 09:45 AM Posted Thursday at 09:45 AM 9 minutes ago, Don Dusko said: To su cobani, budale.Jbt. Igrac sa onakvim plafonom kao sto je igrao kod nas, da tako brzo propadne i postane neki lijevi igrac rotacije, i da mu se takve stvari u glavi desavaju zbog zena ili cega, mora da bude dileja velika, tako da ova vijest nista cudno.
Jeremija123 Posted Thursday at 09:54 AM Posted Thursday at 09:54 AM 26 minutes ago, simaspass said: Evo nam pojacanja, ove godine nam igrac samo zbog ovoga jos nije odsustvovao😂 https://sportando.basketball/en/shocking-news-from-bologna-luca-vildoza-arrested-with-his-wife/ Come to Red Star bro. Ovde možeš da razbijaš ljudima glave i ništa da ti se ne desi, a ne metiljava Italija koja ima kao neke zakone. 1 2 2
El Duderino Posted Thursday at 10:35 AM Posted Thursday at 10:35 AM Treba da se vrate oboje i da da kod nas regulišu nenamensko korišćenje ambulantnih kola.
NMX Posted yesterday at 08:20 AM Posted yesterday at 08:20 AM (edited) Gudura juče Žalgirisu spakovao jednu trojku pred kraj, maltene identičnu kao grobarima pre 10 godina, step bek, malo u desno i o tablu Edited yesterday at 08:22 AM by NMX 1 1
Čvarkov Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) On 10/15/2025 at 12:02 AM, Geronimo said: Prvi putevi: Zvezda (sa Karijem) protiv Bajerna, predsezonska + Lokomotiva u Areni. Jel ovo tekma kad je trebalo da Miličić debituje/dobije koverat na poluvremenu po bloodsu ili sam nešto pobrkao? Edited 11 hours ago by Čvarkov 1
Geronimo Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 hour ago, Čvarkov said: Jel ovo tekma kad je trebalo da Miličić debituje/dobije koverat na poluvremenu po bloodsu ili sam nešto pobrkao? Ta prica :) koverat je 'dodeljen' na utakmici sa Renom. Boze, sta mi pamtimo... 1
Recommended Posts