Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jutros sam naleteo na našu legendu Deju dok je šetao kera. Ulepša mi dan.

Druga opcija je da je bio lik koji izgleda identično kao on ali u to neću da verujem.

• Love 1
  • Ha-ha 2
Posted
On 9/9/2025 at 4:01 PM, NMX said:

Posle Zvezde, najsrecniji bih bio da Monako osvoji EL... prvenstveno zbog Nedovica koji je mnogo puta pokazao da je pravi Cigan, a s nase strane je hranjen  💩 redovno. I sve je stoicki trpeo. Na stranu sto je bio u Zvezdi i nije pobegao sa druge strane brda kad je bilo tesko u vreme kao mnogi (ko je rekao Vujanić)

Naravno i zbog Mirotića... tu vec ne treba mnogo obrazlagati zasto 😁

Posted

Дејо Радоњић јуче у друштву Мишка у Морачи пратио дуел Ефеса и Хапоела, поред њих Аксел Бутеј, срдачан поздрав са њим и са Одијасеом.

Posted

E braćo koliko je ovo lako, evo vam dva komada na jednoj slici:

G3OJfqSXEAANu7d?format=jpg&name=small

bio na toj tekmi gde smo drmnuli PAO, jedna od najboljih atmosfera u Areni ikada

• Like 6
  • Love 3
Posted (edited)
17 minutes ago, NMX said:

bio na toj tekmi gde smo drmnuli PAO, jedna od najboljih atmosfera u Areni ikada

Ćale je išao na tu utakmicu ali iz nekog nepoznatog razloga nije hteo da me vodi sa njim. Nije mogao ni da se vadi na školu, kao propustiću nešto, jer sam redovno izostajao ceo dan kad god smo išli iako su utakmice počinjale uveče a nama je trebalo 45 minuta do Bg.

Inače samo se još jednom desilo da nije hteo da me vodi sa njim i to protiv Budiveljnika. Nikad mu neću oprostiti.

Edited by Урош19
  • Love 1
  • Tuzno 1
Posted
1 hour ago, NMX said:

Pavlovic i Qvinsi? :P

• Ha-ha 1
Posted
3 hours ago, NMX said:

jedna od najboljih atmosfera u Areni ikada

Meni je utakmica sa najboljom atmosferom u areni protiv Makabija kada razočarani navijači nisu došli pa su nas sve skupili na nivo 200 koji je odjednom postao krcat. Tokom cele utakmice podrška i navijanje svi kao jedan.

Bio sam protiv Budiveljnika, vodio sina. Celu utakmicu gledao na jednoj nozi. Jesmo dobili, ali pola utakmice nisam video, zato mi je utakmica sa Makabijem prvi izbor :default_coffee:

U pioniru ona čuvena pobeda protiv Reala. 3 dana nisam mogao da pričam koliko sam promukao.

• Like 1
  • Love 2
Posted
4 hours ago, Урош19 said:

Jako je bilo i protiv Lokomotive u prvoj EL sezoni, ne pamtim onakav haos na ulazu u arenu.

Tad nas je Markus ukanalio ako se secam. Cekao sam tu utakmicu kao ne znam sta. Da prvi put odem u zivotu na EL tekmu Zvezde.

• Like 1
Posted

Vidim da je nitko od vas ne spominje, meni je preko ekrana jak utisak ostavila utakmica u sezoni 15/16 protiv Karijevog Bayerna u Pioniru kad je mladi Gudura pokrenuo preokret u 4/4 gdje je Zvezda gubila 10ak razlike i na kraju dobila uvjerljivo. 

• Like 3
  • Thanks 1
Posted

Klasika: Radonja koji izbacuje Jovketa protiv Reala + Kuzova banana nad Judom.

Egzotika: Zvezda dobija Dudin Efes u Vrscu.

Prvi putevi: Zvezda (sa Karijem) protiv Bajerna, predsezonska + Lokomotiva u Areni.

Najbolje: Kup u Nisu + Kad si srecan lupi Grobara o pod + Gudura od table.

Plac: Zvezda gubi u Pancevu od Tamisa.

Ljubav: Jedan od prvih dejtova sa suprugom -> Zvezda - Kahasol u Pioniru.

• Like 2