Kurc Emuchelo Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 (edited) 19 minutes ago, delgado said: 10+ piva, 7+ bambusa, 5+ vinjaka, 3 vodke i fazon 3 vinjaka Kako znas da je prica istinita? Tako sto vidis Delgada da jedva ceka da ode da spava posle bombe piva. A iz 2 talasa pije vinjak. Edited May 19, 2019 by ZoltanWantsToDie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 Sve mi je jasno, samo ne koliko si vinjaka popio. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 Kake kurac bombe, ovo su bile 0.5 zidarci, tad sam bio u mnogo boljoj formi, prajmu alkoholizma i narkomanije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 (edited) 27 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Sve mi je jasno, samo ne koliko si vinjaka popio. 5+3 Ili 5+ vinjaka i 3 fazon vinjaka. Edited May 19, 2019 by ZoltanWantsToDie 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 35 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Sve mi je jasno, samo ne koliko si vinjaka popio. Posle 10+ piva i 7 bambusa je bio mrtav pijan pa je poceo da laze kao svaki posteni alkoholicar. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 33 minutes ago, delgado said: prajmu alkoholizma i narkomanije Prop'o kao Lebron. Pravi fan pada kad i njegov idol. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 19, 2019 Author Share Posted May 19, 2019 Eh, kad se setim kada je Delgisa bio najmladji na forumu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 Sve mi je jasno, samo ne koliko si vinjaka popio. Cccc.. pa to je vinjak petica i običan vinjak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 1 hour ago, delgado said: Evo me braco u vozu, idem malo za VA posle 4 dana opasne bleje po celom BGu. Evoo vako - neki pocetak decembra 2017, raskinuo sam 2 duge veze od 2m+1m i sa jos jednom bio na dan i zove me konobarica neke kafancuge blizu moje kuce, da dodjem u njemu smenu i da pijem. Rekao sam da nemam dinara, i dosao sa par pljuga. Tu bili njeni neki ortaci, msm svi su ono geaci najgori sa najnizeg sloja drustvene lestvice, jedva sklapaju kraj s krajem. Ostao sam 8h, njenu smenu, popio jedno 10+ piva, 7+ bambusa, 5+ vinjaka, 3 vodke i fazon 3 vinjaka. U WCu kad sam otisao obeznandjen da pisam cujem kako ona prica sa njenim drugom "Pa ovaj mi je popio 3000, nije ovo moje jebote... Ali dobar je decko. Ja izlazim besan i kazem joj nakon sto je on otisao "Jesam ti rekao da nemam dinara, za tebe sam televizor u koloru po izgledu i pun sam para nego mi otac ne daje jer se drogiram i pijem, necu vise nikad da te vidim... Ona se izvinila i nudila mi cigare i jos jedno pivo. Prihvatio sam, otisao mrtav pijan kuci i zaboravio sam kod nje punjac zbog kog mi je majka vadila creva jer je bio njen. Trebali smo opet na pice, ali nismo se vise nikad videli. 93 godiste je - 30. decembar '17, LBJ-ev 33. rodjendan, likusa iz BG dolazi za Popucke kod sestre za Novu Godinu i ono smara me na vocapu 24/7, ako joj ne odgovorim na poruku u roku od sekunde nakon sto mi stigne ona ludi... Trebalo je da sacekam na stanici 29. decembra uvece, ali sam izabrao da odem kod druga koji je dobio vikend iz ozbiljne ludnice i da mu odnesem da se naduva i naduvam sebe. Ispalim je, ali svejedno nadjemo se sutradan. Kupim bombu piva, cepim buksnu i bombu, i sedim sa njom par sati na klupi, lizem joj sisu, stavljam prste u brus itakoto. Nakon toga me pita da joj sredim paket trave da ima sa sestrom za NG, ja se neckam i na kraju dodjem s paketom, pojebem je caskom, uzmem 1000din, i odem na proslavu NG sa svojim drustvom. Posle toga mi je rekla da joj krecu ispiti i da su joj vazniji od mene. 98 godiste - 10feb '18 nalazim se sa ribom iz Popucaka '88, izlazimo na pivo i tu se smuvamo, nista posebno, htela brak a ja nisam i to je sve. ~ pre koji mesec : Izlazim sa najgorom seljancurom koja je odusevljena jer je bila na koncertu Maje Berovic, slusa bubu i julu, kad je pitam za Tinu Turner, Brajana Adamsa, ne zna ko su ti ljudi, za Riblju Corbu pita "Je l to ono avionu slomicu ti krila " ? Iz popucaka likusa, '97, sramota me je njene sramote koliko je jadna, povrsna i neobrazovana. ----- Naravoucenije : Izbegavam Popucke. Ovo su ono neki fejlovi i gluposti, a top notch sekseve cuvam kad me isplusicarite. Ali dve duge veze od 2m + 1m 😂 Ni ja ti ne verujem za ovoliku količinu alkohola, od ovoga bi se dvojica obeznanila 😄 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 1 hour ago, ZoltanWantsToDie said: Prop'o kao Lebron. Pravi fan pada kad i njegov idol. To je to, nisra manje, nista vise. Cepaj Delgisa, ziv bio, velik porastao 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dee jay Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 ko jos pije bambus...fake story 😕 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 (edited) Uglavnom sam lik koji ima devojku, kraće ili duže, te sad nemam ne znam koliko ovih zanimljivh pustolovina. U periodima samoće i suvog pimpeka znale su mi se ponekad zadesiti kombinacije, uglavnom neke ''drugarice''. 😄 Npr. mi se desilo da je jedna moja kombinacija bila drugarica sa devojkom sa kojom sam posle bio (a nisam imao pojma o tome), te da je ova druga izgorela i da je njen ogromni bes zbog te činjenice bio dodatni razlog što sam pobegao glavom bez obzira posle deset dana veze. 🙂 Devojka je imala određenu harizmu i inteligenciju i ne mogu reći da me nije zaintrigirala, ali se već posle sedam dana počela pretvarati u control freak-a i neviđenog, nestabilnog manipulatora, ne samo zbog onog gore. Stvarno o retko kome sam mogao reći tako nešto, uglavnom sam imao posla sa relativno normalnim ženama. Edited May 19, 2019 by Kosjan Willavić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 19, 2019 Author Share Posted May 19, 2019 Da ti se ne zove ta "drugarica s devojkom" Ana i skoro je postala tatko? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 1 hour ago, Kosjan Willavić said: Ali dve duge veze od 2m + 1m 😂 Ni ja ti ne verujem za ovoliku količinu alkohola, od ovoga bi se dvojica obeznanila 😄 To su za mene ozbiljne veze a provodio sam sve dane sa njih 2, 3 meseca, smucile mi se zene za 3 zivota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 1 hour ago, Kronostime said: Da ti se ne zove ta "drugarica s devojkom" Ana i skoro je postala tatko? Bile su u drugarskim odnosima, ne u tim na koje ciljaš. 😄 A što se Tatka tiče, ima Kosjan ukusa, ne voli muškobanjaste 😜 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 morao danas na svadbu da ispunim gradjansku duznost, nisam bio na svadbi 5-6 godina zamolim devojku da ide da mi pravi drustvo, ona kaze ne mogu osucu se od seljane mogu da te pokupim oko 22 da izblejimo malo kada zavrsis nista ok, otisao solo dodjem u 15h, ide ono lutko ja sam resen, ritualni ples i kompletan audio-vizuelni pakao nadju me odmah neki ortaci iz grada i pocne cirkanje, rucak kasni pocinje malo da me hvata, dodje tu i par riba i krene neko spontano zezanje dopadne mi se jedna devojka sa pirsingom u nosu iz te ekipe i pocnemo da dzakamo malo, znamo se iz vidjenja tj ona mene malo bolje zna jer je 7 godina mladja, valjda bolje pamti jbm li ga, ja se vec redje krecem po tim mestima jer sam upao u odredjenu kolotecinu, slabije izlazim, imam obaveza i imam sex na gotovo, postao sam lenj kao morz i nista, pricamo tako, objasnjava mi ona znacenje kineskih slova sto je tetovirala na vratu i pokaze mi da ima peace na ledjima, ja odlepim u jbt ti si zena mog zivota, ozenicu te odmah, ona se kliberi vidim bice ok veceras svadba ide svojim tokom, seljana gruva, atmosfera vasarska, razdvojili se mi malo ali eye contact je tu, da se nastavi zapoceto vec sam sve isplanirao, i gde cemo da idemo, i mango, i ljubav, sve, kad se desavaju 2 prelomna momenta, prvo zvoni mi telefon, zove me cura, ja se ne javljam, kontam slagacu da nisam cuo, medjutim ona ne odustaje, ja se javim ona kaze e predomislila sam se doci cu za sat da izblejim sa tobom da ti ne bude dosadno, mislim u sebi bas ti hvala baksuze da mi trebas ne bi dosla sedam dana odmah sam posumnjao da nema neku drugaricu na svadbi pa joj javila da bih mogao da napravim nesto, ispitivao sam je izokola kasnije ali nista nisam provalio druga stvar, krece znamenita numera po imenu mali pauk, ljudi, ja mislio ono ima samo na tv i youtube, ustaju tu likovi i ribe od 20 do 30 banki, medju njima i gore pomenuta kvazi-urbana hipi riba, i pocinju da mlate rukama i kao hvataju imaginarnu paucinu ili sta vec, mene sramota sto delim prostoriju sa njima, jebote bob sta je ovo, zesci napad krindza nisam u zivotu imao i nista, to je to, cura mi je stigla posle satic, ja sam se za to vreme smucao levo-desno i izbegavao onu ribu, cim je stigla odmah sam spopao da je ljubim kao da je nisam video 100 godina kako bih odmah presekao neprijatnu situaciju, ona riba valjda kada je to videla otisla svojim poslom i tako u principu nista nisam uradio, smorio se na svadbi, nisam dobio nista sa strane, nisam otisao ni da blejim veceras a nisam stigao ni na finale EL 9 2 4 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
woolgatherer Posted May 20, 2019 Share Posted May 20, 2019 ispovest zumbul breaks bad fazon 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dee jay Posted May 20, 2019 Share Posted May 20, 2019 SunZero svadba >> Delgado top4 badoo 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted May 20, 2019 Share Posted May 20, 2019 Upravo su mi roditelji izvadili creva jer sam nabio racun preko 3 soma zbog badua. Braco, svi po 50 dinara da mi posaljete na racun da platim racun 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted May 20, 2019 Share Posted May 20, 2019 Sjeca li se ko onog priceless Trbovicevog savjeta nekom mladjem clanu da niposto ne pocinje raditi i da jase starcima na grbaci dok moze? 4 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted May 20, 2019 Share Posted May 20, 2019 Accepted. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted May 20, 2019 Share Posted May 20, 2019 To je meni bio savet 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted May 20, 2019 Share Posted May 20, 2019 Bilo je mocno, moras priznati Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted May 20, 2019 Share Posted May 20, 2019 Strogo se drzim Trbovicevih postulata i svodim zivot na apsurd 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted May 20, 2019 Share Posted May 20, 2019 Jako je i ono kad je u nekoj 2017-oj zabo po njegovim recima extra komp, fazon: 1,3ghz procesor grafika 1gb ddr3 4gb rama trbovic 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts