Jump to content

Recommended Posts

Posted
15 hours ago, MilošVB said:

Evo na ovoj temi...

Prvi put u životu se ne sviđam devojci koja se meni sviđa.Ne znamo se dobro,ali prvi put da nema fizičke privlačnosti između mene i te druge osobe.

Da li je sve izgubljeno i šta da radim?

Резултат слика за chloroform gif

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted
18 hours ago, MilošVB said:

Evo na ovoj temi...

Prvi put u životu se ne sviđam devojci koja se meni sviđa.Ne znamo se dobro,ali prvi put da nema fizičke privlačnosti između mene i te druge osobe.

Da li je sve izgubljeno i šta da radim?

pitaj stondisu sta bi rekao svojim zaposlenima

@Stoned Laki21 pomoc prijatelja

• Ha-ha 6
  • 3 weeks later...
Posted
1 hour ago, Drakaris said:

Koliko godina razlike u vezi je danas prihvatljivo?

Prihvatljivo ako je puno mladja, neprihvatljivo ako je puno starija. 

• Like 10
  • Ha-ha 1
Posted

Zavisi, ocigledno da bi trebalo da je prihvatljivo sve ono sto dvoje punoletnih ljudi imaju izmedju sebe obostranom voljom. Kako ce ljudi sa strane gledati na neku vecu razliku u godinama je skroz druga prica. Moj dobar drugar je svoju 10g mladju devojku smuvao nekoliko meseci pre njenog 18-og, ( kad je on vec imao 28), i blago receno tada u pocetku nisu bas izgledali skladno kao par, pa je bilo raznih komentara, (pogotovo od strane njegovih vrsnjakinja naravno, od stranje njenog drustva i roditelja nije bilo zamerki). Ali, sto se toga tice, ona je bas porasla za nekih godinu, dve, pa se ne vidi vise ta razlika, i samo ako se dobro zagledas, mozes da vidis da nisu bas vrsnjaci. Jedno je veza a drugo su seme i kombinacije, razume se. Tek u ovim drugim kategorijama ima svaceg i manje je podlozno osudi jer je manje vidljivo/nije zvanicno, krace traje itd. Video sam skoro lika od nekih 50-ak, 55 mozda , kako ide gradom i drzi se za ruke sa devojkom koja nema ni 30, to onako bas strci i nije mi fazon, mislim live and let live, ali ne bi mogao sebe da zamislim u toj situaciji, znam, never say never, no dobro kaze moj komsija za toliku razliku: "U cemu je fora kad su dvoje ljudi u skroz drugim zivotnim fazama, razumem da je sema, ili jebacina na kratko sta vec, ali ne ide mi da je veza". Pamtim isto na slavi kod prijatelja pre 15-ak god, kad je lik u srednjim 40-im dosao sa devojkom od 18, i dalje su zajedno ali je to redak primer da znam da je opstalo. Stariji muskarac sa mladjom je naravno daleko cesci slucaj, i rekao bih da su zenke generalno dosta licemerne po tom pitanju: Odlicno je i koga briga koliko je stariji, ako lik dobro izgleda za svoje godine, i pogotvo ako je daleko jaci sa parama/drustveni polozaj od nje, ali boze me sacuvaj ako su tu negde u tim kategorijama, onda i mnogo jace ogovaraju, zlonamerno tracare, ono bas dokona carsija sindrom. Muskarci mnogo cesce izgledaju mladji, mada je individualno to sta ti je priroda dala i koliko vodis brigu o sebi, mene kad pitaju koje sam godiste, ja obicno kazem pogodi, svaka 10-ta osoba pogodi okvirno, a drugi mi daju manje pa i dosta manje (najvise je ovih sto mi daju 7-10g manje, pogotovo kada sam u boljem izdanju - u treningu, glatko izbrijan itd). No, da mene pitas sta je prihvatljivo, ne znam da ti dam najkonkretniji odgovor, ali ajd', 10g i sve manje je definitivno prihvatljivo. Redje ljudi prihvataju vise od toga, mada da, prihvatanje...

• Like 1
Posted
6 hours ago, Marko said:

mene kad pitaju koje sam godiste, ja obicno kazem pogodi, svaka 10-ta osoba pogodi okvirno, a drugi mi daju manje pa i dosta manje (najvise je ovih sto mi daju 7-10g manje, pogotovo kada sam u boljem izdanju - u treningu, glatko izbrijan itd). No, da mene pitas sta je prihvatljivo, ne znam da ti dam najkonkretniji odgovor, ali ajd', 10g i sve manje je definitivno prihvatljivo. Redje ljudi prihvataju vise od toga, mada da, prihvatanje...

#iskusan selfpromo u finalu 

• Ha-ha 2
Posted (edited)

Hehe, ali stvarno je tako, najveci promasaji su bili kad mi je njih nekoliko dalo 11g manje. 

A nisam babyface, nego mozda nisam propo ko mnogi. Nego mani ti mene i kazi nesto na temu sto je covek pito

Edited by Marko
  • Like 1
  • 3 weeks later...
Posted
2 hours ago, Kronostime said:

Toliko mi nedostaje kosarka da sam poceo da gledam Zigosani u reketu.:smiley33:

Bolje mnogo nego da ti nedostaje fudbal pa počneš da gledaš "Montevideo Bog Te Video"...

• Like 2
Posted (edited)
7 minutes ago, Charlie Foxtrot said:

Bolje mnogo nego da ti nedostaje fudbal pa počneš da gledaš "Montevideo Bog Te Video"...

Zabrinucu se kad pocnem da gledam Vojnu akademiju i Ubice mog oca.:classic_ninja:

Edited by Kronostime
  • Ha-ha 1
Posted

Kolega se loži na bojacka, nije mogao da nađe pa mu ja poskidao sve epizode. Probao sam par epizoda i definitivno nije moja šolja čaja.

Posted
11 minutes ago, Knipex said:

Kolega se loži na bojacka, nije mogao da nađe pa mu ja poskidao sve epizode. Probao sam par epizoda i definitivno nije moja šolja čaja.

jesil gledao ugly americans?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...