delgado Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 17 minutes ago, AgroUrban said: Batali to Delgi, naci ces bolju. Pozajmi lovu jer si dobar covek, pa se naplati kad bude imala ili na 5 rata po 30 jura. Slažem se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted August 24, 2019 Share Posted August 24, 2019 On 8/23/2019 at 11:54 AM, delgado said: Moram da pozajmim koleginici koja mi se sviđa 150 eura od plate za abortus. Dečko joj otišao u tvorza , pao za vutricu plakala je kao kiša juče veliki si delgi, VELIKI 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted August 25, 2019 Share Posted August 25, 2019 pored puta razmisljao sam dosta o "incidentu" koji se desio izmedju tvoje devojke i tvog sugadedija i dosao sam do zakljucka da bi bilo najbolje da mu i ti popusis pa budete 1 - 1 i svi mirni i srecni. realno ne bi smela rec da ti kaze a opet i ti imas svoju osvetu. nesto slicno kao i vucicev plan da i srbija dobije nesto i ne bude ponizena. eto mojih 20 penija na ovu temu. stigo brat dvajtara 2 1 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted August 25, 2019 Share Posted August 25, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Moja najveca zelja je da se zaposlim na nekom salteru i ceo dan cepam pasijans. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Brate, kapiram da si mladji, tj neozenjen. Kada dodje zena, dete, nece ti biti prijatno sa salteruskom platicom, a i smori pasijans 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 31, 2019 Author Share Posted August 31, 2019 3 hours ago, Drakaris said: Moja najveca zelja je da se zaposlim na nekom salteru i ceo dan cepam pasijans. E, jebo coveka kome je zivotni cilj da bude salterusa! Kol`ko dana ban? Moze! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Drzavno preduze je drzavno preduzece😴 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 Sto ova tema cuti? Udjoh u vezu sa devojkom koja jos uvek nije prebolela bivseg. Bolje je reci da je odmah promenila raspolozenje i otisla na spavanje cim je saznala da je bivsi blokirao na mrezama nakon nase prve objavljene slike. A kako to znam, ne pitajte. Jos me vise zatekla cinjenica da je ona stalno proveravala njegove profile na mrezama. Teska odluka ispred mene. Bas sam bio zagrejan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 Ako si uporan kao mazga i imas zivce za sve to, onda ostani sa njom. I da nisi ljubomoran kao Srdjan Mobi Dik. Obicno nakon tog sjebanog perioda (kog treba preziveti), dolazi najbolja stvar. Ako smatras da nije vredna tolikog cimanja, onda prekidaj. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 Budi sa njom dok ne krene fantazi sezona, posle se nema vremena za ulazak u vezu (zavrsen prelazni rok) , ovi u vezama pre drafta i brakovima to ok. 6 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baron23 Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 (edited) 16 hours ago, Drakaris said: Sto ova tema cuti? Udjoh u vezu sa devojkom koja jos uvek nije prebolela bivseg. Bolje je reci da je odmah promenila raspolozenje i otisla na spavanje cim je saznala da je bivsi blokirao na mrezama nakon nase prve objavljene slike. A kako to znam, ne pitajte. Jos me vise zatekla cinjenica da je ona stalno proveravala njegove profile na mrezama. Teska odluka ispred mene. Bas sam bio zagrejan. Ako si sto posto siguran da promena raspoloženja i odlazak na spavanje imaju veze sa bivšim, odnosno da ga nije prebolela, beži koliko te noge nose, samo možeš tu da najebeš. Edited September 19, 2019 by Baron23 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 Ova tema je realno: Draki ti to lepo popali k'o Dubrovnik i put pod krilca... Al' nekako ljudski je da joj objasnis zasto.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted September 23, 2019 Share Posted September 23, 2019 On 9/19/2019 at 1:13 AM, Drakaris said: Sto ova tema cuti? Udjoh u vezu sa devojkom koja jos uvek nije prebolela bivseg. Bolje je reci da je odmah promenila raspolozenje i otisla na spavanje cim je saznala da je bivsi blokirao na mrezama nakon nase prve objavljene slike. A kako to znam, ne pitajte. Jos me vise zatekla cinjenica da je ona stalno proveravala njegove profile na mrezama. Teska odluka ispred mene. Bas sam bio zagrejan. ne znam sta da kazem. definitivno ima materijala za jedan krimic u trouglu bivsi, sadasnji i ona ali fali mi nesto, nije kao delgijeve dabl tvisteri, klifhengeri i putesestvije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted September 23, 2019 Share Posted September 23, 2019 Pa niko nema price i zivot kao je suro @HAMMER Onaj iskonski street life, iskonski hasl, krvavo je. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted September 28, 2019 Share Posted September 28, 2019 'jutro 😴 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 28, 2019 Author Share Posted September 28, 2019 26 minutes ago, John Dies at the End said: 'jutro 😴 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 U subotu na zurci zasvira "Guzonjin sin" od "Pusenja". Momentalno se setim Lakija i njegovih klipova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 Vidim novi post na lustraciji i zacakle mi oci. Poslednji post nije delgadov, razmisljam mozda je neko uskocio i odgovorio. Otvaram topik i shvatam da sam se uzalud nadao, nista od nove epizode zitije delgijevo 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 Mozda se smirio momak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted October 30, 2019 Share Posted October 30, 2019 Nisam se još oporavio od ispadanja reprezentacije sa SPa. 🥺 Gledam nekih Top10 sa 3x3 basketa, i prvo mjesto ona Bulutova asistencija iza leđa sa trojke, momentalni flashback na Kampacov potez sa početka meča, i mučnina u stomaku. 🤢 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted October 30, 2019 Share Posted October 30, 2019 - šone tebratore, ajde da gledamo basket - ajde. (neko baca asist iza leđa) @Shonewizard > 2 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted November 1, 2019 Share Posted November 1, 2019 ^ Ovo sam bio ja sledecih nekoliko dana nakon sto sam presao Mass Effect 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 Sto umire ova tema? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 Psiholozi i psihijatri kvalitetno radili prethodnih mesec dana ( : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts