Jump to content

Recommended Posts

Posted
17 minutes ago, AgroUrban said:

Batali to Delgi, naci ces bolju. Pozajmi lovu jer si dobar covek, pa se naplati kad bude imala ili na 5 rata po 30 jura. 

Slažem se. 

Posted
On 8/23/2019 at 11:54 AM, delgado said:

Moram da pozajmim koleginici koja mi se sviđa 150 eura od plate za abortus. Dečko joj otišao u tvorza , pao za vutricu plakala je kao kiša juče 

veliki si delgi, VELIKI

• Thanks 3
Posted

pored puta razmisljao sam dosta o "incidentu" koji se desio izmedju tvoje devojke i tvog sugadedija i dosao sam do zakljucka da bi bilo najbolje da mu i ti popusis pa budete 1 - 1 i svi mirni i srecni. realno ne bi smela rec da ti kaze a opet i ti imas svoju osvetu. nesto slicno kao i vucicev plan da i srbija dobije nesto i ne bude ponizena.

eto mojih 20 penija na ovu temu.

stigo brat dvajtara

• Like 2
  • Love 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 5
Posted

Brate, kapiram da si mladji, tj neozenjen. Kada dodje zena, dete, nece ti biti prijatno sa salteruskom platicom, a i smori pasijans 🙂

Posted
3 hours ago, Drakaris said:

Moja najveca zelja je da se zaposlim na nekom salteru i ceo dan cepam pasijans. 

E, jebo coveka kome je zivotni cilj da bude salterusa!

Kol`ko dana ban? Moze!

• 3 weeks later...
Posted

Sto ova tema cuti? 

Udjoh u vezu sa devojkom koja jos uvek nije prebolela bivseg.

Bolje je reci da je odmah promenila raspolozenje i otisla na spavanje cim je saznala da je bivsi blokirao na mrezama nakon nase prve objavljene slike. A kako to znam, ne pitajte. 

Jos me vise zatekla cinjenica da je ona stalno proveravala njegove profile na mrezama. 

Teska odluka ispred mene. Bas sam bio zagrejan. 

• Ha-ha 1
Posted

Ako si uporan kao mazga i imas zivce za sve to, onda ostani sa njom. I da nisi ljubomoran kao Srdjan Mobi Dik. Obicno nakon tog sjebanog perioda (kog treba preziveti), dolazi najbolja stvar. 

Ako smatras da nije vredna tolikog cimanja, onda prekidaj.

• Like 2
Posted

Budi sa njom dok ne krene fantazi sezona, posle se nema vremena za ulazak u vezu (zavrsen prelazni rok) , ovi u vezama pre drafta i brakovima to ok.

• Like 6
  • Love 1
  • Thanks 5
Posted (edited)
16 hours ago, Drakaris said:

Sto ova tema cuti? 

Bolje je reci da je odmah promenila raspolozenje i otisla na spavanje cim je saznala da je bivsi blokirao na mrezama nakon nase prve objavljene slike. A kako to znam, ne pitajte. 

Jos me vise zatekla cinjenica da je ona stalno proveravala njegove profile na mrezama. 

Ako si sto posto siguran da promena raspoloženja i odlazak na spavanje imaju veze sa bivšim, odnosno da ga nije prebolela, beži koliko te noge nose, samo možeš tu da najebeš. 

Edited by Baron23
  • Like 3
Posted
On 9/19/2019 at 1:13 AM, Drakaris said:

Sto ova tema cuti? 

ne znam sta da kazem. definitivno ima materijala za jedan krimic u trouglu bivsi, sadasnji i ona ali fali mi nesto, nije kao delgijeve dabl tvisteri, klifhengeri i putesestvije.

• 1 month later...
Posted

Vidim novi post na lustraciji i zacakle mi oci. Poslednji post nije delgadov, razmisljam mozda je neko uskocio i odgovorio. Otvaram topik i shvatam da sam se uzalud nadao, nista od nove epizode zitije delgijevo 😞

Posted

Nisam se još oporavio od ispadanja reprezentacije sa SPa. 🥺

Gledam nekih Top10 sa 3x3 basketa, i prvo mjesto ona Bulutova asistencija iza leđa sa trojke, momentalni flashback na Kampacov potez sa početka meča, i mučnina u stomaku. 🤢

• 5 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...