LayupFromTheMidget Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Morace da ga odmore kada se Ibaka vrati. Inace ce biti muerto do Po Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Gde su i šta rade: Monta Ellis OJ Mayo Josh Jackson Nick Johnson Bryce Cotton Sonny Weems Jarnell Stokes Chris Copeland Andrew Nicholson PJ Hairston Brian Roberts Thomas Robinson Gary Neal Gerald Henderson Marshon Brooks Eric Moreland Manny Harris Jared Cunningham Jarell Eddie Rodney Stuckey John Jenkins Darrell Arthur Ronnie Price KJ McDaniels James Nunnally Justin Hamilton Alonzo Gee Chris McCullough Isaiah Canaan Malachi Richardson Erick Green Chris Johnson CJ Williams Chasson Randle Cole Aldrich Lavoy Allen Greivis Vasquez Kay Felder Bobby Brown Spencer Hawes Lucas Nogeuira Luke Babbitt Cleanthony Early DeJuan Blair Trevor Booker Jarrell Martin Mitch McGary Jameer Nelson Brandon Bass Russ Smith Tyler Ennis Greg Smith Briante Weber Dahntay Jones Randy Foye Marquis Teague Jordan Farmar Brandon Rush Anthony Morrow Elliot Williams Jon Leuer Dwight Buycks Kendall Marshall Patrick Christopher Kalin Lucas Kirk Hinrich Aaron Brooks Kevin Martin Al Jefferson Jared Sullinger Ryan Kelly Travis Wear Deyonta Davis James McAdoo Josh McRoberts Scotty Hopson Mike Dunleavy Alex Kirk Alex Poythress Alexis Ajinca Arron Afflalo Donatas Motiejunas Terrence Jones Jason Smith Jordan Hill Tyler Zeller Jordan Crawford JJ Hickson Lance Thomas CJ Watson Antonio Blakeney Troy Williams Scott Machado Robert Sacre Jason Thompson Ivan Rabb Marcus Thornton James Young Joe Young Anthony Bennett Tyreke Evans Patric Young Anderson Varejao Cameron Payne Brandan Wright Tony Wroten Devin Harris Raymond Felton Dante Cunningham Frank Mason III Roy Hibbert Kadeem Allen Ekpe Udoh Kyle Wiltjer Jeff Withey Tyler Ulis Wayne Selden Jerryd Bayless Kris Humphries Jodie Meeks Amir Johnson Kyle Singler Charlie Villanueva Sasa Vujacic Steve Blake Ty Lawson David Lee Steve Novak Omer Asik Mario Chalmers Festus Ezeli Tyler Hansbrough Brandon Jennings DJ Stephens Reggie Williams Leandro Barbosa Marreese Speights Beno Udrih Ryan Hollins i ostale legende? 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 11 minutes ago, oɹəd™ said: ntilikina nije u reptorsima ntilikina bi imao mesta samo u raptors 905. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 (edited) 8 minutes ago, Chaos Is Me said: Gde su i šta rade: Manny Harris Dolazi u KKP već 3 godine. Zadnji put viđen kako zamišljeno luta na aerodromu u Frankfurtu, zajedno sa Teriko Vajtom. Edited November 22, 2019 by realno *w Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Kakav spisak brate. Za neke sam siguran da su zavrsili karijeru, ima i onih koji se trenutno nalaze na rosterima NBA ekipa. Dosta ih je u Kini sigurno, a neke kao da je stvarno mrak pojeo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Aaron Brooks igrao sa LaMelom u Strayi/NZ, koji ce izgleda biti u top 5 pikova.. pokidao ligamente valjda Brooks tu je i jos 1 legenda onaj belac Boone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Ima tu raznih glava. Ne bi me čudilo da ima i onih koji su završili na ulici ili psihijatriji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Izguglao sad, Tyreke Evans banovan iz NBA zbog gudre. Tek 2021. ima pravo da traži da mu skinu zabranu. Skroz sam propustio to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 ryan hollins je najveci idiot na televiziji u ogromnoj konkurenciji stephena a smitha, nicka wrighta i slicnih. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Odakle si izvukao ovoliku listu, nisi sigurno iz glave. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Ali Montijunas, al se zajebao, on Noel i Bugi kazins su izbacili desetine miliona iz svog Dzepa.. Cudo jos niko roknuo agenta 😂,doduse ni It nije bolje prosao sa rovitim igranjem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 3 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Ali Montijunas, al se zajebao, on Noel i Bugi kazins su izbacili desetine miliona iz svog Dzepa.. Cudo jos niko roknuo agenta 😂,doduse ni It nije bolje prosao sa rovitim igranjem. Sabaz Muhamed ostecen. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 20 minutes ago, gggggggg said: ntilikina bi imao mesta samo u raptors 905. pozdravi mcleoda dok gledate zajedno statse umesto tekme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Inace, Bled je oziveo i ponovo vrhunski deluje njegov ugovor. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 3 minutes ago, uini said: pozdravi mcleoda dok gledate zajedno statse umesto tekme. kvota 1.01 bila da ces se javiti na ovaj post. ne pada mi na pamet da gledam lika kako gradi novi msg 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Da pridodam spisku, posto ih nisam video. Landry Fields BlowJob Mullens Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 24 minutes ago, gggggggg said: kvota 1.01 bila da ces se javiti na ovaj post. ne pada mi na pamet da gledam lika kako gradi novi msg okej je da ne gledaš nekoga ili nešto što te ne interesuje. malko je smešno da tog istog lika komentarises kao da si ga gledao (: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BJÖRKman011 Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 33 minutes ago, uini said: marcus bi mnoge lemao, kakav joel, on pazi na frizuru. nisi bio tu letos ili ranije, pa da se ne ponavljam opširno: navodno su knicksi bili zagrejani kao sveže pofezne za duranta i pristali bi (čuj pristali) na kyriea i kumaru deandrea u paketu ali je povreda duranta sve okrenula. to je zvanična verzija. moja verzija je da mi je neizmerno drago što smo izbegli irvinga, pogotovo sa ranjenim durantom. za mene je jedini target bio kevin, eventualno khris middleton (smatram da bi jednako super išao uz mladiće iz sastava kao i bogi). ostalo mi je za izbegavanje bilo, jer knicksi nisu ekipa spremna da se takmiči još uvek. ako neko gleda (mora par tekmi a ne jednu) barretta a ne statse, videće da je to jedan potencijalno uzbudljiv igrač za godinu - dve; fali mu šut spolja ali sve ostalo ima. čak je i odbrana better than advertised. u tom smislu, kombo ntilikine kao defanzivnog overlorda od 1 do 4, koji pokazuje da ume da igra pnr kada mu dozvole a da je najbolji u sistemskom basketu gde se lopta i igrači kreću, plus ume da pogodi za 3 ili long 2, a može i teardrop (sada je već dovoljno ojačao da ne haje što ga snažniji trae youngovi biju po ruci dok ih unosi u koš!!), barretta kao pravog swiss-army noža (light lebrona, if you will) & bogdana kao sharpshootera unlimited rangea, koji komotno može da preuzme organizaciju u svakom trenutku - > je opasno switchable pg-sg-sf kombo = gde svako od navedenih igrača može da igra sve tri pozicije, zavisno od konteksta i situacije. bogdan uz sve donosi ono što je najpotrebnije ovom drušvu, he gets buckets. i dalje nije mator za mlađariju a ne znam puno igrača koji su tako nesebični u nba kada je tema njihov učinak. SVE ZLATNE POLUGE NA BOGDANA. : i Definitivno,takva "buduća" slika Knicksa imponuje. Odlično napisano,imaš super pregovaračku priču. Da sam Bogi prsa bi mi bila naduvana od pomisli New York 🙂 Milwaukee sigurno nema takvu ponudu. Međutim to je idealistična slika budućnosti Knicksa ali trenutno nema superstara bez kojeg ne može. Knicksima nema šanse da se desi "pepeljuga story" bez fucking superstara,na žalost. U tom pogledu sam i najviše šokiran prošlim letom. Ne zato što nisu došla ova dvojica nego što se radi "sve ili ništa". Bar meni to tako izgleda. Sada vidim prostor napredka ali da li je sam prostor dovoljan,da li može Fizdale da bilo šta izgura ako mu je svaki minut omča otkaza za vratom. Ako mu daš otkaz,opet se upada u neki psiho bunar. Na šta konkretno mislim,recimo ja sam letos potpuno mirno spavao kao uživalac svake situacije kada je Lakersima loše. Mljackao sam "mmnja" kada su objavili da dolazi AD,da daju Bola i sve ostale,da dolaze Howard,Dudley,DeM Cousins... sve sam ispratio na pola otvorenih očiju ali kada su rekli da Danny Green dolazi,to me pogodilo kao grom,alarm za uzbunu,tada sam znao da je to minimum finale konferencije. Greena obožavam i to su igrači za koje ne postoji cena,nama tog ugovora a to su prozori i vrata svake kuće. Neka je Lebron temelj,AD krov ili šta već ali bez Greena džaba sve,nama doma. A da ne govorim koliko intimno u duši Carusa smatram za mamojeba ali zeza ga izgled i fizičkalija da dobije PRAVU ŠANSU,odrešene ruke. Taj je u stanju da te ubije a da ne osetiš - svaku ekipu. Elem NYK danas ima građu,cigle ,malter ali još ne zna ko će graditi temelj a komšiluk zabrinut da li će takva gradnja narušiti izgled naselja. Ko će biti TATA toj deci Frank,RJu? Julius bi recimo mogao da bude... Ne može se baš toliki pritisak samostalno nositi. Bogiju je bilo teško ali imao gde i sa kim da popriča,poradi. Ko je to Knicksima. Sada nevezano za sve ali može Bogi reći,dovedite superstara i ja dolazim kao drugi. 😀 35 minutes ago, Wesley Sneijder said: Preskocili su Luku zbog Beglija, sanse da ga se odreknu ne postoje, mislim da bi ih obesili ispred hale. Ma kada se pobeđuje i kada svi imaju onaj osećaj da tim kvasa,da nema limita,niko se neće sećati Luke (bar bi trebalo). 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 (edited) Vcrs: Okc-LAL Den-Bos LAC-Hou Bice spektakl Edited November 22, 2019 by Miki28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Sta je spektakl u prvoj tekmi? Jbt,bilo je mnogo lepse dok su fenseri iz LA bili na dnu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 5 minutes ago, Bobby Axelrod said: Sta je spektakl u prvoj tekmi? Jbt,bilo je mnogo lepse dok su fenseri iz LA bili na dnu Svaki mec kad Lejkersi igraju, nebitno ko je protivnik 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Sas @ Fila je zanimljiv mec ovi imaju 1/9 na poslednje 10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 2 hours ago, LayupFromTheMidget said: Ali Montijunas, al se zajebao, on Noel i Bugi kazins su izbacili desetine miliona iz svog Dzepa.. Cudo jos niko roknuo agenta 😂,doduse ni It nije bolje prosao sa rovitim igranjem. Gledao sam ga slučajno pre neki dan u kineskoj ligi, u toliku se lešinu pretvorio da ni kinezima ne može ništa. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted November 22, 2019 Author Share Posted November 22, 2019 3 hours ago, Chaos Is Me said: Obojica kod mene u fantasy timu, jebo ih ja racionalne. Tebe ne zanimaju brojke samo pure hustle i skill 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts