Fat Zadd Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 1 minute ago, đubrivo. said: bogdan je versatile igrač koji cepa sve od pg do sf bertans i harris su specijalci, berta i vrhunski specijalac ali je tragičan na drgom kraju balade pogledati njegov ugovor Ma znam...umalo nisam slogirao kada sam pročitao za Bertu 😄 i Hejvorda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 Dobar je Bogdan ali se malko precijenjuje. Za reprezentaciju je valjda bolje da zavrsi u nekoj atlanti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 6 minutes ago, Sector said: Dobar je Bogdan ali se malko precijenjuje. šta bi značilo to "precenjuje" zna se unpred da svaka FA klasa nosi sa sobom posebnu meru, jer ne računaš na osnovu "opšteg" skilla igrača, nego upravo onih koji su available Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 Teague u Bostonu, ugovor na 1g. Čini mi se da nije bilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 Vec smo pisali ovde dosta puta o Bertansu, uzasno je potcenjen samo zbog toga sto igra za Vizardse. Nijedan igrac u ligi nema cekirane sve "kutije" kad je sut u pitanju (ako racunamo samo catch & shoot, a ne iz driblinga), osim njega. Pravi haos protivnicima samom pojavom na terenu i imamo gomilu brojki koje to pokazuju. Bogdan, koliko god da je raznovrsniji, moze samo da sanja o takvom impactu na igru ekipe na toj strani terena. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 48 minutes ago, Čvarkov said: Teague u Bostonu, ugovor na 1g. Čini mi se da nije bilo. Zaboravise svi da Jeffonja i postoji 😄 --- Zadovoljan sam potpisom KCP-a, vredi on te pare. Dokazao se u bubbleu da je pravi sampion i pobednicki igrac. I da ga prekomandujemo u startera sledece sezone, zasluzio je. Neko je slina Bredli, a neko Kentavious Kaldvel Poup. Bolje je resenje od Bogdana zbog difensa i off-ball igre. @Miki28 Koliko sad mozemo da ponudimo Kiffachi ? Bilo bi dobro imati jednu solidnu cetvorku strecaru. Imamo li neki midlevel exception ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 Mogli bi Bertrans i Bogy da izdvoje po jedno 500 kila dolara za Duleta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 I metli jedno 100 hiljada 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 Uh, nemamo vise mesta ni za sta osim minimalca. Dao bih jos jednu sansu Bugishi i Dionu, koji je igrao okej u bablu dok nije krenuo plejof. Kiffacha sad nije realan, pljunuce mu neko kintu vec, steta. Pojurio bih jos Korveliera, eventualno PJ Tuckera ako je raspolozen da igra za besmrtnost... Na kraju je lepo i sto je Kuzmasin ostao, igra za male novce a poceo je ipak da se bori u odbrani i skoku, mozda ce imati bolju sezonu sad kad se od njega ne ocekuje mnogo. Sto se tice suta, Sruder je prosle sezone pucao 38.5%, KCP je tu najbolji spotup suter, Metjuzu je to specijalnost, Bron i Davis su solidni 3pts suteri.. Bice to dobro, jedva cekam da krene sezone, jos tacno mesec dana 🙂 @Miki28 Lepo je sto imas sve vise poverenja u Kinga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 pitam se jel bi se nekako moglo izvesti da atlanta dovede bogdanovica i holmesa u paketu za nekoga. npr da collins produzi prvo ugovor i onda tako...mislim da bi to dobro doslo svima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 ispod radara prolazi da toronto nema startnog centra a moglo bi se reci ni back-up-a. nema back-up cetvorku a ni back-up playmakera. osim re-signinga fvv-a nisu nista uradili. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 Da se nije igrao ovaj babl, rekao bih da je Micel preplacen, ovako, potpuno zasluzeno. Mene ne bi iznenadilo ni da Torontu izostane PO. Da se primetiti i da je istok dosta jaci odnosu na proslu godinu. Ako dodje i Bogdan, meni je ova Atlanta jaca od Toronta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 (edited) Nema jos brojki ali pretpostavlja se 72/4. I evo brojki. Bravo Bogi💪💪💪 Edited November 22, 2020 by Miki28 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 Atlanta Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 Jbg, makar ce uzeti lovu. Kao navijac Sakramenta i Bogdana voleo bih da su napravili lepu sporCku pricu, ali tim i menadzement je odron, tako da ne treba da trune tamo, a SAC nece u PO ni sa njim ni bez njega. Ni Lebron na ovom zapadu ne bi uveo njih u PO. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 Atlanta spremna da se siba ove sezone 💪💪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 Mislim da ce Sakramento izjednacit ponudu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ace Rimmer Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 Zaradi neku lovu za 3 sezone i onda sa 31 godinom je još u prajmu za jedan dobar ugovor u contender ekipi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 5 minutes ago, Miki28 said: Mislim da ce Sakramento izjednacit ponudu Pa ko ce da im sedi na klupi, Bogdan za 72 miliJona ili Badi za 94? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 nema smisla da izjednace, ali sacramento je to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 Jang-Bogdan-Galinari-Kolins-Kapela Bench: Rondo, Dan, Uerter, Redis, Hunter, Okongvu, Mocno brt, da istera celu sezonu bez problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 Galinari je PF odavno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts