Chaos Is Me Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 Lele, ja mislim da Hayward nema nikakvu dilemu ko je goat 3 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 Bas mnogo. Bilo je razumljivo toliko ga platiti kad je napustao Jutu, ali danas nema smisla. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 hahahah izduva Einge za Turnera. Pisaj po pik majstoru. A ovo znaci da je Rasel out 100% za Sarlotu nista idemo Niksi ili Wizardsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 (edited) Sa ovim potpisom vjerujem da idu po Russa. @LayupFromTheMidget mislis da ne mogu Russa da dovedu nakon ovog potpisa? Nisam im gledao salary cap Celticsi ga izduvase Edited November 21, 2020 by Miki28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 1 minute ago, Miki28 said: Sa ovim potpisom vjerujem da idu po Russa. @LayupFromTheMidget mislis da ne mogu Russa da dovedu nakon ovog potpisa? Nisam im gledao salary cap Celticsi ga izduvase Mislim da im stvarno ne treba vise. Ajde pre teoretski mozes sa 3 beka da igras Rasel-Graham (kao 2) i Melo kao 3 zbog sizea. Sada ne vidim gde ces njega da ubacis, Gordona na 4? Mela da stavis kao 6 covek? Mislim da ce pojure i C (Hasana) i to im je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 (edited) 3 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Mislim da im stvarno ne treba vise. Ajde pre teoretski mozes sa 3 beka da igras Rasel-Graham (kao 2) i Melo kao 3 zbog sizea. Sada ne vidim gde ces njega da ubacis, Gordona na 4? Mela da stavis kao 6 covek? Mislim da ce pojure i C (Hasana) i to im je to. Da, u pravu si. Morace nesto uradit sa Batumom Ostadose Knicksi i Hawksi jedini sa $ @delgado izdajica Bradley😂😂😂 Ovo znaci 1 od 2 stvari, ili potpisujemo KCP-a ili se ide na s&t Bogdan Edited November 21, 2020 by Miki28 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 Kakvo govno... No, nema veze, vratiti KCP sad i eventualno Kiffachu. Sad vec ne znam koliko sam za Bogdana jer a) treba misliti na odbranu a tu je KCP dosta jaci b) Ni Kuzma ne bi bilo lose da ostane zbog regularna i male pare 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 @delgado jednom izda, izdace opet. Daleko mu lijepa kuca. uzela se titula bez njega a sad nek pici u kulturu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 Meni je i ovaj dil Fredija Krugera solidno problematican, ali ono, bukvalno se gadjaju novcanicama svi u ovoj ofsezoni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 Gotovo Titula uzeli smo mocnog Bradleya. Fini potezi danas Rileya, Harkles za 3.5m kao defanzvino krilo posto ce Jae da bega, i Bradley kao 3&D guy za kikiriki 2/11.6 . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blonded Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 solidan posao riley-a u offseasonu, bradley, achiuwa, harkless ce doneti dubinu naredne sezone, a onda #giannis2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 @Miki28 sta se pise koliko trazi kcp i koliko mu lejkersi mogu dati. odbrana lal jeste nesto slabija sa ovim transferima ali napadacki ce tesko ko od konkurenara moci da ih isprati sa ovim dolascima. lebron je krenuo bas jako po 5tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 Dobar potpis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 (edited) Sarlotu je sada jezgro tima Lamelo. Nisu imali problem ni da preplate Hejvorda, jer je svakako Bol na ruki ugovoru. Odmah mu se pravi ekipa i okruzuju ga jako dobrim igracima. Najbolje je mu ne dovoditi Vestbruka, nece se sa njim Lamelo dobro uklopiti, obojica zahtevaju dosta lopti u rukama, a gde su Hejvord i Grejem. Ispusio ga Ejndz za Tarnera. Sada neka juri g ligase od centara. Edited November 21, 2020 by Drakaris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 2 minutes ago, riviera said: @Miki28 sta se pise koliko trazi kcp i koliko mu lejkersi mogu dati. odbrana lal jeste nesto slabija sa ovim transferima ali napadacki ce tesko ko od konkurenara moci da ih isprati sa ovim dolascima. lebron je krenuo bas jako po 5tu. Citao sam da je prije pocetka FA perioda, trazio 14-16 miliona po sezoni a Lejkersi u ovoj situaciji mogu 9-12 da ponide s tim da ce ici blize 9 milki jer 12 milki je bas nategnuto. Nekih 20/2 mi djeluje okej. Lejkersi su ga placani dobrano i kad se raspadao ranije, uzeo je on finih para od Lejkersa. Ako oce oce, ako ne bye bye 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 (edited) 5 minutes ago, Miki28 said: Dobar potpis Kitu moju dobar Da prostis... Edited November 21, 2020 by SteveFrancis#3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 15 minutes ago, Miki28 said: Dobar potpis 10 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Kitu moju dobar Da prostis... To onda znači da neće biti potpisan Šarić ili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 Uvijek je lijepo kad skrti Ainge zbog pohlepe kolosalno ispusi. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 16 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Kitu moju dobar Da prostis... Bio je starter u Heatu. Svakako upgrade u odnosu na Kaminskog Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 cestitke majamljanima na tituli. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 Po 9 miliona naredne 3 sezone uz Haywardovih 30 miliona. Kakve cifre Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 8 minutes ago, bodo said: To onda znači da neće biti potpisan Šarić ili? Nema to veze sa Saricem. On je dobio ponudu od nas, testirace trziste i videcemo koliko ce dobiti i hoce li ovi matchovati i to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 Daj Batuma na minimalac 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 (edited) Ne znam zasto, ali cini mi se da su Celticsi happy sto su se rijeshili Haywarda. A ovi iz Charlottea su pukli ko zvechke. Edited November 21, 2020 by Kosta Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 2 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Nema to veze sa Saricem. On je dobio ponudu od nas, testirace trziste i videcemo koliko ce dobiti i hoce li ovi matchovati i to je to. Da imaš pravo. zaboravih da su mu dali qualifying offer. Koliko vidim po twitovima naši su poprilično zadovoljni ovim potpisom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts