delgado Posted September 28, 2020 Share Posted September 28, 2020 Ukopa me Majami na prognozi 2x, nisam verovao u njih ni protiv MIL ni protiv BOS, da sam samo jednom, bio bih ubedljivo prvi, cak sam i razmisljao dugo da posaljem Fritri PM da mi promeni u zadnjem trenutku 3:4 na prognozi za MIA, al dobro, sta da se radi, makar sam dugo bio u samom vrhu i izasao kao pobednik posle prve runde 😛 Sto se tice finala, stavio sam 4-2 za Lakerse, ali videcemo. Sad treba da se pokaze da li je Majami tako jaka i neuzastavljiva masinerija za ostatak lige, ili su samo iskoristili cinjenicu da Istok ove godine nije bas toliko dobar. Ne secam se kad je poslednji put ekipa koja je #5 seed usla u finale, to se bas dugo verujem nije desilo. Imaju siroku rotaciju i popunjen tim na svakoj poziciji, ali od Adebaya se nisu ocekivale ovakve igre pre pocetak sezone, pa i u plejofu je digao razinu. Dragic je bio igrac sa klupe cele sezone, Nunn je startovao. Herro je takodje otisao na visi nivo u plejofu, Crowder je takodje bio nenormalno konstantan, izmislili su i DUncana Robinsona.. LA ce imati 2 najbolja igaca u seriji, LeBron ima priliku kakvu duuuugo nije imao, prvi put posle 2013. je favorit u finalu i sve od njega zavisi. Treba da odigra kao sto je igrao u finalima (excluded '11) i bice okej. Uopste nisam ubedjen u trofej i zentam se Majamija, imaju DET '04 vibe koji je takodje izbacio lakese sa Shaqom i Kobijem tj. nadigrao ih u finalu. Nema izgovora sad za LeBrona, ili jeste ili nije. Nema vise stekanja, nema vise cuvanja, sad je red da ostavi sve na teenu i izgara do nove titule. Jako je vazno u smislu legasija i da dodje do 4MVPF, ja verujem da to moze. Trebao bi da pravi tripldabl u svakoj utakmici. U teoriji Heat ima Butlera, Crowdera, iggya i AdebaYa, ali sve su to igraci (osim Bama) koje je LBJ uglavnom urnisao u svojim playoff runovima, tako da videcemo. Danny je jako bitan da proradi, dizao mu se na Majami redovno. Da ne pricam koliko su vazni Rondo i Howard, ubedljivo najvaznije posle Kinga i Obrve. Dvajt da se rve sa Adebayorom i skace, Rondo da diriguje napadom da Bron moze sto vise da igra offball i na postu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 28, 2020 Share Posted September 28, 2020 '04 su Lejkersi bili raznijena banda, alltime low Kobi-Sek odnos, pa povreda Melouna koji vise nije mogao da igra na nivou iz prethodnih rundi uz ocaj hemiju i mnogo jak, posebno timski Detroit koji je to iskoristio. Ovo sad nema takav vibe, kod Lejkersa je predobra hemija unutar ekipe kao i sto je kod Majamija. Lejkersi imaju 2 superstara i sljakere, svako zna svoju rolu i doprinosi. Dwight i McGee nestanu iz rotacije sa Hjustonom i prvi su koji navijaju za saigrace, isto tako rokada Dwight-McGee sa Denverom. Caruso koji se bori na max obrtaja, baca se na svaku loptu. Lebron i AD duo koji rade svoj posao, vide ko je u zoni od njih dvojice i prepuste tom igracu u zoni da zavrsava. Sad svi moraju da igraju na max obrtaja, posebno Lebron jer ovo mu je najbolja sansa za taj 4 prsten. Imamo ocigledne prednosti u nekim segmentima igre i to mora da se iskoristi maximalno. Dobro bi bilo da se krene sa pobjedom jer Majami dosad nije bio u zaostatku u seriji pa da vidimo kako ce reagovati. Odbrana svakako mora da bjde na nivou i da Vogel spremi ekipu na dosta zonske odbrane Majamija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted September 28, 2020 Share Posted September 28, 2020 34 minutes ago, delgado said: Ukopa me Majami na prognozi 2x, nisam verovao u njih ni protiv MIL ni protiv BOS, da sam samo jednom, bio bih ubedljivo prvi, cak sam i razmisljao dugo da posaljem Fritri PM da mi promeni u zadnjem trenutku 3:4 na prognozi za MIA, al dobro, sta da se radi, makar sam dugo bio u samom vrhu i izasao kao pobednik posle prve runde 😛 Sto se tice finala, stavio sam 4-2 za Lakerse, ali videcemo. Sad treba da se pokaze da li je Majami tako jaka i neuzastavljiva masinerija za ostatak lige, ili su samo iskoristili cinjenicu da Istok ove godine nije bas toliko dobar. Ne secam se kad je poslednji put ekipa koja je #5 seed usla u finale, to se bas dugo verujem nije desilo. Imaju siroku rotaciju i popunjen tim na svakoj poziciji, ali od Adebaya se nisu ocekivale ovakve igre pre pocetak sezone, pa i u plejofu je digao razinu. Dragic je bio igrac sa klupe cele sezone, Nunn je startovao. Herro je takodje otisao na visi nivo u plejofu, Crowder je takodje bio nenormalno konstantan, izmislili su i DUncana Robinsona.. LA ce imati 2 najbolja igaca u seriji, LeBron ima priliku kakvu duuuugo nije imao, prvi put posle 2013. je favorit u finalu i sve od njega zavisi. Treba da odigra kao sto je igrao u finalima (excluded '11) i bice okej. Uopste nisam ubedjen u trofej i zentam se Majamija, imaju DET '04 vibe koji je takodje izbacio lakese sa Shaqom i Kobijem tj. nadigrao ih u finalu. Nema izgovora sad za LeBrona, ili jeste ili nije. Nema vise stekanja, nema vise cuvanja, sad je red da ostavi sve na teenu i izgara do nove titule. Jako je vazno u smislu legasija i da dodje do 4MVPF, ja verujem da to moze. Trebao bi da pravi tripldabl u svakoj utakmici. U teoriji Heat ima Butlera, Crowdera, iggya i AdebaYa, ali sve su to igraci (osim Bama) koje je LBJ uglavnom urnisao u svojim playoff runovima, tako da videcemo. Rispekt za neimanje izgovora. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerotije Pantic Posted September 28, 2020 Share Posted September 28, 2020 Sto se tice prognoze sada sam vidio, ali sto kaze Bam jos nije gotovo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenkins Posted September 28, 2020 Share Posted September 28, 2020 Uh dobro je. Finale Bos-Lal bi bila vrv najgora sportska vest u 2020. #HEATIN4 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted September 28, 2020 Share Posted September 28, 2020 1 hour ago, Jenkins said: Finale Bos-Lal bi bila vrv najgora sportska vest u 2020. Svakako ne bi bila. Jbg. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 28, 2020 Share Posted September 28, 2020 1 hour ago, Jenkins said: Uh dobro je. Finale Bos-Lal bi bila vrv najgora sportska vest u 2020. #HEATIN4 Za ovu glupost od posta bih ti dao milion minusa da mogu. Mozak na off 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lux_92 Posted September 28, 2020 Share Posted September 28, 2020 Rivers se pozdravio sa Klipersima 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 28, 2020 Share Posted September 28, 2020 (edited) 17 minutes ago, Lux_92 said: Rivers se pozdravio sa Klipersima Dobra odluka. Da vidimo ko ce da bude novi trener, Lue ili neko drugi? Zaboravio sam na D'Antonija. On bi bio najbolje resenje Edited September 28, 2020 by Miki28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted September 28, 2020 Share Posted September 28, 2020 ode prevara Najbolji potez Balmera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lux_92 Posted September 28, 2020 Share Posted September 28, 2020 7 minutes ago, Miki28 said: Dobra odluka. Da vidimo ko ce da bude novi trener, Lue ili neko drugi? Zaboravio sam na D'Antonija. On bi bio najbolje resenje Mislim da ce biti Lu, pomocni je vec i u sistemu je.. Bilo bi okej resenje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted September 28, 2020 Share Posted September 28, 2020 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted September 28, 2020 Share Posted September 28, 2020 Gospodin s moje slike nasledjuje Clipperse. Clippersi ce u buducnosti imati najboljeg igraca lige (Kawhi) i najboljeg trenera lige. E to ce tek biti izazov za jos starijeg kinga, Obrvu u prajmu i Frenkija Vogela. SLedece godine Kuzma mora da postane Kuuz (Kao Nemanja-Nedovic) da bi odrzali korak 😄 @Miki28 2-0 protiv Majamija u Regularnoj 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 28, 2020 Share Posted September 28, 2020 Jeste 2-0 ali njima je tad kretao Leonard😀 Odradili su trejd za Igija i Crowdera, ubacili Dragica kao startera a Nunn ispao iz rotacije. Mnogo toga se promijenilo od tada. Jedva cekam srijedu i da se uzme ta titula sledece nedelje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted September 28, 2020 Share Posted September 28, 2020 Nikad vise promena trenera cini mi se. Videcemo koliko ce njih dobiti novu sansu, mislim da ce morati i neka nova imena da dobiju sansu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted September 28, 2020 Share Posted September 28, 2020 Ovo je trebalo odmah posle. Ocekujem ga u Fili ili mozda Indy, jake veze on ima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted September 28, 2020 Share Posted September 28, 2020 Lepo je @LordOfTerror predvideo i rekao mi da ne brinem za njih, da ce ih ukopati BoJack horseman Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted September 28, 2020 Share Posted September 28, 2020 Imao je 7 godina fore u Klipanima. Dovoljno je ispostovan, a finale konferencije i lige je izostalo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted September 28, 2020 Share Posted September 28, 2020 Imao je 3-1 i po 2 sanse za konferencijske finale (2015 vs HOU) i 2020 vs DEN i oba puta je omanuo. JOs je usao u istoriju kao jedini kome je uspelo i 3x da sjebe tim posle 3-1... Mnogo je kume Lue ima titulu i 2 finala, iz svega nepune 4 godine kao samostalni kouch, red je da se da sansa mladjim geneacijama. Pritom ima titule i kao igrac sa Sekom i Kobijem, igrao je sa Jordanom, trenirao Kinga i uzimao s njim, nekako gde je Lue tu su i pobede, pobednicki mentalitet. To je od neprocinjevog znacaja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 28, 2020 Share Posted September 28, 2020 (edited) Dzaba i promena trenera, ako ne dodje neki dobar plej. Ne znam zasto ne trejduju za Laurija. Edited September 28, 2020 by Drakaris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted September 28, 2020 Share Posted September 28, 2020 jebo te lue precenjen kao i doc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 28, 2020 Share Posted September 28, 2020 7 minutes ago, mr clutch said: Imao je 7 godina fore u Klipanima. Dovoljno je ispostovan, a finale konferencije i lige je izostalo. Mozda grijesim ali mislim da ima samo 3 dobijene serije u tih 7 godina. Neuspjeh s obzirom kakve igrace je imao Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted September 28, 2020 Share Posted September 28, 2020 Dajtu tu anketu kao i svake godine i stavljajte NBAFinals avatare, znate proceduru cobra 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted September 28, 2020 Share Posted September 28, 2020 5 minutes ago, Miki28 said: Mozda grijesim ali mislim da ima samo 3 dobijene serije u tih 7 godina. Neuspjeh s obzirom kakve igrace je imao Naravno da je uspeh izostao. Hteo sam reci da ga je menadzment vremenski dovoljno ispostovao, a i sa kvalitetom rostera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 28, 2020 Share Posted September 28, 2020 Za Klipane favoriti Lue i Jeff Van Gundy a Doca vec kontaktirali Pelikani i 76ersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts