Asterion Posted September 19, 2020 Share Posted September 19, 2020 Ne razumiješ kako LBJ funkcioniše. Sve se njega pita u ekipi. Svi ga slušaju i neki se ga čak boje. Oni koji neče sušati /nisu slušali lete iz ekipe. On če, pa makar završio na kolicima, da dobije te prstane. To je malo kompleksnije, nego što se prodaje po medijima. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marej21 Posted September 19, 2020 Share Posted September 19, 2020 Onaj Vonleh pre godinu dana par utakmica zabadao za Njujork po 20, 25 poena cini mi se, par odlicnih partija. Nelos sut, moze i za 3 da pogodi. Jak, atletican, mlad jos, neizbrusen, duplo brzi od propalog Milsapa. Mogao bi 15 minuta cuvati Dejvisa. Diop isto bolji igrac od Krega. Dozier bi isto vise od Montea posluzio sa dugim rukama. Ali kad je ovaj emocionalni mazohista, mnogo se tesko odlucuje za promene. Ko pijan plota se drzi nekih igraca. Prosle godine zbog ljubavi prema Bartonu nisu igrali WCF. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marej21 Posted September 19, 2020 Share Posted September 19, 2020 Ja bas juce pricam drugu kako moraju igraci Denvera imati muda da mu se postavljaju, samo sta vredi. Grant se postavi i jos dobi faul. Jebem ti pravila kada je ono faul Granta. Pod nekim smesnim napadnim uglom, jedva da je bio malo ukoso i jos ga telom nabo. Ali rak rana Denveru su promasene trojke kada su sami. Ne znam da li ijedna ekipa toliko promasuje trojke kada su sami. Pa i Jokic ima 54% kada sutira urgentno. Marej isto, oni bolje pogadjaju preko ruku. Nemoguci su. Ali Majami mi postao druga najomiljenija ekipa. Kakav dobsr spoj svega i svacega. Imaju sve od a do sh i uopste me ne cudi sfo ce igrati finale. Nemaju slabu tacku, osim defanzive bekova 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted September 19, 2020 Share Posted September 19, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted September 19, 2020 Share Posted September 19, 2020 (edited) Kakva rasprava iz koje naucismo da Denver mora skroz da se razmontira posle najveceg uspeha u xy godina, da je Meloun tezak nemac pojma iako je pokazao opasan napredak iz sezone u sezonu i serije gde se poigrao sa Riversom i da je Jokic nestrpljiv iako je igrac koji najpametnije ceka da se otvori rupa u protivnickoj odbrani i ne bi mogao da brza sve i da hoce Edited September 20, 2020 by threepwood 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted September 20, 2020 Share Posted September 20, 2020 Jbg nisu kladionice lude sto favorizuju Boston i dalje u svakoj utakmici. Bilo je samo pitanje vremena kad ce prokljuviti neke stvari i poceti da delju kao sad na startu ove tekme. Gotovo je ovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted September 20, 2020 Share Posted September 20, 2020 Mislim da je ovo najbrze "gotovo je ovo" ikada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted September 20, 2020 Share Posted September 20, 2020 Kelti su izašli sa game planom, za sada šljaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 20, 2020 Share Posted September 20, 2020 Znači Hayward Bostonu itekako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted September 20, 2020 Share Posted September 20, 2020 Prilagodili su se zoni, probijaju i poentiraju iz reketa i to ide odlično. S druge strane Heat ima previše oružja, ovo što igra ''mali'' Herro je najbolje od svih rukija ove sezone. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted September 20, 2020 Share Posted September 20, 2020 Je l su svirali Tatumu tehničku nakon tajmauta na 40-36 pa Majami dao bacanje? Pukao mi stream tad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 20, 2020 Share Posted September 20, 2020 Besmislenost ovih regular season nagrada dokazuje i slučaj Nunna i Herroa. Boston deluje dobro, fokusirano i rešeno da se vrati u seriju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 20, 2020 Share Posted September 20, 2020 Mnogo bolji Boston. Heat je bukvalno sam Herro održao u igri, sjajna četvrtina za njega. Jimmy kriminalan, iz svake njegove izgubljene lopte Kelti su poentirali lagano u kontri. Da vidimo ima li snage Heat ponovo da preokrene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted September 20, 2020 Share Posted September 20, 2020 Super igra Boston al sad će skoro uvek kobna treća četvrtina. Herro je faca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted September 20, 2020 Share Posted September 20, 2020 16 minutes ago, stefan81888 said: Je l su svirali Tatumu tehničku nakon tajmauta na 40-36 pa Majami dao bacanje? Pukao mi stream tad Da. Odlično poluvrijeme Bostona, fantastično je Brad spremio utakmicu kao odgovor na ''nerješivu'' zonu u prethodnom mečul Ali, do pobjede je dugačak put... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted September 20, 2020 Share Posted September 20, 2020 sacekajmo sa pohvalama, spozone je ipak uzela vec jednu utakmicu. ova prednost je nista s obzirom kakve hit ima sutere i haslere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted September 20, 2020 Share Posted September 20, 2020 Kad znaš šta igraš neprobojna zona postaje šuplja kao švajcarski sir. Zaista jedno od najboljih prilagođavanja koje sam gledao, trenutni odnos poena iz reketa 44:12 za Kelte. Sad Spoelstra mora nešto da mijenja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 20, 2020 Share Posted September 20, 2020 Sve je ovde moguće ali deluje da Majami večeras nema previše raspoloženih igrača, imali su nalet za - 9 ali je to Boston brzo odbio. Dobra partija Browna večeras, prilično je agresivan. Najvažnije za Boston da izbiju Spoelstri taj adut zone, dobra rešenja za sada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted September 20, 2020 Share Posted September 20, 2020 Trenerski najjaca serija i najzanimljivija za pracenje. Stivens konacno resio Heatovu zonu i problem zvani Goran Dragic. Sada se ceka odgovor filipinskog Lovernja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 20, 2020 Share Posted September 20, 2020 Da li mogu i ovo da ispuste? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted September 20, 2020 Share Posted September 20, 2020 Nevjerovatno žilav Heat, ne odustaju ni kada svima izgleda da je gotovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted September 20, 2020 Share Posted September 20, 2020 Hvala bogu da i ovo nismo ispustili. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted September 20, 2020 Share Posted September 20, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 20, 2020 Share Posted September 20, 2020 @stefan81888 game 4 igrate tek u srijedu. Bas dosta pauze izmedju 2 meca ali kao da bi zapad stigao istok u broju meceva. Par dana dodatnih za Haywarda👌 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marej21 Posted September 20, 2020 Share Posted September 20, 2020 129 bacanja u zadnje 2 utakmice. Sudije unistavaju igru sa tiki taka faulovima. Sto je najgore od svega ti isti faulovi sto se sviraju mogu biti dosudjeni na jos 50 mesta. Totalno sam zbunjen kriterijumima. Ovo kao vaterpolo i rukomet nemas pojma vise sta je faul, sve stvar sudijske slobodne procene. Na jednom mestu vidis tesko naguravanje sa povlacenjima i nista, a vec drugi napad bukvalno za pipanje igraca sviraju. Nesto u buducnosti moraju smisliti inace ce se utakmice pretvoriti u reviju flopovanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts