Jump to content

NBA 2019/2020 - North remembers

Squabbit

Titula  

57 members have voted

1. 1. Titula

Recommended Posts

4 minutes ago, realno *w said:

Nema šta, pokidao Tajs sa 2-5 iz igre za 32 minuta, i -15 sa njime na terenu u tekmi koju su izgubili 4 razlike. Impresivni podaci.

Nema sta, pokidao  Batler 4/11 za 36 minuta i samo +2 najmanje od svih startera  impresivni podaci.  Inace Wilams imao veci plus od Kantera +9 mora da je bolji od njega, za prvog Centra.
Dobro ide ti dobro ovo Mcl postovanje.
@Stefi previse mracis nece Stivens da skine gace kao Bud, on je pokusao da menja i da se adaptira probao je sa Romeom jbg nije proslo povreda, probao sa Kanterom ispred Timelorda dalo rezultata u 1/2 nije u 2/2.
Videli su juce  dzokera-Spoovu zonu sa DJJ(Crowderom) i Butlerom na kapici, nece vise da ga iznenadi kao juce I na kraju dolazi Gordon kao tresnja na vrhu jos 1 korisno telo pre svega u napadu i organizaciji igre.

• Like 1

Dragic je po meni MVP PO.

Od prve utakmice do sada radi prave stvari za tim u svakom trenubbtku, kontrolise svaku utakmicu, digao se na neki totalno novi nivo u odnosu na regularnu sezonu gde su ga uglavnom koristili sa klupe.

Bez naprednih statistika, TS % i broja postignutih poena kad je on na terenu lopta je uvek sigurna i pronanice najraspolzenijeg illi otovrenog igraca, toliko jednostvna stvar koja je postala misterija za vecinu playmakera u danasnjoj ligi...

• Like 3

27 minutes ago, LayupFromTheMidget said:

@Stefi previse mracis nece Stivens da skine gace kao Bud, on je pokusao da menja i da se adaptira probao je sa Romeom jbg nije proslo povreda, probao sa Kanterom ispred Timelorda dalo rezultata u 1/2 nije u 2/2.
Videli su juce  dzokera-Spoovu zonu sa DJJ(Crowderom) i Butlerom na kapici, nece vise da ga iznenadi kao juce I na kraju dolazi Gordon kao tresnja na vrhu jos 1 korisno telo pre svega u napadu i organizaciji igre.

Sve to stoji, samo mene od ideje da možemo da okrenemo odvraćaju predstave kao što je 4.  četvrtina u prvom meču ili treća sinoć, kao da postoje ta neka 2 tima Bostona pa koji prevlada. Majami je to iskoristio i umesto da bude 1-1 sad smo u vrlo neprijatnoj situaciji. 

14 minutes ago, Miki28 said:

Zato Dragica niko ne pominje a vidim da je sabio. Kasnije cu odgledati snimak

Da ne bude zabune, ne sporim ja Batletovu partiju u završnici i svaka mu na tome čast, samo napominjem da se meč igrao i do tad a njega nije bilo, neki drugi igrači su ozbiljno povukli Majami. 

• Like 1

Slazem se u vezi Dragica. Nema nikakve dileme da je on najsigurnija opcija u napadu Majamija, barem u ovaj PO. Redovno isporuci 20+ poena uz preko 50% FG. Sut ga sluzi fenomenalno, a na ulazima izgleda kao Ginobili. Sjajno koristi tijelo, samo malo uspori i saceka rivala da proleti, ili kad krene na viseg igraca lagano ga prebaci, bas koristi fantasticno tablu. 

• Like 3

11 minutes ago, delgado said:

@Miki28  Mene ovi Lakersi naterase da pokrenem lenju guzicu i posle vise od 1.5god uopste neigranja basketa i nepostojanja forme fizicke i krenem pomalo da se vracam. Za sada individualni treninzi sa drugom i 1v1 basketi dok se ne dosegne solidan nivo za javnost. 

Razumem te skroz, tako je i mene Zvezda nakon ovog ispadanja od Omonije naterala da posle godinu dana neigranja fuce i nepostojanja fizicke forme nastavim da nista ne igram...

• Like 2
  • Love 1
  • Ha-ha 2

1 minute ago, stefan81888 said:

Sve to stoji, samo mene od ideje da možemo da okrenemo odvraćaju predstave kao što je 4.  četvrtina u prvom meču ili treća sinoć, kao da postoje ta neka 2 tima Bostona pa koji prevlada. Majami je to iskoristio i umesto da bude 1-1 sad smo u vrlo neprijatnoj situaciji. 

Da ne bude zabune, ne sporim ja Batletovu partiju u završnici i svaka mu na tome čast, samo napominjem da se meč igrao i do tad a njega nije bilo, neki drugi igrači su ozbiljno povukli Majami. 

Pa postoje i 2 Majamija, bas sinoc si mogao da vidis 2 potpuno razlicite ekipe, 1 poluvreme mrtvo puvalo od ekipe gde su 2 mladica dala 50% svih poena.
U 3/4 su se pojavili Dragic i  Bam odigrali ubitacno tu cetvrtinu, u 4/4 je opet bio pad pa je Boston valjda imao i plus pet  na 5 minuta pre kraja a onda je stupio Dzimi na scenu i resio mec odbranom. Boston je realno ovo trebao da resi posle 1/2, sta se desilo na pauzi niko ne zna.
Sto se tice Mvp Heata tu moze kocka da se baci posto sitnice odlucuju izmedju: Dragica, Bama i Butler. Ova dvojica daju ozbiljan doprinos u odbrani. Pa cak i Herro zasluzuje ozbiljan shout-out sto zbog clutch koseva tokom celog plej ofaa, on protiv Bostona je 2 skakac ekipe juce uzeo 9 reb, u prvom mecu bio oko TDa.

• Like 1

28 minutes ago, delgado said:

@Miki28  Mene ovi Lakersi naterase da pokrenem lenju guzicu i posle vise od 1.5god uopste neigranja basketa i nepostojanja forme fizicke i krenem pomalo da se vracam. Za sada individualni treninzi sa drugom i 1v1 basketi dok se ne dosegne solidan nivo za javnost. 

To legendo, samo cepaj.

Jesmo spremni za vcrs? Bice bocnih udara od kolega forumasa ali ne daj se💪

1 hour ago, Miki28 said:

To legendo, samo cepaj.

Jesmo spremni za vcrs? Bice bocnih udara od kolega forumasa ali ne daj se💪

Koliko LeBron i Davis iznose na terenu, tako ti i ja na forumu. Treci nam je HAMMER(RONDO)  nasa wild-carta. Moj shurak inace

• Love 1
  • Tuzno 1

2 hours ago, AgroLaki said:

Kad se setim kad sam se lozio da je Teo bolji od Draganisa. 😕

Ložili su se mnogi, ja sam uvek smatrao da je Dragić najbolji ex-YU plejmejker u poslednjih 20 godina, postoji arhiva o tome ali nebitno, meni je on bio jako dopadljiv još kad se pojavio, jednostavno je bio neustrašiv a fizički spreman da igra bara bar sa NBA zverima. Činjenica je da je on do pre možda 3, 4 godine bio pomalo nedovršen, bio je pre svega slasher, ultra brz i agresivan ali šut mu je bio dosta klimav. Kad je nabacio šajbu - to je već no contest. Vrhunski i prilično kompletan igrač je postao.

• Like 1