Jump to content

Titula  

57 members have voted

1. 1. Titula

Recommended Posts

Posted (edited)

Cim krene PO King ubija dileme oko najboljeg igraca u ligi. Realno od kako je zaigrao u nba jedino Durent i Kobe su mogli donekle da se porede sa njim.

Edited by Sector
  • Like 1
Posted

Hjuston je imao game plan, drzao se njega i radilo je u prvom poluvremenu gdje je Lebron odrzavao Lejkerse u igri ali onda se u 2 pol pojavila odbrana i iz nje su crpili lake poene, posebno u 4/4. Ubacio je Markifa u drugom poluvremenu i dalo je rezultata ali bih volio vidjeti Dwighta u game 4 od starta, da se odmah ne prilagodjavaju i stavljaju AD na 5.

Rondo je prelomio utakmicu, 23 poena je dao ili asistirao od 30 Lejkersa u 4/4. Nalazio je saigrace a radiio je sut za tri poena i odmah se lakse dise.

Lebron brutalan u 1 pol, pogadjao je odakle je htio a onda u 3/4 zakljucao reket, 4 blokade.

AD nije imao svoju noc, dosta losa odbrana u 1 pol ali onda se razmahao u 2 pol, borio se za svaku loptu i na kraju 26/15/6 partija.

Kuzma je odlicno utrcavao i koristio prostor u 4/4 i imao je par dobih defanzivnih sekvenci.

Green i dalje u rupi, KCP je pogodio nesto ali mu nikako ne odgovaraju Rakete, fizicki ne moze da isparira.

Hjuston ce se lose osjecati posle ovog meca jer su imali dobar gameplan i drzali se njega, bili su u igri ali su ih onda Lejkersi pomeli. 

Idemo na game 4, mnogo bi lakse bilo kad bi Green i KCP pospremili ponesto ali 2-1 vodjstvo uz jos rezerve je odlicno.

• Like 1
Posted

Kako ih resise LALsi lako u jednoj sekvenci. Rondo izvlaci iz sebe max.

Mnogo smešna glava onaj Caruso, jos kad stavi znojnicu na glavu, ako sa njim i Kuzmom Lebron dotera do prstena alal mu vera.

• Like 1
Posted (edited)

Posle duže vremena, nisam ispratio ništa od košarke. 

Prvo što sam primetio je partija Ronda u 4/4 gde je imao 9 poena uz 4-5 iz igre. 

Generalno, tu četvrtinu, koja je inače odlučila tekmu, poenterski izneli Rondo, Kuzma, Karuzo... Baš interesantno.

Edited by realno *w
Posted (edited)
13 minutes ago, realno *w said:

Posle duže vremena, nisam ispratio ništa od košarke. 

Prvo što sam primetio je partija Ronda u 4/4 gde je imao 9 poena uz 4-5 iz igre. 

Generalno, tu četvrtinu, koja je inače odlučila tekmu, poenterski izneli Rondo, Kuzma, Karuzo... Baš interesantno.

Dao je 12 poena u 4/4, stvarno odlicno odigrao.

U prvih 6 minuta je sve islo preko njega, imao je 4 asistencije i 10 poena. 

Edited by Miki28
  • Like 1
Posted
54 minutes ago, LosmiSK said:

LBJ u prvom i Ronda u drugom je sralo samo tako. Povredilo se i par igraca Hjustona. Sudije opet zalosne...mora izgleda LAL i LAC...

Brate...Veliko nepostovanje je reci za takve igrace da ih je sralo pogotovo sto smo od Lebrona i Ronda videli gomilu ovakvih partija u plej ofu...

Posted
7 minutes ago, Miki28 said:

Dao je 12 poena u 4/4, stvarno odlicno odigrao.

U prvih 6 minuta je sve islo preko njega, imao je 4 asistencije i 10 poena. 

Da, ja gledam shootchart, pa ne vidim bacanja.

Za Hjuston - jbg, ako Harden i Ras daju 65 poena sa maltene 50% šuta i samo 5 izgubljenih, a ni to nije dovoljno, onda ne znam čemu mogu da se nadaju.

• Like 1
Posted
12 minutes ago, realno *w said:

Da, ja gledam shootchart, pa ne vidim bacanja.

Za Hjuston - jbg, ako Harden i Ras daju 65 poena sa maltene 50% šuta i samo 5 izgubljenih, a ni to nije dovoljno, onda ne znam čemu mogu da se nadaju.

Covington je uz Wbrk u 1/4 bio aktivan, posle su ga zaboravili.

Gordon je probao u 3/4 da se ukljuci, dao 2 trojke ali su ga dobro iskontrolisali.

U prvom pol svrga 3 izgubljene lopte i 0 poena Lejkersa iz toga a tu su ih Lejkersi ubili u game 2. Bas su bili disciplinovani ali nisu se nadali od starta 3/4 da ce snizit petorku Lejkersi i Rondo je bio x faktor. Kockali su se sa njegovim sutem za 3 i tu ih je kaznio a Hjuston je isto i u game 2 to radio ali Rondi nije pogadjao i onda se odlucio umesto 3 da uzme poludistancu i ubo 2 suta kad se lomilo.

Kad igra ovako skoncentrisano odbrana-napad onda se dobre stvari desavaju za Lejkerse. Milina je bilo gledati kako kontrolise desavanja na parketu u 4/4

Posted

rondo je kao oni last action hero likovi koje glumi brus vilis - poslednjih 7 godina se alkoholiše i spava u pontiacu, usput ga prebiju neki likovi a onda ga tako usranog pozovu da odigra plej of i on odvali sve od batina i digne pola grada u vazduh

još se sećam one serije prvog kola kada su sklepani bullsi bez šuta tukli celticse 2-0 jer ih je rondo odvaljivao od života pa se povredio i pukli 2-4

• Like 10
  • Ha-ha 4
Posted

Jeste, stvarno jeste. Može i Van Damme, on tijekom 84 minuta dobija najrazličitije vrste batina, ali zato razvali sve u poslednjih 6 minuta. Ako, uvek mi je drago kada vidim Raja da dobro igra, true playmaking master. Imam dojam da je dosa ljudi pogrešilo oko Milvoki - Majami serije (u prevodu: nisam jedini idiot).

• Like 2
Posted
21 minutes ago, freethrow said:

Jeste, stvarno jeste. Može i Van Damme, on tijekom 84 minuta dobija najrazličitije vrste batina, ali zato razvali sve u poslednjih 6 minuta. Ako, uvek mi je drago kada vidim Raja da dobro igra, true playmaking master. Imam dojam da je dosa ljudi pogrešilo oko Milvoki - Majami serije (u prevodu: nisam jedini idiot).

Ja nisam jedan od njih, ali posto se nisam nesto ukljucivao u bodovanje, posto sam prognozirao 3:4 a desilo se 1:4 ja ne dobijem nista isto kao neko ko je prognozirao 4:1? 
Ako je tako sistem bodovanja je malo truo, ako nije onda oprostite ja sam truo

Posted
7 minutes ago, bosMan_jr said:

Ja nisam jedan od njih, ali posto se nisam nesto ukljucivao u bodovanje, posto sam prognozirao 3:4 a desilo se 1:4 ja ne dobijem nista isto kao neko ko je prognozirao 4:1? 

Pa dobijes poene, mislim da ces dobiti 18

Posted (edited)
17 minutes ago, bosMan_jr said:

za svaku seriju u kojoj je pogođen pobednik, dobija se 15 poena.

Tačan rezultat serije donosi još 10 poena. Greška od jedne pobede (na primer bilo je 4:2, a prognozirao si 4:1) donosi još 5 poena, greška od 2 pobede donosi još 2 poena.
Pobeda gostujuće ekipe (slabiji seed) donosi još 1 poen, pošto nema domaćeg terena u bablu.
Promašen pobednik serije donosi 0 (nula) poena.

http://freethrow.pythonanywhere.com/help

=> dobio si 18 poena, kao što reče kolega.

Sistem bodovanja je veličanstven.

Edited by freethrow
  • Like 3
  • Thanks 1
Posted
1 hour ago, uini said:

rondo je kao oni last action hero likovi koje glumi brus vilis - poslednjih 7 godina se alkoholiše i spava u pontiacu, usput ga prebiju neki likovi a onda ga tako usranog pozovu da odigra plej of i on odvali sve od batina i digne pola grada u vazduh

još se sećam one serije prvog kola kada su sklepani bullsi bez šuta tukli celticse 2-0 jer ih je rondo odvaljivao od života pa se povredio i pukli 2-4

I kad je sa NO rasljokao Portland sa Lilardom 4-0.

• Like 5