Ječmendo Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Ozbiljna rasturačina Kelta, sad da vidimo od čega su napravljeni Raptorsi i da li imaju snage da se vrate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Zasad moja tvrdnja da Toronto nije favorit drzi vodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Igra se na 4 dobijene. Prošla je 1 četvrtina. Polako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Naravno, nista ovo ne mora znaciti. I Dalas se tako vratio iz mrtvih u g4. Just now, stefan81888 said: Igra se na 4 dobijene. Prošla je 1 četvrtina. Polako. Dobar pokusaj anti-jinxa 😇😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Tatum i Brown najgori,sramota sta radi Tatum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 2 minutes ago, stefan81888 said: Igra se na 4 dobijene. Prošla je 1 četvrtina. Polako. Ma sve pet, samo ne volim kada navijaci vestacki pokusavaju da nacine underdoga od svog tima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Dobar basket, kako treba. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Niti jinxujem niti pravim undedoga od Bostona, Toronto je ušao u meč sa gameplaneom kao da je Siakam Embid i to ih je koštalo ali ima još mnogo da se igra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Siakam ili Adebayo? Dva različita a nekako slična igrača, za koje ne uspevam da ocenim ko ima veći potencijal. Svakako među gotivnijim igračima EC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 (edited) 2 minutes ago, freethrow said: Siakam ili Adebayo? Dva različita a nekako slična igrača, za koje ne uspevam da ocenim ko ima veći potencijal. Svakako među gotivnijim igračima EC. Sad i ti, grese oni ali nisu bas ni za evrokup 😕 😄😁😇 Edited August 30, 2020 by Alex_Serbia Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Prilicno skromno Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Ovo je valjda poslednja sezona u kojoj Ibaka ima još pozitivan uticaj na igru. Užasno je propao ili se samo slabije kreće danas? Prošle godine je bio prilino dobar tijekom run-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 (edited) Previse se Toronto oslanja na sut za 3 poena a ne mogu meda, oko 20% sutiraju. Siakam skroz van ritma sa brzim licnim greskama Edited August 30, 2020 by Miki28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 6 minutes ago, freethrow said: Siakam ili Adebayo? Dva različita a nekako slična igrača, za koje ne uspevam da ocenim ko ima veći potencijal. Svakako među gotivnijim igračima EC. siakam je pippen za siromahe, što je valjda okej. jedino što mu danas ne ide ništa. meni je ajdebajo jedan od boljih centara u ligi, bez obzira na nedostatke 2 minutes ago, freethrow said: Ovo je valjda poslednja sezona u kojoj Ibaka ima još pozitivan uticaj na igru. Užasno je propao ili se samo slabije kreće danas? Prošle godine je bio prilino dobar tijekom run-a. ali najjače je što šatro ima 30 godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Ja se ne zezam za Siakama i Adebaya, a EC je istern konferens. Mislim da sam misanderstud. A Ibaka je moje ili tvoje godište realno i igra fenomenalno (za te godine), 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Dobra odbrana Bostona i uzasan napad Toronta, previse oslanjanje na sut za 3 poena a iz igre imaju manje od 30%. FVV 1/7, Siakam 1/8 a i Powell je tu negdje. Siakam i Lowry po 3 faula. Tezak posao za Nurse-a da se vrate u ovaj mec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Ticket Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Ух, ух. Врхунско полувријеме. Није за очекивати овакав распад у нападу Торонта и у 2/2, мада је и одбрана Бостона доста допринијела томе. Коначно добри минути Time Lorda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 2 minutes ago, freethrow said: Ja se ne zezam za Siakama i Adebaya, a EC je istern konferens. Mislim da sam misanderstud. A Ibaka je moje ili tvoje godište realno i igra fenomenalno (za te godine), soriška. uglavnom, meni je tu najsumnjiviji fred van vleet mislim, do danas je šutirao nekih sumanutih 58% za tri u plej ofu, na preko 8 pokušaja po tekmi. jasno je meni da je ozbiljan igrač, takve male kocke su na basketu strogo za strahopoštovanje ali nešto mi se čini da van raptorsa neće to baš tako da fercera. a već vidim knickse kako mu nude 25 milki x 5 godina 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Tatum stvarno pocesto demonstrira ova velicanstvena odsustva kosarkaske inteligencije, a Siakam kad pocne da se pruza dalje od shimika nije ga bas najprijatnije gledati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 da, da, deluje kao da će mu neko dati previše, ali šta je danas previše... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 7 minutes ago, uini said: ima 30 godina Pa i ima, ali 30 "congolese" godina, sto mu dodje nekih 35/36 standardnih. A istina, Toronto lose sutira, ne verujem da ce tako biti celu plej of seriju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Bagra sa bsots-a ukrala NBK-u i meni po ideju i napisala clanak https://www.brightsideofthesun.com/2020/8/30/21407463/which-would-you-add-to-the-phoenix-suns-fred-vanvleet-or-davis-bertans Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Previse su Raptorsi optereceni sutem za 3 i izolacijama Lowrya, ima prostora u pnr-u protiv Theissa sasvim dovoljno. Ritopek za odbranu Bostona, tho. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Time Lord kad ne bi skakao na svaku fintu bio bi 17.5% bolji košarkaš. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Freee, nisam stigao da bacim prognozu za Tor-Bos. Prognozirap bih 4:2 za Tor. Moze li se nekako sada?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts