Jump to content

Titula  

57 members have voted

1. 1. Titula

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, Shunsuke Nakamura said:

Za kladiniocare savjet da rokaju LeVerta over, imace loptu samo za sebe.

vise preporucujem na protivnike plus poene.

Posted

ove 'poruke' sto ce nositi igraci na dresovima su najveca glupost ikada izmisljeno u istoriji gluposti.

bar da su igraci mogli staviti bilo sta su zeleli a ne ovako dato od lige, pa da biraju.

mislim, anti-racist...jebote :roflmao:

• Like 3
Posted
1 hour ago, freethrow said:

par ideja:

-pro life

-orthodox forever

-pippen

-stop christianity now

-hump trump

-antifascist anticommunist

-free throw

- orthodox ako nije i celts. ne mogu još jednom da čujem ako je ruža, procvetaće

Spoiler

- pippen forevar

- hrišćansko drvo aka christian wood je sada neki šatro next big thing u slumdog millionaire svetu. nisam siguran da je opravdano do kraja

- free james brown

Spoiler

FreeConsciousHornet-size_restricted.gif

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted (edited)

Prica se da bi Oladipo sledece godine mogao da zapali za Majami. Zanimljivo. Dobro, sledece sezone ce se videti na kom je on nivou i koliko je ta povreda na njega uticala. Bilo bi lepo da se vrati na stari nivo. Opasno osluskuju trziste, ne bi me cudilo i da naprave neki drim tim. 

Edited by Drakaris
Posted

Woj suspendovan, poslao mail "Fuck you" nekom senatoru sto je kritikovao nba i espn sto previse titraju jajca kinezima, ako sam dobro uhvatio razlog naduvavanja.

Ala se zajebao senator, za pola godine, godinu, 2 ili 5, nebitno, napravice neki pogresan korak i pojavice se WojBomb 😃

• Ha-ha 5
Posted

S obzirom na to da se nastavak sezone približio, mada mnogi i dalje sumnjaju da će se igrati, Lejkersi će probati da dovedu zamenu za odličnog plejmejkera. Nema mnogo rešenja na tržištu, a zanimljivo je da se na Instagramu "već nudi" Mario Čalmers.

Posted
Ne mogu da dovedu zamjenu za Ronda.

Zamjena moze samo u slucaju da igrac napusti "bubble" zbog licnih razloga ili virus. Povreda ne.
6-8 nedelja pauza, znaci vratio bi se u WCF ako se dogura do tamo

Ovaj ce da bude covek odluke!

d893705f814383060ee579c5f6d21283.jpg

Послато са G3121 помоћу Тапатока

Posted
2 hours ago, uini said:

Ecwitc0XkAEUaMU?format=jpg&name=4096x409

Prvo sto sam pomislio kad videh sliku je kad je Melo ovoliko istetovirao ruke i onda skapiram da se ne secam kad sam ga video bez slivova :classic_biggrin:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...