Ta'veren Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 Nezvanicno, ovaj listic je ostavljen na jednom od novobeogradskih biralista. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 Uini je sa opštine Vračar. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 jokic isto ima virus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Ejveri odustao od nastavka sezoneПослато са G3121 помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Glavni kandidat da ga zameni u rosteru je JR Smith. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorex Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Iznenadjenje za Bredlija, ali posle sam pročitao da mu najstarije dete (6 god) ima hronične probleme sa respiratornim infekcijama, i ne bi moglo da bude sa njim i ostatkom porodice u Orlandu. Tako da, svaka čast čoveku. Odustao je i Bertans pre par dana, što je u njegovom slučaju logično. Šanse za plejof skoro nikakve, a treba da se naplati konačno. Tih 8 utakmica su samo nepotreban rizik. Recimo, znam da je Bogdan drugačije baždaren, ali i u njegovom slučaju bi bilo pametno da batali tu zajebanciju u Diznilendu. Ako je uopšte bude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 i Ariza. On se bori u razvodu za dete ima valjda mesec dana sa njim u tom terminu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 25, 2020 Share Posted June 25, 2020 Hield, Brogdon i Jabari Parker su pozitivni na koronu. Sve sam više skeptik da ćemo gledati košarku iz Diznilenda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted June 25, 2020 Share Posted June 25, 2020 (edited) On 6/17/2020 at 12:28 AM, Ječmendo said: Jedno pitanje i molba za vas bolje upućene. Trebaju mi neka imena, linkovi, tekstovi, ideje u vezi šuta i tehnike šuta, s osvrtom na pravilnu mehaniku i njenu korekciju. Nisam zadovoljan guglanjem... Skinite dolje dok ne uklone... Edited June 25, 2020 by Asterion Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted June 26, 2020 Share Posted June 26, 2020 Ko bi rekao da ce ovaj covek da odigra rekordne 22 sezone u ligi. Verovatno bih na njega poslednjeg pomislio pre desetak godina. Srecno u penziji majstore. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted June 26, 2020 Share Posted June 26, 2020 Prvi put sam ga gledao na Svetskom za igrače do 19 godine, kada su Hrvati počistili SAD u čini mi se četvrtfinalu. Pre četvrt veka LOL 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 26, 2020 Share Posted June 26, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 Kakav raspored ima NOP, na sve moguce nacine guraju Zajona :D. Nadam se da ce Memfis uspeti da zadrzi PO mesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 Bas bi bilo dobro da 1.runda PO bude Fejkersi protiv Pelikana. LAL vs MEM bi bilo dosadno do bola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 45 minutes ago, Drakaris said: Kakav raspored ima NOP, na sve moguce nacine guraju Zajona :D. Nadam se da ce Memfis uspeti da zadrzi PO mesto. Svakako su Pelikani trebali imati najlakši raspored do kraja sezone. Ne bih rekao da je to guranje. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 Daj te Pelikane da se igramo, nije problem😁 Salu na stranu, nebitno dal Memfis ili NO, cilj se zna za AD i druzinu. Valjda i onaj manjinski vlasnik Liverpula da neki doprinos, da ne mora sam AD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 (edited) Sad kada se Ejveri povukao, nisam nesto optimistican za Lejkere, imaju bas malo kvalitetnih bekova, samo je Deni Grin tu. KCP mi nije uopste za startnu postavu. Bredli je tu solidno krpio. Sada bi bas dosta znacio Bogdan da su se potrudili da ga dovedu. Veoma dobro bi bilo da rakete ostanu na 6-7 poziciji... Da ne idu na Lejkere pre finala konferencije. Dosta se potcenjuju, a mogu da naprave dar mar u PO-u, posebno sto je Rasel pre prekida sezone rasturao sa veoma dobrim partijama... Oni mogu biti samo bolji od proslog PO-a.. Edited June 27, 2020 by Drakaris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 (edited) Zaboravio si na Waitersa i jos ce JR Smith tu da upadne. Luda druzina😁 Ma veci mi je problem sto nemamo krila osim Lebrona jer najozbiljniji rival je tu najjaci a Lebron ne igra odbranu vise, dok ce ga sa druge strane Kawhi, PG13, Marcus Morris i Beverly ubiti u pojam. Volio bih da je Bogi dosao ali je neophodniji bio Marcus Edited June 27, 2020 by Miki28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 nek igraju sa maskama i rukavicama. Resen problem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 Nek NBA liga pošalje preko DHL Miki maus prsten Skupljaču prstena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 5 hours ago, OnionKnight said: Svakako su Pelikani trebali imati najlakši raspored do kraja sezone. Ne bih rekao da je to guranje. A Memfis je imao ubedljivo najtezi raspored. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 2 hours ago, Miki28 said: Zaboravio si na Waitersa i jos ce JR Smith tu da upadne. Luda druzina😁 Ma veci mi je problem sto nemamo krila osim Lebrona jer najozbiljniji rival je tu najjaci a Lebron ne igra odbranu vise, dok ce ga sa druge strane Kawhi, PG13, Marcus Morris i Beverly ubiti u pojam. Volio bih da je Bogi dosao ali je neophodniji bio Marcus Ne verujem nesto u Diona i Smita. Dosta vremena nisu igrali kosarku, a i u Diznilendu je dozvoljena trava 😄 Neka dodju obojica, pa valjda ce bar jedan od njih nesto vredeti. Sto se krilnih pozicija tice, tu je ok, pa Dejvis ce sve vreme da provodi na PF, a tu je i Kuzma i Bron, koji ce podeliti SF-PF. Videcemo, Kliperi na papiru imaju bas mocan sastav i sve pozicije pokrivene. Na terenu na kraju pobedjuje igra, ako ne poseduju brzinu vise od onog sto su pokazali za vreme regularne sezone, nisam nesto optimistican i mucice se u svakoj mogucoj seriji. A i Dzordz i Lenard su odigrali malo zajednickih utakmica, njima najmanje prija ova prekinuta sezona i malo utakmica do pocetka PO-a.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts