Ječmendo Posted August 24, 2020 Share Posted August 24, 2020 Mislim da je najviše do odbrane Denvera, ne može da se igra plej of košarka sa petorkom u kojoj su Jokić i MPJ istovremeno. Mitchell ima PER od preko 40 i TS% od 75% na uzorku od 5 utakmica, što je praktično nemoguće protiv iole normalne odbrane ako nije vanzemaljac, a nije. Gotovo je ovo... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 24, 2020 Share Posted August 24, 2020 Jeste odbrana Denvera slaba, ali meni se cini da ima nesto i do napada Dzezera, pa oni skoro svaki sut pogadjaju, kao na treningu. Videcemo u sledecoj seriji, do cega je. Suludo je da jedan Klarkson iz utakmice u utakmicu ima fantasticne procente. A dobro znamo njegovu nekonstantnost i da on ovako nije efikasan ni protiv slabijih odbrana od Denvera... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted August 24, 2020 Share Posted August 24, 2020 Obican pik i visak,cirkus,jaca odbrana se igra ispred zgrade 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted August 24, 2020 Share Posted August 24, 2020 Kakav komedijas Milsap, izblokirao igraca koji im je zabio 43 poena i kao nesto ga gleda. Uzivao sam kad mu je sasuo ovu trojku u facu u istom napadu. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted August 24, 2020 Share Posted August 24, 2020 Sahranio Mitchell Nuggetse. Nemaju nijedno resenje za njegov pick sa Gobertom 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted August 24, 2020 Share Posted August 24, 2020 (edited) Ako se ne varam, Micel je sad postao tek drugi igrac posle Jordana koji je u jednoj seriji 2x ubacio 50. Varam se, zaboravih Ajversona. Edited August 24, 2020 by Malkolm Brogdon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted August 24, 2020 Share Posted August 24, 2020 Micel ovako do sutra,ko na treningu,jebeni MPJ,ima li goreg igraca u odbrani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted August 24, 2020 Share Posted August 24, 2020 Ja zaista ne razumem zašto su Milsap i Grent primarni defanzivci na Mičelu u završnici, kako je Meloun to zamislio da izgleda? I onaj napad gde Grent pokušava nešto da dribla i Milsap pravi nameran faul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted August 24, 2020 Share Posted August 24, 2020 8 minutes ago, threepwood said: Sahranio Mitchell Nuggetse. Nemaju nijedno resenje za njegov pick sa Gobertom Identicno kao CJ prosle godine. Jokic stalno igra u dropu, pa ili imaju skroz otvoren midrange, ili samo prolete pored njega ako malo vise izadje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted August 24, 2020 Share Posted August 24, 2020 Da nije bilo šuterskog ludila Jamala, ovo bi davno bilo gotovo stoka razlikom. Nuggetsi već mogu da se pakuju. Bolji tim ide dalje, a da nije ovoliko dobar koliko izgleda vrlo brzo ćemo da se uvjerimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 24, 2020 Share Posted August 24, 2020 Sudije usrale utakmicu. Parirao je Denver dobro. Dvostruki arsini su bili, pogotovo ona dva smehotresna bacanja Micela kada ga je faulirao Milsap da bi u istom napadu i Konli poenturao xD i sada ovo na kraju faulcina Gobera nad Dzamalom... Dosta sitnica, kad bih stao da pisem, ne bih stao do sutra. Vrlo nekorektno sudjenje. Sasvim dovoljno za Jutinu pobedu veceras Dzamalu svaka cast, nisam se nadao ovakvoj partiji od njega veceras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted August 24, 2020 Share Posted August 24, 2020 Just now, Drakaris said: pogotovo ona dva smehotresna bacanja Micela kada ga je faulirao Milsap da bi u istom napadu i Konli poenturao xD Pa to jeste bio clear path faul, lopta je vec prosla do Konlija kad je Milsap pravio faul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 24, 2020 Share Posted August 24, 2020 1 minute ago, Malkolm Brogdon said: Pa to jeste bio clear path faul, lopta je vec prosla do Konlija kad je Milsap pravio faul. To je bio vise sudar ruku, jos se Micel vise zaleteo na njega, to se ne sudi, takvih situacija imas na utakmici koliko hoces, samo sto je ovo bila kontra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted August 24, 2020 Share Posted August 24, 2020 Ono je bio čisti faul Gobera na Murray-u, šteta što ne postoji mogućnost challenge-a za nešto što nije svirano. Trebalo bi i to omogućiti baš zbog ovakvih situacija koje direktno odlučuju ishod meča. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 24, 2020 Share Posted August 24, 2020 Ae i da jeste bio faul Milsapa, ok sudi se svaka kontakt igra, sta je onda ono bilo od Rojsa i Inglsa u prvom poluvremenu. Ako je takav kriterijum, to nisu bili samo obicni faulovi sigurno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted August 24, 2020 Share Posted August 24, 2020 Jel to Seth Curry rekao bitch ass PG-u? Izmedju njih postoji i bad blood jer je PG nogirao Sethovu sadasnju zenu (Dokovu cerku, jel? [emoji1] ) zbog striptizete. Zbog SRBSKE striptizete.Prijaviću te za rasizam ;) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted August 24, 2020 Share Posted August 24, 2020 Aaa majku vam ludu, podelih vec tonu lajkova. Kakvi komentari, kakvi rezultati, kakva noc, kakav Lukaaaaa!! Kako gotivna ekipa Dalasa jujuju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted August 24, 2020 Share Posted August 24, 2020 Bravo, momče! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 24, 2020 Share Posted August 24, 2020 Stvarno je magija, uzivanje je gledati ga kako igra. Za razliku od njega, mislim da mi je PG13 postao najodvratniji kosarkas, lik bas iritira. A bas bio gotivan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted August 24, 2020 Share Posted August 24, 2020 Doncic😳 Decko je nerealan🤪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 24, 2020 Share Posted August 24, 2020 @uini Si video kako LBJ po tviteru navija za Luku ?? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted August 24, 2020 Share Posted August 24, 2020 Da li je preterano reći da je Luka možda najbolji na svetu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 24, 2020 Share Posted August 24, 2020 Denver sigurno ispada opet su uspeli da izgube iako je Marej konacno sve ubacio. Mitchel dosad mvp plej ofa.(Luka je blizu isto). Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 24, 2020 Share Posted August 24, 2020 2 minutes ago, MilošVB said: Da li je preterano reći da je Luka možda najbolji na svetu? Nije Ja nikad nisam video da jedan igrac tako pametno koristi svoje telo i noge u kretanju kod prodora. Uvek pronadje supljinu, pukotinu, zadrzi se pomalo u vazduhu svaki put kod prodora i pravi taj mini step iako nije preterano atletican i uvek ostvari prednost u odnosu na cuvare. Pomaze mu neverovatno jako telo, ali coveka prosto ne mozes da branis. Kombinacija ballhandlinga, iq-a, snalazljivosti i assistinga cine ga gotovo najboljim napadacem u ligi. O onim stepback na kvadrat trojkama i da ne pricam. Ono juce je bila toliko mocna partija da nije pomoglo ni sto su Lu i Kavaj sve ispogadjali od jednog trenutka, pa cak i Mook zabo potencijalni dagger, Klipersi su igrali na maxu na obe strane, al prosto Luka nije dao da se ono izgubi iako su 2x bili na ivici provalije. Prosto sam rekao sebi pre zadnjeg napada Dalasa, ovo ne moze Luka da izgubi, prosto vidjao sam strasnih partija individualnih gde ipak to nije dovoljno za pobedu, al ono juce je moralo da bude. Dobiti ove Clipperse u full gasu, bez Porzingisa, sa Timijem, Sethenom, Burkom i Maxom Kleberom moze samo igrac koji u svojoj drugoj sezoni izgleda bolje nego bilo koji igrac u sofmor godini u poslednjih pa mozda nikad godina. ---- Donovan 'crpa rupa' Spida Michel objasnjava neke stvari. Bio sam ubedjen da ce sam izgurati SveCko za Amere, al nema veze. Ima vremena da se deckonja iskupi za to 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted August 24, 2020 Share Posted August 24, 2020 28 minutes ago, delgado said: @uini Si video kako LBJ po tviteru navija za Luku ?? Navija vise da LAC izgubi. Nikad nije voleo tezi put. 260p na Denver mec uz "jake" odbrane al ima range. Jedni Netsi prime 150p za 48minuta. Meni nemoguce da Luka onako igra sa 31g. Prebolesno da budem iskren, koliko samopouzdanje ima. Sam Bog je odlucio da ne ode pod palicu Vpade Divca i Voltona aka Steve Sanders!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts