ćušpajz Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 3 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Ne treba Portera uopste navoditi u ovim pricama o promasajima posto se tu nije radilo o proceni talenta vec iskljucivo o spremnosti na kocku sa zdravljem. Prirodno je da su ga preskocili mnogi timovi koji takav luxuz nisu imali, za razliku od Denvera. pitanje je i dalje koliko ce on moci dugo da igra kosarku, ja mu zelim do 40e da cepa treba gledati i kontekst - denver ima skockanu ekipu, njima nije frka da svinguju za ograde sa bol bolom i porterom. ako propadnu, njima nista iz dzepa ne izbiva Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 Ne verujem da bi čovek koji je uzeo Papajanisa i zna dobro šta je EL i basket po Evropi preskočio Luku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 Upravo sve to sam i rekao u citiranom postu. Denveru ni iz dzepa ni u dzep, ako zavrsi kao Josh Jackson nikom nista, a ako ispadne Tatum 2.0 strava. Svakako no voriz iz njihove perspektive, sve osim kraja karijere nakon izlaska iz R ugovora za njih je cist kajmak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 prica se da je u svadji sa doncicevim caletom. btw 2019 draft je bas katastrofa u odnosu na onaj iz 2018. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 Just now, gggggggg said: prica se da je u svadji sa doncicevim caletom. btw 2019 draft je bas katastrofa u odnosu na onaj iz 2018. Ovo nisam znao. Jbg ego gazi profeisonalizam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 1 minute ago, gggggggg said: prica se da je u svadji sa doncicevim caletom. btw 2019 draft je bas katastrofa u odnosu na onaj iz 2018. To su valjda odmah demantovali. Masakrirao je cap Kingsa ove godine i to ce biti ozbiljan problem. Buddyjeva i Barnsova vrednost je u ozbiljnom padu a tek su potpisali ugovore. Ubo je Holmesa to se mora priznati Link to comment Share on other sites More sharing options...
BJÖRKman011 Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 Ma koliko cenio i voleo Divca,što i dalje osećam i činim ovo kako je radio u SAC je za otkaz ili za ostavku ! Dogodilo se ovo drugo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 (edited) Sve,ali dati ugovor Barnsu mi je sam po sebi za otkaz. Edited August 15, 2020 by Gaga 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BJÖRKman011 Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 5 minutes ago, Gaga said: Sve,ali dati ugovor Barnsu mi je sam po sebi za otkaz. Ajde da se bar na ovome segmentu "iz svemira vidljivo štetnih ugovora" zaustavio ... ne, nego je Buddy Hield pokucao na vrata i rekao da će da pobegne od kuće ako ga ne pusti sa devojkom na more 😆 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BJÖRKman011 Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 Znao sam da ima biznis po MIA ali nisam znao da je monopolista,tajkun za čitavu Floridu 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 20 hours ago, Shunsuke Nakamura said: Koliko ce Trez Herel uzeti? 70/4 20 hours ago, mr clutch said: Znaci odlaze i Bogdan i Bjeli. Bjelkan ima jos godinu ugovora, nece on nidje, a mozda ga i trejduju za neki sitan pik, ako se Begli ne bude povredjivao, nece dobiti puno prostora. Bogdan sigurno ostaje. 12 hours ago, Miki28 said: 90/4 a mozda i 100/4. Rich Paul mu je menadzer i naplatice dobrano ove partije. Sto se Bertransa tice, uzece Danny Green lovu. 60/4 Ko njemu da 100/4, da se ugase odma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 Gazi Portland za sada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 Tanak je Memphis stvarno. Pravo je čudo kako su uopšte tu gde jesu. Njima bi dobro došao sad i neki Crowder, kamoli JJJ. Ovde jedino Blazersi da se samoubiju ali deluju motivisano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 Mnogo povreda,bas fali JJ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BJÖRKman011 Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 Bice Portlandu bar malo povuci-potegni kada se Brooks probudi, ocekivao sam vise od njega ali ima jos vremena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 Koliko je truo Portland u odbrani.I ovakav Memphis lako pravi seriju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 Jonas podmuklo udara kolenom u potiljak Lilardu Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 Koji je na kraju sistem ovog sranja, kome je dovoljna 1 pobeda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 Just now, LordOfTerror said: Koji je na kraju sistem ovog sranja, kome je dovoljna 1 pobeda? Portlandu jedna, Memfisu dve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 Kakva je Hasan prevara od igrača. Nurkić najvažniji igrač Portlanda, bez njega su defanzivno katastrofalni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BJÖRKman011 Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 Ali neverovatan mi je ovaj klanal CJ-a , takav igrac da je ovoliko dugo u problemu... i pre korone je bio ovakav. Nisam pratio,mozda ima problem u "personal life". 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 5 minutes ago, Drakaris said: Portlandu jedna, Memfisu dve. Ovako sam i mislio ali procitah na rotu pa sam se zbunio : ''If Memphis wins today, the play-in tournament is over, but if they lose they'll have another opportunity to make the playoffs with a win on Sunday''. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts