gggggggg Posted January 30, 2020 Share Posted January 30, 2020 tatum preko browna je skandal. ostalo manje-vise ocekivano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoudemire Posted January 30, 2020 Share Posted January 30, 2020 still no love for devin booker??? okej, nba ligo 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted January 30, 2020 Author Share Posted January 30, 2020 Just now, sunset rubdown said: still no love for devin booker??? okej, nba ligo Pa gde je mogao da uleti? umesto WB ili Paul, a Paul igra sezonu iznad ocekivanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoudemire Posted January 30, 2020 Share Posted January 30, 2020 Just now, Squabbit said: Pa gde je mogao da uleti? umesto WB ili Paul, a Paul igra sezonu iznad ocekivanja svakako umesto westbrooka koji igra ocajnu sezonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted January 30, 2020 Author Share Posted January 30, 2020 Just now, sunset rubdown said: svakako umesto westbrooka koji igra ocajnu sezonu. al je veci brend od Armanija... jbg... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 30, 2020 Share Posted January 30, 2020 8 minutes ago, sunset rubdown said: still no love for devin booker??? okej, nba ligo 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoudemire Posted January 30, 2020 Share Posted January 30, 2020 najjace sto je ingram prvi put pokazao znake zivota i bam! all star... dok armani manje vise igra na ovom nivou 5 godina i nikom nista. nonsens. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted January 30, 2020 Share Posted January 30, 2020 Nadam se da se Doncic nije ozbiljnije povredio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Sad je malo jasnije sto je plakao prosle godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Ovo je malo glupo sto je Ingram pozvan ispred Bookera. Znam da se ne vode pod istim pozicijama, ali glupo je. Sa druge strane , drago mi je zbog Sabonisa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 2 iz Heata ole Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 (edited) 13 minutes ago, Skyglider said: Ovo je malo glupo sto je Ingram pozvan ispred Bookera. Znam da se ne vode pod istim pozicijama, ali glupo je. Sa druge strane , drago mi je zbog Sabonisa. koliko znam, osim prve petorke ne gledaju se pozicije. btw, odluci se. Edited January 31, 2020 by gggggggg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 1 minute ago, gggggggg said: koliko znam, osim prve petorke ne gledaju se pozicije. btw, odluci se. Sta da se odlucim ? A i mislim da se gledaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 za trade. pa ako se gledaju, istok ima 5 fwd i 2 guarda a zapad ima 4 guarda i 3 fwd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 2 minutes ago, gggggggg said: za trade. pa ako se gledaju, istok ima 5 fwd i 2 guarda a zapad ima 4 guarda i 3 fwd. Javicu ti na private za trade. Mislim da i East i West imaju po 4 guarada i 3 forwarda, Butlera su vodili kao guarda Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 (edited) Quote How the Reserves are Selected The reserves are selected in a much simpler, more straightforward process. All 30 NBA coaches are given a ballot with the ability to select three frontcourt players, two backcourt players and two wild card picks. nesto izmedju Edited January 31, 2020 by gggggggg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Onda je definitivno izuzetno glupo sto su izabrali Ingrama ispred Bookera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Mukica Beal samo sto ne zaplace na sred utakmice zato sto nije na allstar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Trae je od 39 poena svog tima u 1/4 ubacio 14 i dodao 10 asistencija.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Dobro je da konacno pozvase i Rudija i Donovana. Ingram je zasluzio da bude nagradjen, a Bookera su mogli mesto jebenog Vesbruka, covek je ove sezone uspeo da "pokvari" i jednog Hardena. Stvarno gube smisao njegovi AS nastupi i bilo kakvi izbori na osnovu sirovih brojki, ne znam ni sta kazu advanced statsi, ali evidentno je da je poslednje 3 sezone bas onako za igraca tog renomea teska kancercina. Sruder npr nije mogao s njim da funkcionise a sad igra ozbiljnu kosarku u OKC-u sa CPom. Tezak zajeb Hjustona, prosto neverovatno da su dali Pola koji je idealan par Hardenu za nindza siledziju. Svidjaju mi se izbori i na istoku, ali da, slazem se, Brown ispred Tatuma, samo sto je Jayson svakako vece ime a to ovde igra veliku ulogu. U principu allstar jeste jedno veliko sranje i godinama ne gledam cak ni trojke ni zakucavanja uzivo vec pogledam hajlajt, ali ovi izbori definitivno znace igracima pa i neko merilo su kad poredimo/prognoziramo uvek pominjemo termin AllStar igrac, granicni allstar, to mi ima smisla. Lose je sto za vreme tog breaka 7dana nema nba kosarke, taj vikend + naredna 4 dana, ali sta ces. Suvise dugo to traje i ima tradiciju da bi se ukidalo, sad eto uvode neke inovacije, ali pomislite na to koliko ste cekali to dok ste bili klinci, ipak je gotivno gledati to kad imas 15-20 godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 james jones vec izdao saopstenje. ili je vec bilo unapred pripremljeno ili je cesti citalac b92.net/sport sajta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 28 minutes ago, gggggggg said: james jones vec izdao saopstenje. ili je vec bilo unapred pripremljeno ili je cesti citalac b92.net/sport sajta. sad smo vox92, uozbilji se Gde su James Jones i Mike Miller da pomognu Lakersima sad kad treba, oni presli na izdavanje saopstenja i treniranje Nixa, kuda ide ovaj svijet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stex Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Bravo za Jokaru, znacice mu ovo dosta ove sezone posebno nakon loseg starta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Na kraju ce Clippersi da ga izduvaju jer ne znam da li su George i Leonard odigrali 15 utakmica zajedno ove sezone. Jesu oni kosarkaske masine ali sigurno i njima trebaju zajednicki minuti da se skapiraju kako da funkcionisu jedan sa drugim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Epilog one 'tuce' od juce je da Guduric i JJ koji su napustili klupu i ona ustvica Payton koja onako mucki zapocela komesanje dobise iste kazne - jednu utakmicu suspenzije. Koja nebuloza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts