Jump to content

Titula  

57 members have voted

1. 1. Titula

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, uini said:

gledam hajlajce, rj barrett je kao tenk na ulazu. bez žurbe uđe na dvokorak, raznese ili pregazi protivnika

meni ovi njegovi koševi iz ulaza izgledaju polu-slučajni

ne znam, videćemo, ima takvih igrača kojima su ulazi izuzetno ružni ali ubadaju

ne izgleda mi da je nešto pokretan + je sve nekako robotski

Posted
5 minutes ago, djole said:

meni ovi njegovi koševi iz ulaza izgledaju polu-slučajni

u letnjoj ligi je malo šta od tih ulaza ubacivao. u pred-sezoni je imao i ovakve partije gde mu svi takvi ulazi upadaju, tako da definitivno nije slučajno. lik je radnik, nije uobražena zvezda, inteligentan je basketaš a jak je k'o konj. ne brinem ja za taj helter-skelter ulaz, nadam se da će za par sezona da popravi šut za tri.

Posted

Los pocetak za Bogdana... ali treba sacekati 10ak utakmica

Gudura solidan debi, s obzirom da niko nista ne ocekuje da uradi... mada je napravio jedno 3-4 greske u koracima, jednom cepao liniju, bas onako debilno izgubljene lopte, posebno za kosarkasa iz Evrope

Doncic ce da iskida sezonu, mali je lud

Jokara isto, bukvalno se sprda 

Posted

Masa 30+ performansa jutros. Kudos.

Kako sam se samo zajebao sa procenom Markkanena. Definitivno su mi ti visoki beli ljudi krizna tacka. Jedini koga sam pogodio u poslednjih x godina je Bender (...naravno...)

Posted
1 hour ago, Beonegro said:

Uzgred, ne mogu da vjerujem da je Bogdan šutirao 10-1 😭

Forsirao je što nije karakteristično za njega. Bjelica je bacio dva erbola. Izgledali su katastrofa protiv najgore ekipe zapada. Ne sluti na dobro, ali ajde da sačekamo par nedelja.

• Thanks 1
Posted

@Uini

Sta se desava sa Nateklinom , zasto samo 3 minuta?

Taman decko napravio fin iskorak na SP, prvi put sam pomislio da stvarno moze da bude nesto od njega.

Sprdali se svi a Knicksi ce stvarno da igraju sa petorkom PF veci deo meca 😀

Posted

ma fizdale nije pod libelu. ima tri plejmejkera i startuje sa trierom pored barretta

frenkija uveo prvi put valjda u trecoj cetvrtini pa se razocarao sto ne moze da udje u ritam.

pri tome dsj vuce neki problem sa ledjima, ljudi koji su gledali kazu da decko vidno nije zdrav ali igra

vidim da ni mitch rob nije igrao, ne znam zasto

• Like 1
Posted (edited)

Pratio sam redovno Duke prosle sezone, Baret ima stvarno dobar ulaz. Kombinacija visine, snage i finese, vrlo fino koristi Euro-step. Rekao bih da u 90% slucajeva ide na jacu lijevu stranu, to bi mogao mozda biti problem. Sut mu je nekonstantan, ali daleko od toga da je klasicni ciglar. 

Btw, dobra vijest za Sparse je da Marej izgleda dobro nakon povrede. On i White su dobar tandem za buducnost.

Edited by Shunsuke Nakamura
Posted

Kingsi su odigrali katastrofalnu defanzivnu utakmicu. Primili su milion poena iz reketa. Razlika bi otisla vec na poluvremenu da je bar neka od silnih otvorenih trojki tada usla. Ovako je tek u drugom dosao sut i to je bilo to. Ne moze Sactown nista bez Foxa na max obrtajima, a jutros je potpuno odsecen i izbacen iz tekme jako rano. 

• Thanks 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...