Beonegro Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 Da li još neko ima utisak da je Dončić smršao u odnosu na prošlu sezonu? 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 Uzgred, ne mogu da vjerujem da je Bogdan šutirao 10-1 😭 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 26 minutes ago, Beonegro said: Uzgred, ne mogu da vjerujem da je Bogdan šutirao 10-1 😭 Nema veze, Konli je odneo pobedu sa 1-16 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 Da to ne bude prica veceri, pobrinuo se Konley sa svojih 1/16 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 Konli 1/16. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 Jel Konli 1/16? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 @slavisa, šta je smiješno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 1 hour ago, uini said: gledam hajlajce, rj barrett je kao tenk na ulazu. bez žurbe uđe na dvokorak, raznese ili pregazi protivnika meni ovi njegovi koševi iz ulaza izgledaju polu-slučajni ne znam, videćemo, ima takvih igrača kojima su ulazi izuzetno ružni ali ubadaju ne izgleda mi da je nešto pokretan + je sve nekako robotski Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 5 minutes ago, djole said: meni ovi njegovi koševi iz ulaza izgledaju polu-slučajni u letnjoj ligi je malo šta od tih ulaza ubacivao. u pred-sezoni je imao i ovakve partije gde mu svi takvi ulazi upadaju, tako da definitivno nije slučajno. lik je radnik, nije uobražena zvezda, inteligentan je basketaš a jak je k'o konj. ne brinem ja za taj helter-skelter ulaz, nadam se da će za par sezona da popravi šut za tri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 Los pocetak za Bogdana... ali treba sacekati 10ak utakmica Gudura solidan debi, s obzirom da niko nista ne ocekuje da uradi... mada je napravio jedno 3-4 greske u koracima, jednom cepao liniju, bas onako debilno izgubljene lopte, posebno za kosarkasa iz Evrope Doncic ce da iskida sezonu, mali je lud Jokara isto, bukvalno se sprda Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 Masa 30+ performansa jutros. Kudos. Kako sam se samo zajebao sa procenom Markkanena. Definitivno su mi ti visoki beli ljudi krizna tacka. Jedini koga sam pogodio u poslednjih x godina je Bender (...naravno...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tokyo Sexwale Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 1 hour ago, Beonegro said: Uzgred, ne mogu da vjerujem da je Bogdan šutirao 10-1 😭 Forsirao je što nije karakteristično za njega. Bjelica je bacio dva erbola. Izgledali su katastrofa protiv najgore ekipe zapada. Ne sluti na dobro, ali ajde da sačekamo par nedelja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 Kakva raspaljotka u Finiksu. 😯 Bogi poceo da se dokazuje za novi ugovor 🙄 Jokic se sprda, doslovno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 jokić je sve veći i veći, pomalo se brinem za čoveka : i Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 @Uini Sta se desava sa Nateklinom , zasto samo 3 minuta? Taman decko napravio fin iskorak na SP, prvi put sam pomislio da stvarno moze da bude nesto od njega. Sprdali se svi a Knicksi ce stvarno da igraju sa petorkom PF veci deo meca 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 ma fizdale nije pod libelu. ima tri plejmejkera i startuje sa trierom pored barretta frenkija uveo prvi put valjda u trecoj cetvrtini pa se razocarao sto ne moze da udje u ritam. pri tome dsj vuce neki problem sa ledjima, ljudi koji su gledali kazu da decko vidno nije zdrav ali igra vidim da ni mitch rob nije igrao, ne znam zasto 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 Doncic da stane u red. Mozda ce jednog dana moci sa nasim selektorom i predsednikom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 1 hour ago, Beonegro said: @slavisa, šta je smiješno? Bilo mi smesno, zbog nekih skorasnjih izjava Bogdanovica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 (edited) Pratio sam redovno Duke prosle sezone, Baret ima stvarno dobar ulaz. Kombinacija visine, snage i finese, vrlo fino koristi Euro-step. Rekao bih da u 90% slucajeva ide na jacu lijevu stranu, to bi mogao mozda biti problem. Sut mu je nekonstantan, ali daleko od toga da je klasicni ciglar. Btw, dobra vijest za Sparse je da Marej izgleda dobro nakon povrede. On i White su dobar tandem za buducnost. Edited October 24, 2019 by Shunsuke Nakamura Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 Luka je bolest. Lakoca igranja kosarke, prodaje basketaske fazone kad i kako pozeli. Ocekujem najmanje 25-7-7 ove godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 Kingsi su odigrali katastrofalnu defanzivnu utakmicu. Primili su milion poena iz reketa. Razlika bi otisla vec na poluvremenu da je bar neka od silnih otvorenih trojki tada usla. Ovako je tek u drugom dosao sut i to je bilo to. Ne moze Sactown nista bez Foxa na max obrtajima, a jutros je potpuno odsecen i izbacen iz tekme jako rano. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 Ladni Konlu 1/16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 Takva vest me uvek odusevi ako ja nemam tog igraca u fantaziju, jer je nekog bar sahranio relativno visok pik 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 Fantazi je da komsiji crkne krava igra. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts