neko me sabotira Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 10 minutes ago, AgroLaki said: Kako ocenjujete Mikrija iz Prtija? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manilla Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 10 minutes ago, AgroLaki said: Kako ocenjujete Mikrija iz Prtija? Iz nekih intervjua i gostovanja kod Labuda deluje mi da je ok momak ali malo istripovan da je odrastao na ulicama LA predgradja a ne negde po BGu. Meni je Mikri u top 3 naših repera ikad. Moja top lista je sledeća: Mos Mikri Juice Škabo Marlon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 Kako ocenjujete Mikrija iz Prtija? Iz nekih intervjua i gostovanja kod Labuda deluje mi da je ok momak ali malo istripovan da je odrastao na ulicama LA predgradja a ne negde po BGu. Biggy Smalls je odrastao u NY kod uinija, a Cigi Smalls na Medaku - nema tu west coasta niđe 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 Jbga, zamka za mnoge umetnike je kada im stvaralastvo ugrozavaju dnevno-politicka desavanja, kada ti je okolina takva koja ti uglavnom otupi mozak i te neke jedne te iste teme koje se ponavljaju. Na taj nacin ti limitira prostor za kreativnost. Ima i do toga sto znas sta ce da se primi na osnovu tih prica koje kruze i krenes da furas taj fazon iako mozda u startu nisi za tako nesto. Ubacivanje politike u tekstove je ipak nesto sto je na dohvat ruke i nije bas veliki izazov. Postoji resenje i za to, predjes na visi nivo i izbegavas ali to povlaci sa sobom rizike a i vrlo verovatno gubitke. Nema puno takvih primera. Ne trebaju sada svi da rade to, mora da dodje do bolje podele uloga i da tekstovi ne odskacu puno od karaktera osobe i njenog kapaciteta. Ako je povrsan tekst, znas kakav profil muzicara to treba da isporuci i koja publika se gadja. Dolazi se do prevelikog mesanja, zato sto neko radi ''tudji'' posao. Cim si ''glasnogovornik'', jeste da tekstovi odzvanjaju i stices popularnost ali na taj nacin i sebi spustas plafon. Daleko od toga da sam protiv toga sto takve pesme dolaze do odredjene publike i da odredjeni muzicari treba da imaju tu funkciju da podizu svest, ali se previse to radi. Sa druge strane, mislim da cak i kada bi neki muzicari izostavili iz svojih tekstova politiku, da bi krenula da se poteze prica da su njihovi. P.S. Mnogo sam se smejao kada sam slusao Drzavnu Kombinu i Roditelje, oni tekstovi su zabranjena magija.😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 Kakav Marlon, deco draga, budimo ozbiljni. Timbe i Moskri su tier1, a i svi ostali iz te djolodjolo predstavlja ekipe imaju dosta svojih momenata. Sam Mikri ima bas brutalnih upada, cak i na slabije znanim pesmam, recimo na Izvinite onih nekoliko linija na pocetku versa su goat materijal. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 Ne poznajem vašu rap/hip hop scenu pa dajte malo tih bisera, mene je lako oduševiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 Mikri je baš kidao kad su njih dvojica ostali sami, ali već neko vreme stagnira, mada mi je i dalje gotivan. Eufrat je baš napredovao, možda na 5+1 čak i kolje Mikrija a do pre par godina nije mu bio ni do kolena. U svakom slučaju od Prtija nema bolje na ovim prostorima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manilla Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 Kakav crni Timbe uozbilji se Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 23 minutes ago, Manilla said: Kakav crni Timbe uozbilji se Nemoguce da si ozbiljan... Cuj kakav Timbe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 Tricky bogotac Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 nije to nista u odnosu na subotickog dmx-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 1 hour ago, Manilla said: Ma meni deluje kao podilaženje ne bi li se očešao za malo dalmatinskog sunca i par ćevapa na Baščaršiji. kao, kad cuju da tvrdi kako je jugosloven, dace mu cevape i da se kupa, ima smisla 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 Poslušao sam pjesmu još nekoliko puta i Chaos je djelomično u pravu, mada i dalje stoji da je stvar odlična. S druge strane, guglao sam (kad vi nećete da me edukujete) Prtija i svaka stvar na koju sam naletio se vrti oko gudre, ovako ili onako. Flow je ok al nije to za mene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 mikri in d haus 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted December 21, 2021 Share Posted December 21, 2021 BS Divljina mi je jedna od omiljenih domacih rstvi. Posle nje potop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted December 21, 2021 Share Posted December 21, 2021 @Mile1, gde nađe baš tu stvar, bukvalno ne mogu da se setim neke prtija koja je tako nemotivisana i besmislena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manilla Posted December 21, 2021 Share Posted December 21, 2021 7 hours ago, uini said: kao, kad cuju da tvrdi kako je jugosloven, dace mu cevape i da se kupa, ima smisla Top foritza 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted December 21, 2021 Share Posted December 21, 2021 Ili je fragmentarni san ili ga se fragmentarno sjećam, uglavnom Spoiler Više forumaša je na okupu, kaže ja Uiniju koji je za šparetom - ajde pojačaj taj duveč. Malo kasnije me Chaos pita - kakvi su to zeleni njoki koje si napravio? Spoiler mišo quit livin on dreams 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted December 21, 2021 Share Posted December 21, 2021 Jedna od najdrazih iz tog vremena 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted December 21, 2021 Share Posted December 21, 2021 kako se samo olako odrekao zivota i prihvatio sudbinu da bude piramida 😂 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 21, 2021 Author Share Posted December 21, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted December 21, 2021 Share Posted December 21, 2021 (edited) 12 hours ago, Mile1 said: mikri in d haus 6 hours ago, uini said: @Mile1, gde nađe baš tu stvar, bukvalno ne mogu da se setim neke prtija koja je tako nemotivisana i besmislena Naravno da je nemotivisana kad je cela plagijat. Najjace mi je kad se neko tu ispod potpise da je radio bit, a usporio ga i spustio za oktavu, bravo. Edited December 21, 2021 by fillam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted December 21, 2021 Share Posted December 21, 2021 Guts su gotivni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 21, 2021 Author Share Posted December 21, 2021 Just now, Manilla said: Ako nekom treba 0b-k9kpTURBXy84M2E0ZWE4YWUwODE5ZjM5MzY2Yjk3Mzg3MmJhOTQxNy5qcGeRkwLNAkIAgaEwBQ.webpUnavailable Sta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manilla Posted December 21, 2021 Share Posted December 21, 2021 Kako me uhvati. Treba mi tutorial kako da stavim sliku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts