deez nuts. Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 16 hours ago, djole said: zašto je ovo nešto najjače u istoriji srpskog yt kao takvog Bilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 Pre 3 dana u Bostonu na koncertu su izveli rimejk pesme (Silkworms) i objavili je kao novi singl GNR-a od ponovnog ujedinjenja. Prvi utisci: Maaah... sta se desilo sa Axl-ovim glasom? 😕 Vristanja na playback ili backing vokali koji se ne vide? Juce izasla i "studijska verzija" na njihovom YT kanalu: Novi utisci: Tja... malo jaca verzija od originala, deluje da su je "modernizovali" pa sad da nema Slash-a sa malo solaza i poznatog Axl vriska, moglo bi da prodje kao neki Prodigy jbt (nista protiv njih, volim i njih). A ovo je pozadina ovog singla: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 ^dobro mesto za MHE 3 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 8, 2021 Author Share Posted August 8, 2021 30 minutes ago, oubrevo. said: ^dobro mesto za MHE Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 (edited) stalno neko nasilje @Kronostime jal jebes il samaras, al uvek je non-consensual i uvek sa muskarcima. treba pitati juniora psihologa. Edited August 8, 2021 by oubrevo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 8, 2021 Author Share Posted August 8, 2021 1 minute ago, oubrevo. said: stalno neko nasilje @Kronostime jal jebes il samaras, al uvek ne non-consensual i uvek sa muskarcima. treba pitati juniora psihologa. Nakrivo nasadjen, moj Uini, jos od dana proizvodnje - tolerancija sa godinama postaje sve manja, a kolicina proseravanja koje slusam sve veca 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 11 minutes ago, Kronostime said: Nakrivo nasadjen, moj Uini, u to ime, https://youtu.be/2SE8rZ8IDcg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 8, 2021 Author Share Posted August 8, 2021 20 minutes ago, oubrevo. said: u to ime, https://youtu.be/2SE8rZ8IDcg Eh, Uini, ja pamtim kad je Sabljar kukao sto mu skidaju Staljinovu sliku na koncertu na gornjem prstenu Hale 1 BG Sajma onomad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 4 minutes ago, Kronostime said: Eh, Uini, ja pamtim kad je Sabljar kukao sto mu skidaju Staljinovu sliku na koncertu na gornjem prstenu Hale 1 BG Sajma onomad. šta ja da radim s'tim? ja pamtim kad sam se oslobodio bede rokenrola srbije i solaža od tri minuta. uzmi ovo krivo srastanje ili mojne ali brate, koga briga šta smo ti i ja radili 80ih ili 90ih (osim ako nas ne pitaju, onda ih je briga : )) .. odlično je ovo, iako mi krivo srastanje nije ni u top5 azra albuma. ali lajv je lajv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 razdijelio sam blagoslove i smotao džoju dugo sam trazio obalu imala je boju mojih potplata i nisam je uspio naći a onda su me gonili neki čuvari i ružno udarali gvožđem u glavu stvarno glupi način da se ubije noć sad sam štićenik imam sve sto zaželim jednom kada izađem nemoj da te zateknem sa drugim u snu moje ime više nitko ne pamti javili su da sam dobio sina u 8 i 50 iza lokalnog groblja prošišao sam kroz straobalno jato pingvina i kog vraga rade sestre u mraku znam samo da su zvona zvonila svu noć petkom obično ne podnosim ljude i mrzi me da plaćam za čekanje u redu i mrzi me da me zbog toga vode za ruke i drmnuo sam onog u sivom mantilu s kurvinskim izrazom između očiju i znate li da su me poslije jebali svu noć sad sam štićenik imam sve sto zaželim jednom kada izađem nemoj da te zateknem sa drugim u snu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 8, 2021 Author Share Posted August 8, 2021 5 minutes ago, oubrevo. said: šta ja da radim s'tim? ja pamtim kad sam se oslobodio bede rokenrola srbije i solaža od tri minuta. uzmi ovo krivo srastanje ili mojne ali brate, koga briga šta smo ti i ja radili 80ih ili 90ih (osim ako nas ne pitaju, onda ih je briga : )) Jbg, i ja pamtim kad je Viktorijin klavijaturista dosano na splav Lukas pored mog i kukao da nece da svira narodnjake, a osoblje zajedno sa muzicarima se kupilo sa svih splavova u 5-6h ujutro i opustalo se od predhodne noci. A tih godina splavovi na Adi u nizu: JAT, Balkana, Bata, Lucas, Hua Hua, jos 3 splava i Black Panthers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 8, 2021 Author Share Posted August 8, 2021 7 minutes ago, oubrevo. said: razdijelio sam blagoslove i smotao džoju dugo sam trazio obalu imala je boju mojih potplata i nisam je uspio naći a onda su me gonili neki čuvari i ružno udarali gvožđem u glavu stvarno glupi način da se ubije noć sad sam štićenik imam sve sto zaželim jednom kada izađem nemoj da te zateknem sa drugim u snu moje ime više nitko ne pamti javili su da sam dobio sina u 8 i 50 iza lokalnog groblja prošišao sam kroz straobalno jato pingvina i kog vraga rade sestre u mraku znam samo da su zvona zvonila svu noć petkom obično ne podnosim ljude i mrzi me da plaćam za čekanje u redu i mrzi me da me zbog toga vode za ruke i drmnuo sam onog u sivom mantilu s kurvinskim izrazom između očiju i znate li da su me poslije jebali svu noć sad sam štićenik imam sve sto zaželim jednom kada izađem nemoj da te zateknem sa drugim u snu I kao da je bilo nekad I kao da je bilo tu Pod velikim svetlim suncem Pod velikim svetlim svodom Ručali smo meso Glodali smo kosti dobrih životinja Mi imamo snage Mi imamo snage za još dan Mi menjamo dan za noć Mi menjamo noć za dan Mi menjamo dan za noć Mi menjamo noć za dan Prolaze brodovi Trube u čast, zvone na uzbunu Deca uče da plaču Deca uče da poznaju svoj glas U toplim jaslama U hladu bora, pod zidom čempresa Mi menjamo našu noć Za neki tuđi dan, za neki tuđi dan Mi menjamo dan za noć Mi menjamo noć za dan Mi menjamo dan za noć Mi menjamo noć za dan Mi menjamo dan za noć Mi menjamo noć za dan Mi menjamo dan za noć Mi menjamo noć za dan Mi menjamo dan za noć Mi menjamo noć za dan Mi menjamo dan za noć Mi menjamo noć za dan Prolaze brodovi Trube u čast, zvone na uzbunu Deca uče da plaču Deca uče da poznaju svoj glas U toplim jaslama U hladu bora, pod zidom čempresa Mi menjamo našu noć Za neki tuđi dan, za neki tuđi dan Mi menjamo dan za noć Mi menjamo noć za dan Mi menjamo dan za noć Mi menjamo noć za dan Mi menjamo dan za noć Mi menjamo noć za dan Mi menjamo dan za noć Mi menjamo noć za dan "Kuca" u Knez Mihajlovoj - ko zna, zna! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 @Kronostime ne zajebavam te po partizanskoj osnovi, već nemaš osećaj za pesme pobratime; trebalo je da "pustiš" 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 15 hours ago, Kooineeperk said: Pre 3 dana u Bostonu na koncertu su izveli rimejk pesme (Silkworms) i objavili je kao novi singl GNR-a od ponovnog ujedinjenja. Prvi utisci: Maaah... sta se desilo sa Axl-ovim glasom? 😕 Vristanja na playback ili backing vokali koji se ne vide? Juce izasla i "studijska verzija" na njihovom YT kanalu: Novi utisci: Tja... malo jaca verzija od originala, deluje da su je "modernizovali" pa sad da nema Slash-a sa malo solaza i poznatog Axl vriska, moglo bi da prodje kao neki Prodigy jbt (nista protiv njih, volim i njih). A ovo je pozadina ovog singla: Nije dobra nikako 😄 Ovaj mini Slash solo u sredini je jedina dobra stvar u ta 3 minuta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 8, 2021 Author Share Posted August 8, 2021 23 minutes ago, oubrevo. said: @Kronostime ne zajebavam te po partizanskoj osnovi, već nemaš osećaj za pesme pobratime; trebalo je da "pustiš" Jbg, u mom kraju (Brace Jerkovic) ziveo Adolf "Dado" Topic u vreme dok sam bio u nizim razredima u "Zmaju" prekoputa. Danas mi je pasenog i ne smem da pricam svastiki sta je sve bilo tada. To nam ne smeta da zasviramo, bacimo nesto na gradele i popijemo: ja`l` u Sp;itu. ja`l` na Dedinju, ja`l kod men`b pod Avalom, ja l` na Rudniku.... Nema onoga za cim zalim u zivotu - valjalo je svake milisekunde! Nije mi zao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 u to ime, https://youtu.be/2SE8rZ8IDcg Sent from my phone using their app 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ханибалија Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 12 hours ago, mr clutch said: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 .Sent from my SM-G980F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts